Hej..
Ja isto još pijem progesteronske tablete, možda i meni one smetaju, ne mogu reći jer sam od početka na njima i od početka mi je smrdana probava. Sutra je kontrola i možda mi ih ukinu,nadam se, i nadam se da ću dobit konačno nešto protiv glupe klamidije i jedva čekam pregled da vidim bebicu!
Što se tiče kojekakvih savjeta i meni se diže kosa na glavi od njih...dobro, nisu baš svi takvi, ali najviše mi smeta što ima onih koji već govore kako ću što morat kad rodim...daj me pustite svi na miru s tim!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Cure moje, mi zvali doktora privatnog, za 4d i danas idemo na prvi pregled... Dva su pregleda u cijeni..jedan je sada do 20.tjedna da se vidi jel sve uredno i spol :) a drugi je tamo iza 20.tjedna kad gleda sve te organe i koješta. Danas nazvali i danas naručeni! Ja presretna i preuzbuđena :) Baaaš me zanima hoće li uspjeti vidjeti spol! I naravno, da je sve ok!
Poison, ti sutra ideeeeeš :) nadam se da nećeš više morati progesterone... Ja sam se preporodila otkad ih ne pijem, isto sam ih od početka pila....
Supeeeer Pupa :) :D
Javi sve, jedva cekam da čujem lijepe vijesti! :-*
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pupa hvala za link idemo dalje u boj xD hahaha..jooj super e blago tebi mi se moramo strpiti jos mjesec i nes sitno do 4d iako belim meni bitno da pogleda jel sve na mjestu i kako treba biti :) za spol cu pitati ali necu vjerovat dok ne vidim bebu uzivo xD
Ostale curke nadam se da ste dobro.
Javila mi aplikacija jucer usli ste u 17 ti tjedan sada vasa beba moze cuti vase otkucaje i glas.pjevajte,pricajte i klonite se nagle buke jer se moze beba preplasiti.awwwww nemos vjerovat
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Jako su vam lijepi trbuscici :)
Vidim da je ta opstipacija dosta raširen problem, ja nekako imam osjećaj da mi samo zato trbuh raste :D
Još 6 dana i selim se doma, jako sam uzbuđena!
Meni je dr već na prošlom pregledu upalio 4d i rekao je da će ga sada svaki put paliti pa da možda nešto i vidimo.
Čini mi se vječnost do sljedećeg pregleda (16.10.), ali doći će i to..
Rekla sam na poslu (upravi) prošli tjedan i svi su jako jako sretni i baš su me izgrlili, a ja imala tremu kao da ću im ne znam šta reći.
Sad jako paze da se ne naprežem i da ne radim previše :)
Meni je preksutra 15 tjedana. Mislim da ću prije 16 morati u H&M po neku novu robu koju ću normalno kopčati..
Pozdrav curke! Imate jako lijepe i veeelike pupe! Kod mene se jos nista ne vidi, inace sam malo krupnije građe, vjerovatno zato. Danas smo na 13+5.
Ja isto imam malo problema sa zatvorom, meni pomogne donat mg, popijem pola boce u sto kracem razmaku, ako mogu i odjednom i u roku 2h najvise moram na wc.
Sto se kilaze tice, ja sam na proslom pregledu bila na -4kg, sutra idemo na pregled pa cemo vidjeti. Doktor mi je rekao da bi bilo idealno kada bi do iduceg pregleda dobila 1kg posto sam krupnije građe, a u cijeloj trudnoci 10kg. E pa sad....kako bude
Super su vam trbuščići ...Kod mene se još ne vidi.( 14+4 ). Inače sam sitnije građe.
Pupa jedva čekam da pročitam kako je prošao tvoj 4D.
I ostale cure javljajte kako je bilo na pregledima.
Gdje nam je Maja, dugo se nije javljala, nadam se da je kod nje sve ok...
I ja nestrpljivo brojim dane do svog pregleda u petak. Danas sam vadila krv (krvna slika, glukoza i mokraća), sutra je nalaz gotov, nadam se da će sve biti uredno.
Mučnine su nestale i pomalo počinjem uživati u hrani...A i u seksu..... Mjesecima mi nije bilo ni do čega hahhah ...
Pozdrav svima, budite mi sretne i vesele !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
to i mene strašno živcira, ti komentari: šta ti je to sa stomakom? evo pojela kita,pa iskočio! samo što ja odmanem rukom i ne živciram se. a ta dr. mi je bila posebno smišna: u redu su vam šećeri, prosjek (hba1c- 5,9) za poželit, svi nalazi super, al vam je stomak velik. reko: e, pa šta? jel mi sve u redu? sta se ti brineš za moju kilažu (stomak), ja ću ga skidati, nećeš ti!
inače, sam na antibioticima, ni manje ni više nego zlatni stafilokok sam skupila. kaže mi gin da mi inače ne bi ništa davala, al zbog dijabetesa mora. tako da sam na antibioticima.
konačno sam se vratila malo na posao, pa sam odmah bolje, ne forsiram se, lagano sve. i to isto, ja sam ležala 3 mj, pa šta ću nego udebljat se?? bilo me strah do ispred zgrade otić.
za zatvor je meni nedavno pomogao shake: jogurt, grožđe i chia sjemenke. totalno ćišćenje je bilo :)
Pupa, javi kako je prošlo!!
Sortiraj odgovore
Najstariji