Hahahah, nisu blizanci, ili se jedan jako viješto skriva baš sam sa šogoricom pričala nedavno, ona je ostala trudna u 6 mj, kao i ja (samo pred 5 god), a tek za Božić joj je bio trbuh ko meni sada, znači na kilaži nisam puno dobila, a trbuh raste ko lud
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Bambolaaaaaaaa predivno evo bas jedna lijepa vijest koja oraspolozi 😍
Poisonivy, pupa je prekrasna 😍😍😍😍 moj je skoro isto takav :) samo kad obucem trudnicke hlace i neku siru majicu na posao, uspijem ga sakriti iako su me jucer pitali jesam trudna :)
Nego, ja izvisila s onog novog posla, zvali me danas i rekli da odustaju od toga i salju dopis i obrazlozenje u zupaniju....
Nije valjda radi trudnoce???
A vas dvi ste dva tjedna isprid mene, mozda i meni ispadn stagod kroz dva tjedna 😂
Nije radi trudnoce... U samom startu sma docekana negativno jer su politicki htjeli ugurati neku curu... Na kraju su u 24 sata ocito izvukli neku rupu u zakonu i rijesili me se!
Bambola, ja uvijek pricam da stomak doslovno iskoci!!!! Meni barem je! U dva tjedna se cuda dogode :)
A hrvatska posla, sta rec... Prestrasno!
Taman za dva tjedna da mi zavrsi sezona da se mogu u miru gegat! Pitala sam je i za 4D, rekla je da cemo se to dog iza 20og tjedna. Al je vidila organe i rebra. Ja nisam puno vidila. Beba se okretala i rastezala i ritala, ona mi taman nesto pokaze, a beba promijeni polozaj! Samo glavu i tijelo sam uspila ubrat.
A nista... Nasekirala sam se u ova 2 dana bas jako, a pitam se cemu sve to... Pa ne treba mi tak nesto da se sad toliko zivciram.. Bar zbog bebe!
Na pretproslom uzv s 11 tjedana ak se ne varam, beba se staaaalno mrdala. A zadnji puta je pajkila :)
Ja bih isto trebala nazvati tog doktora za 4d, da ne fulam tjedan...
Bambola, 🎈🎈🎈💕💕💕
Cekajte da vidite moj stomak,bit cu ko slonoca do kraja! 🙈🙈🙈🙈
Poison,kako si stavila sliku?
Pupa sorry zbog posla,Hrvatska posla. Nazalost,gadi mi se nekada kad vidim di zivim.
Ja isto cekam jos koji tjedan,pa cu se narucit na 4d,jedva cekam!!
Ćao curke.kod mene gužva pacme nije bilo.idem sad redom valjda sam sve pohvatala.
Jagodice drži se i sretno dalje.pozdrav i navrati nam.
Pupa nmg vjerovat sta ti se izdogađalo....nezz štta bi rekla.
Mi ćemo na 4d iza sisveta jedva čekam.
Bambola super joj kako slatko drago mi je da si sretna i sve ok.
Poison predivni ste i jako je lijep trbušćić.awwwww.moj je malo manji ali kad se najedem skoči.hihi.
Ja sam 4kg dobila.znaci kilu po mjesecu.
Uzivajte u vikendu mi danas imamo krstitke pa vam pisem sutra u neko doba i da nalaz urina sterilan jupiiiii :********
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Hvala cure
slika se stavi preko stranice http://tinypic.com/, tamo izabereš upload photo, na resize izabereš veličinu slike message board (640x480), i kada se učita kopiraš ovdje link koji ti piše pod IMG Code for Forums & Message Boards
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji