Ne ne Garavice nisi me razumila, ja zaspem ko top. 😳
Pupa zasto ne bi otisla? Ne brini za bebu ima ona tvojih zaliha za iskoristit!
Sutra imam dogovoreni pregled, cekam ga vec mjesec dana i zao mi je da ne odem.. Al otici cu pa cu usput pitati ginekologinju ako se ovo ne smiri, sta da radim....
evo i mene nakon par dana... pozz svima i starim i novim :)
bili za vikend skoro bez neta, priroda i uživanje, milina.
jučer bila na pregledu u privatnika i mislim da ću njega otkantati. u 12. tjednu mi je mjerio nuhalni nabor i bio je 0.7, tada me pitao za kombinirani probir i rekla sam da mi to ne želimo. jučer po uzv 13+6 i opet ga mjerio 2,7. i opet krenuo sa tim kombiniranim probirom (inače kod njega privatno 98% su točni rezultati i šalje se krv u Japan ili Kinu, bla bla, ali i masno košta to sve) granica je za nuhalni nabor 3 mm i iznad toga je opasno. kad sam ga opet pitala: šta znače moje vrijednosti, odgovor je bio: ništa i svašta. ja izašla iz ordinacije ni živa ni mrtva. stala sa med. sestrom koja mi je prijateljica i pričam joj i govorim da ga pita kasnije, kad on dolazi u prostoriju po neki aparat i pita ga ona tu ispred mene i muža i on će: rekao sam da je sve u redu i da su vrijednosti u granicama normale. ja tek onda poludila, meni jedna priča, ispred njih druga. naravno da nisam bila normalna nakon toga, plakala sinoć. prijateljica koja je nedavno rodila me malo smirila (tvrdi da je samo htio izvuć lovu i da ne može virovat, inače je i ona išla kod njega, i svi znamo da su mu novci najbitniji, al kad je jako utjecajan, žene u mom gradu vide spas samo u njemu), al mi opet to zvoni u glavi. u utorak idem u bolnicu na pregled, ne mogu to dočekat da vidim šta će mi tamo dr. reći i koliki će on izmjeriti nuhalni.
Inače uspila sam vidjet bebicu kako se pomiče i sve ostale vrijednosti su u redu. Koliki je kod vaših bebica bio nuhalni?
Cure, jel ima netko problema s povisenim tlakom? Ja sam danas dobila terapiju :( no, to naravno nije sve, kad sam dosla ginicu, taman je bio gotov i nalaz briseva, rece mi da imam i ureu :( bas mi je dan, nikakav!
Mislim da je vec netko pisao da ima ureu, Bambola?
Da da, i ja imam tu kuju! Pijem Doksicilin 12 dana, a muz je dobija Sumamed. Navodno lako recidivira, tako da nema seksa za vrime terapije i tri tjedna po zadnjem antibiotiku idu opet brisevi. U ovom stadiju je kao okej, al je triba unistit. Doksicilin je jak, al su mi rekli da ga sad popijem i ne brinem jer je kao najbolji. Dobila sam i vaginalete probiotika i savjetujem ti odma da se bombas lgg jogurtima i acidofilom, ja od tog antibiotika imam bas problema sa stolicom. Ma sve je to okej. Drmnes drogu i bit ce to fajn.
Damjana ne tresi se. Prvo nisi napisala da li je uzv bio vaginalni ili vanjski. Ja sam danas 12+5, vanjski uzv, izmjeren 1.7 mm. Navodno ovisi i uzv, tj. da li je vanjski ili unutarnji. Nadalje, sam taj krvni test je budalastina, ja sam danas potpisala papir na kojem lipo pise- negativni ili pozitivni rezultati mogu biti lazni. Pa za kojeg pasa jarca me uopce salju? Nuhalni ti je u granicama normale! Al razumijem da zelis jos jedno misljenje i otidji po njega. Danas prija sta mi je mirila mi je pricala da nekim bebama zna bit po 5 mm. Uglavnom da se odma vidi to neko zadebljanje koje ne valja, cak i bez mirenja. Da je ne daj Boze to, rekli bi ti odma! Tako da disi i otidji i kod drugog gin.
Vaginalni. Nije mi jos nitko radio vanjski. Je ovaj jucer proba vanjski jednom i onda se opet vratio dole. Ovaj pregled u utorak mi je redovni pregled kod dr. u bolnici i mislim da cu ostati samo na tome doktoru. Sve mi se cini da je tocna ona: sto baba, kilavo dite.
Upravo zbog toga sto ti nalazi nisu pouzdani,sam i odbila i lipo mu rekla prije 2 tjedna i on me opet jucer pita. Idiot. Koliko mi je sokova priredio,dobro rodim ikako.
I zbog toga sto ne mislim ici na planirani abortus kakav god nalaz da bude.
Sortiraj odgovore
Najstariji