Bambola, samo ti hodaj, ali slusaj svoje tijelo! Ja prosetam svaku vecer, ali to je najvise 30ak min u komadu... Bome sam se u Londonu nasetala kao nikad do sad! Heheh!
Nessah, super za nesimtpome! Moji polako nestaju, osim umora, ali to pripisujem lijekovima. Samo se ti bavi aktivnoscu ukoliko ti ne smeta (znam curu koja je do 6./7. Mjeseca trudnoce drzala sate aerobika). Mene je u normalnom zivotu poremetilo to krvarenje, do tada je sve bilo ok. Zao mi je sto se to dogodilo jer vise nisam opustena kao sto sam bila... Ali, opet, gledam zene koje ni krive ni duzne bas bas krvare stalno i moraju 4-5 mj samo lezati, pa se zahvalim Bogu sto moja trudnoca ipak nije rizicna :) jooooj, sretno ti na pregledu i naravno da nam javis. Kad si spomenula probavne tegobe, ja ih nemam, ja sam stvarno mala grlica, sto udje to i izadje, ali nemam proljev, sve 5 na tom polju :D samo malo cesce pi-pi, al da se izdrzati!
I ja se sopam svakakvim vocem i povrcem (a i inace sam taj tip) i pijem folnu od dietpharma! Plus puuuuno vode sto je za mene jako cudno jer mi je inace kroz dan prakticki bilo dovoljno vode sto popijem u kavi. Cak mi se i gadila. A sad, ne mogu je se napiti....
Nessah, kad si rekla da ako je tako, mogla bi imati 10ero djece! Pa sta bi ti falilo :P zezam se, meni je zasad ok biti trudna jer me svi maze i paze hahhahahah :) a prije su isto, al sad onako posebno! Ali jedva jedva cekam da pupo raste i da beba udara :)
Nessah, sretno na pregledu!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro svima :)
Ma Bambolaa, ufff, nisam bas luda za tom idejom nemam nista protiv, ali prva mi je trudnoca pa bi radje da zasad to ipak bude jedna beba
Nessah, ja uzbudena kao da ja idem na pregled!
Nessah, bas nas drzis u neizvjesnosti! Nadam se da te puca adrenalin od srece i da ne stignes natipkati o pregledu :)
Bambola, kad ti ides na pregled? Tj.jesi zvala doktoricu?
Ja cu danas zvati da pitam za nalaze krvi i urina da vidim jel sve ok pa da mogu mirno na more!
Vi morske trudnice, jel se kupate? Rekla mi je dr da ne trudnice ne smiju biti na suncu.... I citala sma da se preporuca mijenjanje mokrih gacica za kupanje! Kak vi s tim? Jesu vas poceli pucati simptomi ili je sve mirno?
Ajde super za pregled Bambola :) samo neka sve bude ok!
Joj, uzas... Meni je prekjucer bilo grozno... Cijelo dopodne nesto obavljala po gradu i kad sam dosla kuc do sutradan mi se nije prestalo vrtiti u glavi i bit mi tak tesko.... Al dobro, prezivjet cemo! Kazu da je vecinom u drugom tromjesecju uzivanje pa ja sve cekam... Da mi se vrati moja energija barem do neke mjere.
Sortiraj odgovore
Najstariji