P.S. ja sam pila neovisno o svemu, nekad navečer, nekad ujutro, ali uglavnom poslije ručka. uvijek imam tu ideju u glavi da mi je bolje poslije jela, iako ne mora biti istina :D
Ja nisam pila folnu do prvog pregleda, a to je bilo rano, negdi sesti tjedan! Uglavnom, doc mi dala Folacin jer je to kao cisti koncetrat folne kiseline. Kako je tad bilo jako vruce i prale su me mucnine, pila sam je navecer, iza jela. Onda bi uru vrimena pokusavala ne povratit. Prijateljica mi je rekla da joj je znala bit mucnina od folne, pa sam kontala ako i meni bude, bolje da je navecer lad ne radim i doma sam.
Pa ako si proljetna ostani sa nama. Nismo mi sad bas toliko veliki, vidis da ja jos nemam ni pravi stomak 😂
Hvala cure na savjetima
Mogu ja i s vama tipkat, nije problem termin mi je 4.6 po zadnjoj m, al s obzirom da mi je test bio pozitivan čak 7 dana prije očekivane m i to s popodnevnim urinom, nemam pojma šta da očekujem
Vidim kod vas se već spolovi otkrivaju, divno ja nemogu dočekat prvi pregled i da mi kaže da je sve ok
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja ne znam kak sam propustila dio kad se Pupa javila
Uglavnom odlicnooo Pupa zgodno jako hihi.neka..
Sanjarka88 joj slatko sjetila sam se sebe na pocetku jooj.awwww.
E baš to drugima oko mene je važniji spol nego meni..
DAnas sam odlucila ljencariti ne da mi se nista i nikuda nejdem hahahaa
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Evo cure sad sam bila do soc gin, pa me i ona pogledala! Sve super bla bla, dite plese ko mama 😂ali ona je gotovo sigurna da je cura! Tako da... Neman blage 😁
Evo i mene s pregleda! Hvala Bogu, sve je u redu! Vidila sam bebaca kako mlati rukama i nogama, ajme meni sta ce to biti kada budem to i osjecala!
Sve u svemu, jako lijep dozivljaj! Bila sam malo zabrinuta s obzirom na moj poviseni tlak i bakteriju, ali kad sam vidjela da je s bebacem sve ok, ufff..odahnula sam...
Cestitke curama koje vec znaju spol! Meni jos nista nije rekao, sutra punimo 14 tjedana
Cure, važno da je sve super na pregledima a za spol ćemo biti 100% sigurne tek kad se rode
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poisonivy sretno i tebi, bit ce sve ok! Javi se kad se vratis s pregleda
Puse svima!
super za vijesti s pregleda !!
Pupa čestitke za dječaka ..
Ne znam točno tko je pitao za glukozu, danas dobila nalaz i kod mene je 5,5..
Nalaz krvi je uredan, leukociti su blago povišeni ali sam čula da je to u trudnoći normalno, i nešto malo mi je smanjeno željezo..
Nalaz mokraće -imam povišen broj leukocita (10-15) i pozitivnu leukocitnu esterazu što upućuje da je u pitanju neka upala ..Vjerojatno ću morati raditi urinokulturu da vidim o čemu se točno radi..
Ne mogu dočekat petak i pregled, šta se više bliži imam osjećaj da mi vrijeme sporije prolazi...
Puse svima, uživajte !!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Ines, super sto je sve ok! Ja sam s 13 tjedana i nesto bila na pregledu i isto mi nije nista rekla... Valjda je rano :)
Bambola, hahahhah bas zbunjeno! Stvarno je rano da bi rekli sa sigurnoscu....vidjet ces na nekom buducem pregledu, ali bitno da je sve 5 :)
Poison, jos ti danas?
Sortiraj odgovore
Najstariji