Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    28. Rujan 2015. 22:11

Cure, evo mene :) sve je u najboljem redu, mjere su kakve trebaju biti za 16+ par dana! I izgleda da je deckoo :) 
    Zapravo gotovo sigurno :D ali, kaze doktor da je to jos rano sve, ali mu se cini da je! Malo sam se sokirala moram priznati jer su svi oko mene govorili da sigurno nosim curicu, sve je bilo kao u tom znaku a na kraju decko! Al presretna sam, najprije jer je sve ok, a i jer ce mama dobiti sinaaaa :) 
    Sunshine, ne sjecam se kolika mi je bila glukoza! Zasto?
    Ostale cure, uzivajte u trudnoci, lako za kile i stomak :) bitno da bebice rastu! 
    E, da dobila sam slike bebe i bas se lijepo vidi sve, izgleda tako veliko, a na kraju beba 15dkg :) tezine ko kad trazim salamu za narezat :D
    Puse svima 

Garavica
    28. Rujan 2015. 22:11

Poison da e super su mi te aplikacije a i na pampersovoj stranici isto lijepo piše po tjednima.
    Franceska pravac šoping :)
    Evo sada cu probati kombinaciju donata i suhih šljiva i mlijeka pa ako ne krene ne zmam onda stvarno.baš sam se evo i danas namučila puna ko brod a nejde i jedva uf hahaa.grozno e.al pripazite cure koje pijete vitamine tipa elevit ne smijete puno donata i sličnih čašu 2 eventualno 3 deci to mi je gin reko zadnji puta da ne bi bilo previše bebi dotok vitamina.tak da znate.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Garavica
    28. Rujan 2015. 22:16

I da ko je spomenuo sex?hahahaaa ja od kad sam saznala da sam trudna nema šanse.muž me špijunira u kupaoni ja vičem makse nema ništaxD ne mogu i nemam volje i uopće ne mislim na to niti mi fali.kolega mi je rekao da kad mu je žena bila trudna on je bio taj što nije mogao ni htio.tak da totalno sam aseksualna hahaaha

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Damjana
    29. Rujan 2015. 08:08

Pupa,evo i tebi plave balone🎈🎈🎈🎈 😊😊😊😊
    za sada su sami muskici,jel tako?? Ja se isto nadam curici! Iduci pregled 13.10. Pitat cu tada vidi li spol.

poisonivy2604
    29. Rujan 2015. 08:33

Jutro cure!
    Pupa, važno da je bebač dobro! :-) a za sada samo muškići, da! 
    Ja sam baš pogledala nalaz glukoza mi je bila 4.8 (4.2-6.0 su normalne vrijednosti).
    Znam da sam već rekla, ja danas pregled (u 16h).....jako se veselim i jako sam uzbuđena! 
    Ines vidim da ti isto danas! Sretno! 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    29. Rujan 2015. 08:47

Poisonivy i ines, sretno danas i obavezno cure javite :)
    Što se spola tiče-meni su svi okolo govorili sigurno je cura, stvarno sam si nekako to u glavu utuvila i baš mi je u početku bilo čudno kad je rekao da je dečko... Ali, trebalo mi je sat vremena da dođem k sebi i da se prešaltam na dečka i odmah sam se zaljubila :) Tako da, nemojte se nadati ničemu :D samo tome da je beba živa i zdrava :) To je na kraju jedino bitno!

Bambola
    29. Rujan 2015. 09:08

Ajme Pupa prekrasno!! Ja sam isto nekako za tebe mislila da je cura. Ja sam vec i nekako smetnula s uma da je moj sin. Nekako mi stvarno, ali stvarno taj spol nista nije znacio. Vise je ljudima oko mene. Ja sam uvijek dozivljavala trudnocu- ostanes trudna i to je to! A onda su poceli ti neki nesretni dogadjaji i tek tad sam vidila koliko se problema moze desit. A svega sam bila lijepo, blazeno nesvjesna. Tako da mi je u glavi bilo samo da je deriste okej, bas me briga za drugo! 
    Meni je jos prije misec ipo secer bija 4,7 i rekli su da je okej. Ma prestala sam sa tim kakvo sta triba bit i svasta nesto, ako ne daj Boze bude sta, rec ce mi oni.

Sanjarka88
    29. Rujan 2015. 09:49

Hello cure

Mogu vas ja malo zagnjavit prije nego se aktiviraju ljetne bebe? doduše terminom i spadam u proljetne, al vi ste već tako veeeeliki a u mene točkica

Jučer sam bila u ljekarnu i tražila neku folnu kiselinu , dala mi je ovu https://www.google.hr/search?q=folic+acid&biw=1536&bih=755&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI8pGxkeCbyAIVQlwsCh1szwqz#tbm=isch&q=folic+acid+for+pregnant+twinlab&imgrc=JfMfXkdv91iLmM%3A uh koji link nadam se da otvara , 600mcg, kaže teta jednu dnevnu,
    e sad jel je netko pio? Mislim da sam već trebala to piti, a prvi pregled mi je 7.10, sad nemam pojma da krenem na svoju ruku ili ipak pričekam da vidim što će mi ginić reć?

Kad se pije, ujutro, navečer, prije jela , posli jela? joj sva sam zbunjena

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa2
    29. Rujan 2015. 10:03

Bambola, tako i meni, nije mi bilo ni na kraj pameti spol, nakon svih ovih nesretnih priča...Ali, to više drugi nekako forsiraju! naravno da bih lagala kad bih rekla da me ne zanim šta ću roditi, ali nije mi to kao drugima. Znam i da na uzv znaju pogriješiti, ali nekako ne bih voljela da mi sad kaže e ipak će biti curica. Kad su već rekli dečko-nek bude dečko do kraja :D Ali, ajme majko mila, jadni bake i djedovi, kod nas u obitelji sa svih strana sami muški :D :D :D 
    Sanjarka, čestitke na trudnoći :) ja sam ti isto na svoju ruku uzela dietpharmovu folnu, a dr.koja je bila na zamjeni je rekla da je tak svejedno koju folnu pijem, bitno da pijem... al u nalaz mi je napisala ovu koju si ti zalijepila tako da vjerujem da je to ok! od toga ti ništa neće biti, samo se pridržavaj uputa i sve će biti ok :)
    sretno na pregledu, brzo će to. moj je 15.10. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.