Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    24. Rujan 2015. 08:56

Dobro jutro,
    Eh da,ja se trudim objasniti bol a franceska u dvije rijeci kaže sve,upala mišića... Da točno takva bol,krenula sam na vježbe,ali trbuh ni najmanje ne radimo tako da nije zbog toga.
    Pupa i moja buskica raste,možda ta bol ima veze i stim. Nekako mi se čini možda rano da bi se već buska vidjela, 12t+2.Mislim nije sad jako jako ali se vidi,pogotovo ako sam npr u užoj haljini( trapke me sve vise stežu,najudobnije mi je u haljinama i tunikama).
    Mama102 dobro nam došla .
    Bambola super za odlične nalaze,bas mi je drago .
    Sto se tiče spola,nakon onoga sto sam prošla ni najmanje mi nije bitno,kao i vama vjerujemo... Ali evo na idućoj kontroli sam s 13t+6 pa bi se tad već možda i moglo vidjeti.... 

Ja to mogu, ja to hoću....

Bambola
    24. Rujan 2015. 10:16

Cure imam pitanje- naime nailazim na oprecne podatke. Kada pocinje 2go tromjesjecje. U 14om ili 15om tjednu? 😳
    Nadalje, ko ima kakav recept za opstipaciju? Probala sam i jogurte i kamilicu navecer i vlaknastu hranu, nije sad kronicno, al nije ni bajno. Ima ko jos kakvu magiju za podijelit? 😩
    Imajte na umu da sam do ponediljka na turi sa smrduckavim starim francuzima, pa bi neki savjet sta mogu uzet ili konzumirat da ne treba kuhat ili stavec... Pliiiiizzz

Damjana
    24. Rujan 2015. 10:29

Bambola 👍👍👍 za nalaze. 
    Ja sam isto znala osjecat bol doli,al mi svi kazu da je to normalno,ipak se sve siri i pomice. Stomak mi je ogroman. Ja bi vam to uslikala,pa postala,jel se mogu postat slike ovdje? Al ono bas ogroman. Zene sa ovoliko tjedana tek govore da su trudne,ja to nikako nisam mogla sakrit ☺☺
    Za spol nisam ni pitala, zadnji put sam imala puno bitnijih pitanja,nisam se toga ni sjetila. 
    Idem opet za 3 tjedna,tada bi mogla upitat. 
    Sad sam puno opustenija od zadnjeg pregleda i uzivam. Kod privatnika sam otkazala termin i nece me vise vidjeti. 
    Koja je ono pisala da ima jastuk za trudnice? Ja se na onom ne mogu nikako namjestiti,jel stomak mora ici preko jastuka? Ja legnem sa njim,al se probudim bez njega,jastuk na podu,ja na drugoj strani 😁😁 imam osjecaj da su mi ona zrnca unutra pregusta.

Bambola
    24. Rujan 2015. 10:54

Damjana ja sam dobila taj jastuk i meni je zasad super, ali ja nemam velik drob. 13+5 sam, al samo izgleda ko da sam se najela. Ne mogu zakopcat svoje stare rebe, al nije sad to jos uvijek trudnicki drob, vise je postblagdanski drob. Okej ja sam visoka i onako atletske gradje, tako da parim gic gic u drobicu trenutno 😂

Garavica
    24. Rujan 2015. 10:55

NMareN mene je stiskalo rano sve a trbuscica skoro nije bilo maloo mozda.ja sam ormar preslagivala svaki tjedan i naszala takva hrpa sta vise memrem obuci.uske tajice su me stezale svugdje gušile..hahahaa.
    Bambola nemam pojma eto meni aplikacija na fonu to vodila...
    Damjana super za busu ja jedva cekam da mi naraste da se ponosno pokazem ono vidite ja cu imat bebu hahahaa.mada sad se vidi al kad se najedem onda lipo iskoči hihi.ja imam banana jastuk i nezz sta tocno da ti kazem.nema tako gusta zrnca ali jednu noc se nariktam super a evo nocas nisam jer sam se probudila u 4h ukocenih kukova..a na leda se ne usudim lec i ne pase mi nekako.onda sam setala malo po stanu,sjela na kauc i citala knjigu do 6 kad je muz otisao na posao nastavila sam do 10...

