Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    28. Srpanj 2015. 10:42

Ja mislim da može od 6. tj, iako je to dosta individualno. Ja sam prvi put bila na pregledu sa 5+3, vidjele se samo gestacijska i žumanjčana vrećica, a sada sa 7+2 je tu i srčeko i mala bebica od 8.5 mm
    Mislim da bi ti se onda već trebalo vidjeti na sljedećem pregledu!

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bambola
    28. Srpanj 2015. 11:00

Nisam ni vidila tvoju drugu por! Hvala na info! Sve ce bit uredu ❤️

Pupa2
    28. Srpanj 2015. 12:17

Poisonivy, dobrodosla! Ja i ti smo jednako trudne! Meni je termin isto 12.3.ja sam bila prije tocno tjedan dana bila sam 6+nesto (ne znam koliko) trudna i vidjelo se treperenje tj.kucanje srca (ovo je ujedno odgovor Bamboli :)). Trebala sam tek sad u petak ici na kontrolu, ali zbog smedjeg iscjetka sam bila ranije! I beba je bila 5,8mm. Kako kazu, ona rapidno raste pa me bas zanima kolika je sada nakon tjedan dana! Nemoj se bojati, nema razloga da ova trudnoca zavrsi kao prva... Sve ce to biti super! Tu cemo se druziti pa ce nam biti lakse.
    Inace, meni su nestali skoro svi simptomi osim umora, ali ni on vise nije tragican, kako koji dan iako sam PREEEELIJENA!!!!! Nemam snage ni za sto. Pijem duphastone i otkad ih pijem imam samo proziran i nekad bijeli iscjedak tak da je sve ok! Sljedecu kontrolu imam 19.8.pa se nadam da ce me skinuti s tih tableta. Mukica se sad samo povremeno pojavljuje kao i probadanje (gotovo uopce ne) pa se brinem jel sve ok :) 
    Danas vadila krv i dala urin... Jos ovaj tjedan vaditi krv zbog krvne grupe. Valjda ce svi nalazi biti zadovoljavajuci.
    Cure drage, jel vama stomak iskocio? Meni se vidi (prije sam imala mali mali stomak, gotovo nista) a sad ga ne mogu ni uvuci :D nekako mi to raaano, sta ce bit kad beba pocne dobrano rasti.

Pupa2
    28. Srpanj 2015. 12:19

Nessah, gdje si? Jel sve ok? Sutra kontrola :)
    Maja58, jesi ti nazvala ginekologa da se narucis?

Pupa2
    28. Srpanj 2015. 13:03

Poisonivy, ako ti je dr rekla da je iscjedak ok, onda nemas brige samo bi ti ja preporucila polako i bez puuuuno hodanja! A sto se krvi tice i sve, nemas frke, poslat ce te vec. Kod nas je praksa da odmah salju da vide ako slucajno postoji nesto na sto treba obratiti paznju. Pa ti dosta cesto ides na kontrolu, mozda zbog lijekova? Mene su tek za mj dana narucili, kao dovoljna je jedna kontrola po mjesecu. A meni se to tak daaaaaleko cini!!!!

poisonivy2604
    28. Srpanj 2015. 13:35

Mene su već 3. put na 2 tj naručili...i to mi se čini dugo nekiput :P mislim da možda i zbog prve trudnoće, jer me otpočetka prate kao rizičnu, a možda i zato što sam prerano krenula dok još ništa nisu mogli vidjeti...stvarno ne znam. Da, kada je sve u redu  ide se jednom mjesečno. Nadam se da pak neće previše pregleda uzv-om naštetiti bebici

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    28. Srpanj 2015. 13:46

Ma nece nastetiti. Jedna poznanica je isla na ivf i trudnoca joj je bila rizicna zbog bas krvarenja i svega (cak i kad je mirovala) i isla je svako malo na pregled... Do negdje 4.i pol mjeseca. I evo, beba je super i sve! Nemoj se sekirati, samo miruj, slusaj doktore u sve ce biti u redu i s tobom i s bebom! :)

Bambola
    28. Srpanj 2015. 13:53

Taman sam tila pitat gdi je Nessah?! Ja sam pila Duphaston radi ciste, tj tog kao vodenog jajovoda i smetale su me te tablete. U ciklusu kad sam zatrudnila ih nisam pila. Al od njih iscjedak bude jaci. Ma ja sam spavalica, al neman nikakve druge simptome. Ravan stomak, al kad se kupam u moru osjecam neki kao zrak, pritisak kod maternice, al nije neugodno. Cak i kavu ujutro popijem. I lagani bijeli kremasti iscjedak. Jos uvijek laganije planinarim. Oko 5- 10km svaki dan, dokica rekla da mogu jer sam inace planinar, al sam sporija dosta. Tijelo me samo zaustavi i pasu mi te moje setnje u prirodi.

Nessah
    28. Srpanj 2015. 16:22

Pozdrav moje virtualne prijateljice i buduće mamice  
    Nessah je do grla u poslu i jedva stižem išta stoga se ispričavam što se nemogu češće družiti.
    Ja Vam nemam nikakve tegobe osim tog pro***a ujutro (svako jutro u 9:00h kad se ustanem na posao), pijem dosta vode, jedem zdravije (namirnice punije folnom kiselinom) iako uz to idalje pijem Prenatal od Natural Wealtha. Radim 10h dnevno u komadu bez odmora i nisam niti umorna niti mi se spava. Ja kao da sam blagoslovljena doslovno. Nemam nikakvih iscjedaka osim nekad gustog mliječno-bijelog što je i normalno. Navecer nekad osjetim zatezanje i blage grčeve i to je to. Gore mi je bilo u mojim PMS-ovima nego sada. Ako će mi ovakve trudnoće biti sve, pa ja želim 10-ero djece  hehehehhe!!!!! 
    Sutra mi je prvi pregled, zapravo potvrda trudnoće pa ću znati gdje sam i šta sam… Naravno pišem Vam čim se vratim 

Bambola, ti mi se činiš tip sličan meni, sportski (ja bordam na vodi), zato možda mi ni nemamo toliko tegoba… To mi je jedino logično razmišljanje…. 
    Dobro nam došle nove buduće mame!!! Šaljem Vam svakoj puse i nestrpljivo čekam sutra svoj prvi pregled! Molim Boga da bude sve kako treba biti 

Cure pišemo se!!!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.