Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    24. Rujan 2015. 18:34

Prvo da pozdravim Jagodu i pozelim joj sve naj naj naj! Naravno da si ovde dobrodosla uvijek!
    Pupa zasto imas problem s tim?! Radit ces tu par mjeseci, dobro se osjecas, a trudnoca nije stanje kojeg se treba sramit! Razumijem zasto ti je grc, al gledaj ovako- da ne daj Boze za tjedan ili dva moras mirovat i onda saznaju da je to radi trudnoce, nekako mi je neodgovorno! Trudna si, neces sad to tetovirat na celo, al je okej da to saopcis ravnatelju. Bar ja to tako nekako smatram...

Pupa2
    25. Rujan 2015. 09:25

Naravno da ću ja to reći ravnatelju, ali nisam mu na prvu rekla i zbog toga mi je bed... Ma uglavnom, nije važno...
    Netko je pitao za zubara. Ja sam išla kad sam bila neka skoro 2 mj trudna, ali jer mi je slijedio redovan pregled... ići ću opet u 12. ili 1.mjesecu...ako ne bude potrebe ranije! osjećala sam 2 dana bol u zubnom mesu, ali prestalo je!

Bambola
    25. Rujan 2015. 10:21

Ja sam bila isto u zubarice i rekla mi je da sa mekanom cetkicom trljam meso, da pijem jogurte, mlijeko, sirevi, uglavnom sve sta ima kalcija. Da nema potrebe uzimat extra kalcij. Ako desni bas budu krvarile da ima ta neka otopina u ljekarnama i da dodjem nekad iza nove god.

poisonivy2604
    25. Rujan 2015. 10:23

Jutro :-)
    Jagodica, sretno i tebi i čuvaj nam se i samo dođi kad god poželiš! ;-)
    Pupa, kužim da ti je sada bed, ali vjerojatno će te razumjeti čim mu kažeš i sve bude to ok. :-*
    I ja imam problema s opstipacijom, nisam još našla što mi pomaže. :-\
    Jeste li dobile što na kilaži? Ja oko 1,7 kg. ;-)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    25. Rujan 2015. 10:32

Sad kad citam vase probleme s opstipacijom, stvarno sam sretna sto na tom polju nemam problema! Ja i dalje ko grlica... Poisonivy, ja sam dobila 70dkg :D bila bi mozda kila, kila i pol da nisam imala onu virozu! Uglavnom, muz mi govori da sam mrsavica, ovo sto je narastao stomak i malo sise je taman to sto sam se udebljala. Moram priznati da ljudi oko mene nisu bas sretni kad me vide da se ne mijenjam... Stvaraju paniku!

Bambola
    25. Rujan 2015. 12:32

Cure isla ja dok pokazat nalaz. Usput sam je zamolila da ako minut mogu na ultrazvuk! I ona kao moze naravno! Uglavnom, nije sto posto sigurna, al misli da je sin! 
    Beba se igra i vrti nemoguce, ona meni pokazuje organe, a ja nista ne vidim 😂Jao srece, al muz ne zeli znat, mislim da se pripa, da on zeli znat kad bude sto posto 😂

Bambola
    25. Rujan 2015. 12:45

Ajme cure setam cestom i smijem se!!

poisonivy2604
    25. Rujan 2015. 13:53

Bambola, čestitam! 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

poisonivy2604
    25. Rujan 2015. 14:00

Evo mog trbuščića 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

Bambola
    25. Rujan 2015. 14:38

Poison hvala!! 
    I jesinzi sigurna da nisu blizanci 😳😳mislim meni je to super i ja jedva cekam imat drobic, al moj je upola tvoj 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.