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Damjana
    24. Rujan 2015. 11:23

Bambola, probaj sa suhim sljivama. 
    A stare rebe mogu definitivno u kutiju spremit. Ja to vec dugo ne mogu obuc! Bit cu ko kit do kraja 😂😂😂

jagodica4
    24. Rujan 2015. 11:54

Cure moje, samo da vam se javim !
    Jučer sam obavila kiretažu ! Sve je dobro prošlo, nemam bolova i za sad je ok. Neću vas zamarati detaljima jer ova tema nije mjesto za takvo nešto.
    Hvala vam još jednom na svim riječima utjehe i podrške !

Bez obzira što ja više ne spadam na ovu temu, nećete me se lako riješiti .
    I dalje ću pratiti što se događa s vama i vašim bebicama  i veseliti se svakoj dobroj vijesti Jer ipak ste vi moje  proljetnice.

Cure, želim vam sve najbolje od srce ! Čuvajte se !

• LillaRose
    24. Rujan 2015. 14:52

Bambola baš sam i ja htjela postaviti pitanje vezano za opstipaciju. Ubacit ću suhe šljive, još više jogurta i eventualno Donat Mg , ne znam ima li neka od vas još neku dobru ideju...Jer stvarno jedem svakodnevno dosta kuhanog povrća sa maslinovim uljem al svejedno problemčići su tu ...
    Jagodice draga tebi šaljem jednu veliku pusu, lijepo se odmori i misli pozitivno, i ja vjerujem da će uskoro i kod tebe novi plusić na testu ..
    Danas sam točno 14 tjedana trudna, trbuščić se još ne nazire (možda maaalo al to samo ja primijetim ), stanem još i u rebe i u ostalu netrudničku odjeću...al sad bi to trebalo krenuti...Novi pregled za 8 dana, jedva čekam. 
    Noćas me rasturao zub i jutros sam najranije sjedila na zubarskom stolcu. Kako vi stojite s pregledima i popravcima zubića u trudnoći?

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Pupa2
    24. Rujan 2015. 17:34

Bambola, kad napunis 12 tjedana i udes u 13. Onda si prosla prvo tromjesecje :)
    Sto se zatvora tice, nemam blage, meni to sve funkcionira! Probaj skuhat slaaaatku kavu... Mene uvijek protera! I to turska 😂
    Stomak-moj je vidljiv, ali jos uvijek zakamufliram... A sad cu vam ispricati zasto zakamufliram.. Naime, vec sam par puta rekla da radim h skoli na neodredeno ali nepunu satnicu. I danas mi stigne iz ureda drzavne uprave da ima jedna skola u koju me salju da radim zamjenu (zakonski, zupanija puni satnicu osobi na neodredjeno nepuno, bez otvaranja natjecaja)... I ja osla tamo, sve super, pocinjem raditi, ali im nisam rekla da sam trudna... Uzasno se osjecam, s jedne strane mi je zakonsko pravo da radim to sto mi pune, a uzasno se osjecan jer cu tamo biti par mjeseci, oni nemaju pojma da sam trudna.. I sta da sad radim, kako da im kazem... Ovo ce mi super doci sfo se para tice, povecat ce mi se i porodiljni i sve... Al ja se tak grozno osjecam!!!!

Pupa2
    24. Rujan 2015. 17:48

I, da, jagodice, drago mi je sto si se javila! Nadam se da ces se brzo oporaviti, najvise psihicki i krenuti u nove pluseve :) vidis da ima cura koje su to isto prosle i sada je sve ok i tako ce i ostati... Sretno! Navrati nam :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.