Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    31. Srpanj 2015. 15:10

Evo cure, nalaz uredan. Ma ja sam se malo zamislila danas jer su ginicke iznenadjene kako sam ostala trudna bez farmakoloskih magija. Naime, ja imam zadebljan i vodenast livi jajovod, a desni pcos. Samim time sam rizik za vanmatericnu trudnocu. Kako kazu to ne smeta razvoju ploda nego samoj oplodnji, a ja sam oplodjena i nalazi se u maternici. Zato sam danas malo nikakva jer kako muz kaze ja bi da odma samo hoda i hrani se! Znam da trava ne raste brze ako se cupa i smirit cu se. Nadalje, vjeruju da kao sport i pravilna ishrana su pomogli oplodnji (citiram: u medicini dva i dva nikad nisu cetri)mogu i dalje plivat i kretat se,al ne smin vise u brdo po vrucini. Svima nam zelim sve najbolje, bas me radujete!!

Nessah
    31. Srpanj 2015. 16:52

Pupa ja sam dosta smirenija poslije citanja vasih iskustava i umirujucih postova. Hvala Vam od srca svakoj jer mi je to trebalo. Htjela sam vec traziti druga misljenja do sljedeceg pregleda u Pon (03.08.)  Umirila me i Bambola koja je u istoj situaciji kao ja samo sto ja nemam sve te dijagnoze kao ona. Kod mene je sve uredu i sve funkcionira samo mi je rekla da mi je maternica nakrivljena malo prema unazad (prema ledjima) i da je to sasvim cesto i normalno. Dakle, ja stvarno nemam oko cega biti zabrinuta. Muz me pazi i mazi i neda mi da se naprezem iako mi je kroz dan na poslu stresno jer radim sa ljudima ( i to 10h dnevno bez pauze - zivot sezonca ) no pokusavam se opustiti. 
    Ja sam sad puna pitanja i puna sam planova kako reci obiteljima da sam trudna. Ne zelimo jos reci familijama jer zelimo biti sigurni da ce biti sve dobro. Kad izadjem iz rizicnog razdoblja onda cemo im reci. Jedva cekam!!!

Imate li kakvih tegoba? Mene jos uvijek samo muci taj proljev ujutro. Nemam umor niti mi se spava jos uvijek. Nista me ne boli niti imam ikakve sumnjive iscjetke, samo mlijecno bijeli nekada sto je sasvim normalno. Prestala sam se bordati na vodi jer postoji opasnost od ozljeda pa bolje ne izazivati nesrecu. Vrlo se dobro i kvalitetno hranim i idalje pijem Prenatal. Jedva cekam Ponedjeljak da mi kaze da se vidi malo srceko 

Puno vas pozdravljam sa burovitog Jadrana!!!

Fiolina
    31. Srpanj 2015. 18:00

moja beta danas 1913! pon uzv pa se nadam vidjeti točkicu :)  <3

Nessah
    31. Srpanj 2015. 18:25

Fiolina to je odlicno! Zelim ti duplanje Bete i da sve bude uredu!

Pupa2
    31. Srpanj 2015. 20:22

Super Fiolina, u ponedjeljak drzimo fige, ali budes sigurno upoznala svoju malu mrvicu :)
    Nessah, ja sam malo stala sa simptomima :) mislim, nisu vise tako intenzivni. Uhvati me malo mucnina, ali brzo prodje, nekad samo imam "nagon" za povracanjem. Jedino sto ne smijem ostat gladna, onda sam valjda najkriticnija. Od ostalog-vrtoglavice... Al sve u svemu dobro podnosim!

Tartaruga2
    31. Srpanj 2015. 21:54

Pozdrav cure!! Evo, hvala Bogu meni se cini da je danas taj moj smeckasti iscjedak postao zuckasti i puuno ga je manja kolicina-premda ni proteklih dana nije to bilo jako obilno..Nadam se da Duphastoni rade svoj posao i da ce sve biti ok 7.8. Jao, tko ce docekat!!
    Nego , danas pak imam drugi problem. Proteklih dana sam malo vise lezala i odmarala, i jucer sam totalno zalezala na desnom boku. Malo sam istegla onaj misic ispod lopatice..Jutros sam jedva ustala iz kreveta, jedva udahnula-grozno..Ono, kao kad na vratu istegnete misice, samo je ovo bas koma..Da li je koja od vas upucena da li smijem popiti neki analgetik?? I koji?? Nisam cijeli dan nista, ali sada sam isla kcerkici citat pricu za laku noc i nemam pojma kako cu lec u krevet i spavat..NIkako se ne mogu smjestiti, kao da me nozevi probadaju s leda :-(

poisonivy2604
    01. Kolovoz 2015. 07:55

Hej.
    Evo da se i ja javim da sam ipak išla na hitnu, zlu ne trebalo, i sve je u savršenom redu.
    Ja od simptoma imam mučnine, sve jače svakim danom, kako mi se čini, a javlja se i križobolja, učestali odlasci na wc, na pišanje, a grudi su bolne non stop!

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Maja58
    01. Kolovoz 2015. 10:10

Pozdrav, vidim da pisete o simptomima  ja nemam nikakve simptome, osim malo cesce idem mokriti, stalno mi se preko dana spava pa navecer tesko mogu oko sklopiti, i bolne grudi 

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Nessah
    03. Kolovoz 2015. 16:16

Curke ja sam na putu za moj drugi pregled (vjerovatno sam sad 5-6 tjedana) i nestrpljivo jedva cekam viditi srceko moje mrvice. Javim vam sve kad se vratim 
    Tartaruga ja nemam iskustva sa problemom koji te muci ali na tvom mjestu nebi ni pomislila na nikakve tablete ako si u ranoj trudnoci. Mene npr ubijaju migrene zadnjih par dana ali nedam se i ne pomisljam da uzmem ista sto moze naskoditi mojoj mrvici. Radije malo trpim… Nadam se da ti je vec i proslo 
    Saljem Vam vruce pozdrave sa Jadrana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.