Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    30. Srpanj 2015. 11:11

Ma danas sam bas nekako malo ispalila. Ja inace liti radim kao turisticki vodic i mozda ce zvucat pretenciozno, al najstvarnije ovaj svit je prepun glupih ljudi. Ozbiljno, ja volim ljude, al ove ovce sta ni u kojem trenu ne koriste razum mi daju na hepar 😁 ma da, osjecam se ka da me pere mala viroza. Al nista sta ne mogu izdrzat. Ubiti ta mukica me cini malo nervoznom i vrucina u kombinaciji. Nessah, javi se! I da, koliko god bila kul, malo me prpa sutra dokice...

Tartaruga2
    30. Srpanj 2015. 11:34

Pozdrav svima! Citam vas dugo dugo ali evo doslo je vrijeme da se i ja registriram :-)
    Imam curicu od 3,5 god, i sada sam trudna 6 tjedana :-)
    Zadnju menstruaciju sam imala 18.6., sto po nekim izracunima znaci da mi je termin 25.3.2015.
    Bila sam vec na prvom pregledu u pon, jer sam primijetila smedi iscjedak pa sam se jaaako uplasila..Dr. mi je prepisala Duphastone, iscjedak je jos tu ali kaze dr da je sve ok i da je to normalno na pocetku trudnoce..To s prvom nisam imala pa sam sva u brizi..
    7.8. idem na iduci pregled jer je jos bilo prerano za otkucaje srca..Nadam se da ce sve biti ok...

Tartaruga2
    30. Srpanj 2015. 11:35

Uuupsss...Termin je 25.3.2016. :-) Mala greskica...

Maja58
    30. Srpanj 2015. 11:38

Pozdrav drage moje, imam pitanje dal je neka od vas imala svijetlo smeđi iscjedak, meni se evo sad pojavilo na gacicama na 6 dan kasnjenja, mene strah jer sam vec jednom imala spontani a mog ginekologa nema do ponedjeljka, i cesto imam bolove kao pred mengu ali sinoc me bolilo samo kad hodam kad lezim sve ok, htjela sam se naruciti kod ove sto mjenja mog ginekologa ali svekrva pametuje nemoj i govori mi ne mozes samo lezat moras i radit i tako to bas me strah jer je ginekolog rekao poslije spontanog da slijedeci put cim test pokaze + da dodjem ali eto sad svi pametuju i bolje znaju nego ja a da se sta desi jedina bih ja osjetila na svojoj kozi.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Tartaruga2
    30. Srpanj 2015. 11:44

Majo 58, evo bas sam malo prije ja napisala o tom iscjedku..Ja sam ga dobila i dr mi je rekla da je sve ok, ali sam svejedno u strahu..Ako ne mozes do svog dr, i ako si u mogucnosti odi napravi privatno pregled..Ja sam tako jer mislim da bi izludila cekajuci..I sad nakon pregleda sam sva u strahu i stalno trcim na wc, i bas nisam opustena, kamoli da nisam nigdje bila.
    Citajuci malo po netu, to moze znaciti svasta-od implantacijskog krvarenja (ovisi kad je ovulacija bila), do pucanja kapilare, pa do groznijih stvari o kojima ne zelim ni misliti..
    Nadam se da ce biti sve ok...

Fiolina
    30. Srpanj 2015. 11:47

joj daj kaj slusas svekrvu, ak se bojis odi doktoru koji mjenja tvojeg i točka. ti najbolje znaš kak se osjecas.. ak se nedaj boze kaj desi oce svekrva bit kriva??? nedaj se, samo ti obavi kaj trebaš!!! :D držim fige da je sve ok!

Pupa2
    30. Srpanj 2015. 11:53

Maja58, ja sam valjda cijeli tjedan vama na prosloj temi pisala o svom smedjem iscjetku. Imala sam ga, ali ne konstantno, kad sam puno hodala ili slicno, iscurilo je. Ali samo odjednom, nije konstantno curilo. Ja sma se isto uplasila i otisla sam cim sam dosla iz londona kod ginekologa i dobila duphastone, ali je sve u redu, nema ni hematoma, plod je ok, srce kuca. Ja ti savjetujem da odes!!! Meni je ginekologinja kad sam dosla rekla da nijedno krvarenje (bilo smedje ili bilo kakvo) nije normalno i da moze biti pocetak neceg veceg, ali i ne mora. Zato je potrebno doc na pregled. Ja ti savjetujem da odes, makar privatno, ali buduci da si imala spontani i da ti je ginekolog rekao da cim zatrudnis da dodes.... Ne mora biti nista veliko i strasno, ali da budes mirna i sigurna odi. A za svekrvu ne znam sta da ti kazem.... Moji meni ne daju da se naprezem i to, ne ponasaju se kao da sam bolesna, ali zele da mislim na bebu i da usporim makar ovo tromjesecje....
    Tartaruga2, cestitke i dobrodosla! Ja sam bila sa 6+3-4 nisam sigurna na pregledu i vidjelo se kucanje srca... Moja zadnja M je bila 5.6.tako da sam ja sad skoro pa 8t trudna. 8.6.ce ti taman biti fino vrijeme da se sve lijepo bez greske vidi! Do tada, malo uspori :)

Tartaruga2
    30. Srpanj 2015. 12:01

Pupa 2 hvala na cestitkama i dobrodoslici!! Ma luda sam od tog iscjedka, to je jako mala kolicina ali je tu i nervira me i brine..Ja sam danas tocno 6 T, tako da u pon kad sam bila na pregledu je bilo malo rano za otkucaje. Nalaz je bio u okviru vremena, gestacijska i zumanjcana vrecica vidljive, trudnoca u maternici..
    Pijem te Duphastone 2x1, iscjedak je jos uvijek prisutan.Dr mi je rekla neka malo " stanem na loptu", u smislu ne dizanja teskih stvari, neka kcer ne dizem - to i je najgore, ono-treba ju posjest na wc skoljku, izvaditi iz kade..Dobra je jako , i pomaze gdje i kako moze..Tata nam je na sluzbenom putu, tako da se snlazimo kako znamo..
    Rekla mi je da ne moram sad iskljucivo lezati, ali malo usporiti tempo..
    Joj, tko ce docekat 7.8.-to ce biti 7T+1..Nadam se da ce biti sve ok..Bas se veselim jos jednoj bebici

Maja58
    30. Srpanj 2015. 12:15

Ok.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Bambola
    30. Srpanj 2015. 12:23

Kornjacica cestitke! Dan si ispred mene i dobrodosla i zanemari sta sam danas ispalila. Takav je dan 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.