Ma maja58, to ti je normalno. Bijeli, zuckasto bijeli, vodeni, gusti :)
hvala Pupa :)
Maja58, i mene je tak bolio trbuh ko da cu procuriti,, u prvom ivf-u procurila, a sad evo cekam bebicu :) idi doktoru, to ti je najsigurnije!! i još sad me zna zaboliti da se isprepadam sva,,,
Evo sada sam bila u wcu imam bol u ledjima i lijevom jajniku i na gacicama malu smedju mrljicu, sad vidjet cemo mozda se samo mrvica ugnjezdila i da je to zastarjela krv
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Drage moje jutros nikakvog smedjeg iscjetka sto znaci sinoc implantacija bila bezveze uzbunu digla
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Bravo! Cestitke! Sad se vise ne izludjuj nego cekaj par dana i piski i zovi dokicu i vidi sta ce ti ona rec!! Nemoj se bojat nicega 💪
Pozdrav drage trudnice
ako me želite primiti u svoje redove kao novoga člana
po zm sam danas trudna 7+3 i termin bi mi trebao biti 12.03. :)
Jučer bila na pregledu i vidjela srčeko koje kuca ko veliko i po uzv-u je bebica par dana manja, ali kaže gin. da je to sve normalno!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Inače 2. trudnoća, prva završila u 17. tt nesretno
Od simptoma imam lagane mučnine, povremena probadanja u donjem dijelu trbuha, napete i bolne grudi.
I imam već 2 tjedna tamnosmeđe, svijetlosmeđe, roskaste i kojekakve iscjetke i dobila sam utrogestan vaginalete za korištenje, kao podršku trudnoći.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Naravno Ivy, dobrodosla! Ali moras pisati i o simptomima i svasta nesto, mi koje smo prvi put trudne obozavamo dijelit iskustva jer nam je sve novo i imamo miljun pitanja!! Bar ja 😂 Meni ce bit u petak sest tjedana i ulazim u sedmi, pa me zanima je se moze vec tad cut ❤️??
Sortiraj odgovore
Najstariji