Pupa, koji si ti sada tjedan?? I kada su ti poceli simptomi?? Ja s prvom nisam imala ali bas niti jedan simptom..A sada bi valjda spavala 20sati/dnevno..Evo , sinoc sam legla s malenom da joj procitam pricu..Zaspala sam s njom oko 22, probudile se u 8.45..Ja sad ne mogu docekat njezino popodnevno spavanje da malo prilegnem s njom...
Ja sam sada 6t+4..
Bambola, upravo je i meni kao ta mukica-viroza. I isto volim jesti, isprobavat novo, a sad me bas nis ne privlaci osim variva. Jedem isto svakih par sati i budem gladna, ali pokusam se kontrolirati.
Tartaruga, ja sam sad skoro 9 tjedana... Po zadnjoj M....
P.S. Simptomi su mi poceli vec u 6.tt ali intenzivnije od 7.tjedna.... Zavisi kako koji. Prvo sam povracala svaki dan skoro, a onda mi se to smanjilo tj. Ne povracam bas vise, ali okus u ustima grozan se povecao kao i umor i vrtoglavice...
Nessah vamo dodji!! Vidila san sta si napisala na trudilicama i ni cut sta ta tupava ginicka kaze!! Ma ne dolazi u obzir!! Premalo si trudna i pobogu prerano letile u ginica i ti i ja! Ma ni cut da srceko nije tu!! Ne! Prerano je i sve je uredu i bit ce sve uredu!! Otidji opet tek za dva tjedna! Ma pusti blesu sta trakelja, jesi cula?! Sve ce bit uredu! Ne daj se!!
Cure ja sam shrvana. Osla na pregled, gin. trazi i trazi i trazi ali ne nalazi srceko. Odmah mi je rekla “Zao mi je, ja bih vas odmah narucila na kiretazu” . ONO WTF???? PA JA SAM TEK 5/6 TJEDANA!!! Naravno isla sam u bolnicu na drugo misljenje i drugi gin. Mi je rekao da po njemu to izgleda sve uredu za ovaj period i narucio me opet u Petak na pregled da vidimo da li se vidi srceko… Tako sam tuzna i placem od jucer, jedva se suzdrzavam na poslu od sloma. Muz je takodjer slomljen. Neznamo sto cemo ocekivati u Petak ali ne zelim kiretazu bar ne dok ne napunim tih 8-9 tjedana gdje mogu jasno vidjeti da nema srca pa da nemam griznju savjesti kad se odlucim na to…
Velika tuga mi je u srcu…
Nessah gori san ti vec napisala! Ma ja mu ne bi isla ovaj petak uopce. Smiri se i prodisi i otidji nekad sljedeci tjedan. Ma kakva kiretaza?? Ma koji je to veleum ne bi da si ne znan koliko trudna!! Ajme kako me naljutila ta tvoja ginicka!! Da slucajno nisi bila tuzna! Sve ce bit okej, prerano je! Sta sad odma petak. Pa nece nista bit da lipo dodjes sebi i odes sljedeci tjedan. Sta ce bit? Nista! Brate dite raste, dajte mu da prodise! Kakva tuka od zene, ufff
Bambola hvala ti na lipim riječima, tako si me podigla da je to čudo!!!! Nikad vise neću otići u ove glupače što mi je odmah rekla da bi ona kiretažu što prije jer kao da je opasno za mene ako čekam dugo… Ono glupača… Uništila mi je snove, uništila mi je dan, uništila mi je sve čemu sam se veselila… Mrzim je…
Izvinite , jako sam potresena….
Nessah, napisala sam ti i tamo, a ovdje se u svakom slucaju slazem s Bambolom.... Prestrasno tko se sve naziva ginekologom....
Ma sta ce bit? Sta ona oce? Nece bit nista nego ce sve bit uredu. I amen. Ma sta je opasno, jedino je tu opasno nju slusat! Jel te boli, jel krvaris? Nisi! E pa onda ce sve bit dobro! Ne leti, nego pusti dite na miru, smiri se i onda otidji. Ni slucajno se bojat! Ma ni cut! Ne
Nessah, ako si 5/6 tjedana trudna nije nista neuobicajeno da se srce nije vidjelo. Ja sam s prvom isla na prvi pregled u 8 tjednu tek. Sada sam isla ranije zbog tog mog iscjedka, i isto je bilo prerano ali me dr narucila oper za 12 dana..Dakle , ne za 2-3 dana, nego skoro za 2 tjedna. Ja znam da si koma i da ti je tesko, ali ja bih pricekala iduci tjedan, ponedjeljak-utorak i onda ponovila utz.
Kada ti je bila zadnja menstruacija i kada si radila test??
Sortiraj odgovore
Najstariji