Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    30. Srpanj 2015. 17:17

Slažem se, trebali su. Meni su radili briseve i još par pretraga, pa se nije otkrio točan razlog gubitka bebice. Ali barem sam znala da je sve u redu za sljedeću trudnoću.
    Nemoj se samo previše brinuti, ne znači da je nešto loše, samo miruj i probaj se opustiti do sljedećeg pregleda.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    30. Srpanj 2015. 21:26

Maja58, jako mi je drago sto si ipak otisla kod doktora... Nije mala stvar za zezati se, pogotovo nakon prosle trudnoce. Sad se opusti, miruj i sve ce biti u redu. Poslove ostavi drugima, a mozes slobodno zvati svekrvu da se pokrije usima i sprema i radi umjesto tebe :P nemoj zamjeriti, zezam se, samo mi je to tesko za shvatiti da ti ide to reci, a zna sto si prosla.... Samo se opusti i slusaj doktora i super!!!

Pupa2
    31. Srpanj 2015. 09:55

Bambola, danas cekamo tvoj pregled! Moji nalazi krvi i urina su u redu, sve u granicama normale, samo zeljezo malo nizi prosjek, ali kaze nista zabrinjavajuce.... Sad samo docekati sljedeci pregled da vidim bebu kako se mrdaaaa :)
    Nessah, jesi se malo smirila? Nemas razloga za paniku, stvarno... Imaj vjere da ce sve biti u redu i bit ce! :*

Fiolina
    31. Srpanj 2015. 10:09

ja danas bila na uzv.. još se ništa ne vidi :( , a u ponedjeljak je beta bila 450. L mi je rekao da danas idem vidjeti jer bi trebala dns beta biti skoro 2000..  prema transferu i svemu dns bi bilo 5+3.. i sad me je strah da nije nekaj loše.. jel ima još netko iskustva da mu se nije vidlo ništa u 5-om tjednu? i poslali su me opet vadit betu u ponedjeljak iduci.

Maja58
    31. Srpanj 2015. 11:15

Nessah naravno da je jos rano, na ultrazvuk se preporucava ici u 8 tjednu jer se tad fino vidi srce kako kuca, i meni je jucer rekla 5 tjedana i narucila me na ultrazvuk u 8 tjednu kaze nemam te sta sad slat neces nista vidjet tek u 8tj. 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Bambola
    31. Srpanj 2015. 11:20

Evo mene 😳ja sam bila u cak dvi ginicke (imam kraljicu majku koja je svakako tila i misljenje svoje prijateljice ginicke, a najvise radi tog mog jajovoda). Ugl i ja sam manje trudna nego sam mislila 😕 ima samo 0.3 mm vidi se gestacijska i zumanjak, al nema za sada EO. Narucile me obe za tjedan dana. Oko dva ce mi bit gotovi nalazi urina i krvi. I da, dobila sam Folacin. Meni su ciklusi oko 30-33 dana, pa kao radi toga sve kasni i stajaznan. Etogac

Pupa2
    31. Srpanj 2015. 12:43

Bambola, i meni su ciklusi oko 35 dana! Ali ja znam da sam imala O 17.dc pa nije bilo greske u izracunu. Ali svakako je moguce da ti je O bila kasnije... Nema brige.... Javi za nalaze krvi i urina.
    Fiolina, nisam sad skuzila, jesi i danas vadila betu i kolika je ako jesi? Naravno da je moguce da se u 5.tjednu ne vidi nista, pogotovo srcane kontrakcije. Nekome se ni na pocetku 6.tt ne vide. Meni su se vidjele, ali sa 6+3, prije nisam isla. Ali tocno znam da kad me gin.narucivala je rekla da pricekam polovicu 7.tt da ne bi bilo greske! Ali, kako sam krvarila isla sam ne racunajuci tjedne nego u panici. Hvala Bogu, vidjelo se, ali se vrlo lako moglo dogoditi da se ne vidi. Zato, zene drage, cuvajte sebe i svoje zivce i svoju mrvicu u pupi. Znam da vam se sve cini daleko (i meni se moj pregled cini daleko), ali skodimo tako mrvicama.... Ja se isto sekiram kako ce biti do sljedeceg pregleda, hoce se i dalje cuti srce, hoce sve ici po spagi, umirem od straha kad idem u wc i pogledam u gacice.... Ali, podsjetim se da beba to sigurno osjeti pa pokusam biti pozitivna.... Isto zelim i vama!!!!

Maja58
    31. Srpanj 2015. 13:33

Pupa2  iste smo i ja malo malo idem pogledat gacice ali hvala Bogu sve u redu, nadam se da nece nista ni biti lose 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Fiolina
    31. Srpanj 2015. 13:33

vadila sam betu u ponedjeljak 27.7. i tad je bila 450.. danas bi po nekoj logici trebala biti oko 1800.. isla sam i danas vaditi i sad čekam nalaz.. jer ja koliko znam kad je beta preko 1000 trebalo bi se vidjeti.. bar GV..  pa zato pitam..i brinem.. a imam samo bjelkasto-žuzi iscjedak... :/

Pupa2
    31. Srpanj 2015. 13:49

Fiolina, ja ti se stvarno ne razumijem u betu i to, ali se nadam da raste.... Javi nam.... Sretno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.