Imam i ja popis no na njemu su samo ženska imena . Meni se sviđaju kratka imena i pomalo neobična : Tara, Zara, Zora, Mara, Lota, Ema, Mia itd...Moji su me naravno popoljuvali tak da kaj se njih tiče, samo Mia dolazi u obzir. Moja velika curka je odlučila da će ona preuzeti na sebe odluku o imenu i da ju moramo slušati jer ipak je ona šefica. Ona je Simona pa je sad nova fora naći ime za bebu na " s " a ako bude dečko onda mora biti Matija. Uglavnom, još imam puunooo vremena pa se šefica možda i predomisli
Pupa vas mi je drago, kako je to vec velika beba 😍😍
Cure ja danas idem za Slavoniju kod muzevih, Vinkovacke jeseni i spremaju mi sarmu ❤️❤️❤️
Jucer sam se sa mamom i bratom zezala oko imena, al vise je to bija neki sprd. Od zenskih mi se svidjaju Lota i Ines, al generalno neman blage 😂 super mi je ime sta je moj prijatelj da svojoj curici- Maruška, a mala je zaceta u Rusiji. cure kako je vama ime? Ukoliko se zelite predstavit? Ja sam Lucia, al me svi zovu Luce. U mom djetinjstvu je to bilo rijetko ime, a danas je eto dosta popularno.
Garavica, daa, malo smo stariji, ali eto po danasnjem uzv sam 14 + 3! Mozda se to jos promijeni... Prosli puta kad sam bila mi je bio malo vise nego sto je moja racunica, a sada koji dan manje. Ali to je manje vise bitno, neka je sve u redu... A sto se stomaka tice, pisala sam vec ovdje kako mi je stomak doslovno iskocio! U nedjelju je bio ono, baas bas pravi: bili smo na nekom rucku i druga strana gostiju koja ne zna koliko sam trudna su rekli da po stomaku bi rekli da sam i vise trudna! Medjutim, moram vas razocarati, koliko je to zapravo tekucina! Evo ja u 24 sata dehidrirala i skinio mi se stomak i jedna kila! Mislim imam ga jos, ali se smanjio... Bas je i muz primijetio. Da nisam bila kod dr pocela bih panicariti, ali kaze oba da je to normalno kad dode do neke viroze, povracanja i svega!
Jagodica, mislim da ce ime na kraju izabrati mala sefica :) ja sam isto mladja sestra i meni je moja seka izabrala ime i to mi je bas lijepa prica! Nekako sam ponosna na to sto je upravo to seka "odradila"... Ali, meni se tvoja imena svidjaju skoro sva :)
Bambola, sarmaaaaaaaa 😍 bas bas mi je drago :D jedi ju i za mene koja ne osjecam glad! Hahahah 😀
Kad si se ti predstavila, i ja cu :) ja sam Josipa :) i imam milijun nadimaka 😂
A imena za nasu bebicu imamo, ali smo slozni oko zenskog imena, oko muskog ne. Ako bude curica, bit ce Meri ili Sara, zasad Meri vodi prvo mjesto. Ako bude decko moj muz zeli da bude Erik, a ja zelim da bude Matej, a on ne zeli :) meni je Erik ok, ali malo neobicno, a ja sam vise za neka obicnija imena. Kao da smo od Sare odustali jer doslovno je sad svaka druga beba Sara... A Meri mi je jako slatko :)
Ma ja nisam ni trazila taj kombinirani i ne znam sta mi je i mjerio nuhalni nabor ponovo i govorio koliki je. Kad je u 12. tjednu izmjerio 0.7,nije nista spominjao. Nista,vidjet cu u utorak sve.
Pupa, super za bebicu. Mi smo veliki 7,84 cm :) pazi sa cajevima,nisu svi dozvoljeni u trudnoci.
Inace,imena su za sad: Helena i Maša. Za musko nemamo. A ja sam Ivana. Stomak mi je ogroman,bar za 5 mj 😁
Damjana, znam da ne smijem sve cajeve, pijem samo kamilicu i vocne, koliko znam to smijem... Jel dobro parit se s kamilicom ili necim drugim? Nos mi se sad zacepio bas jako.... I kasalj kasalj kasalj! Sta s tim? Imate kakav recept?
Imam odlican recept za kasalj!! Mama mi jednom skuhala i bolje od svih ljekova!
Uzmi domacu kapulu i kuhaj je pola sata u 4 decilitra vode. Kad se malo ohladi popi tekucinu. Okus uopce nije grozan, kiselkast i super je za kasalj
Pupa bas mi je drago da je sve u redu i ne mogu vjerovati da je bebica vec tolika! :D
Koliko znam kamilica je u redu u trudnoci, samo crni caj, zeleni, zuti..... oni nisu dobri.
Sto se tice kaslja meni je baka znala zaprziti secer dok se onako karamelizira i onda na tome ugrijati mlijeko.... uvijek ko djeci nam je to radila. Pokusaj, mozda pomogne.
Ja sam upravo dosla sa pregleda, danas je 12+1, bebac super, dize nogice, trlja oci, rita se po trbuhu ma nesto preslatko! I danas je bio prvi ultrazvuk preko trbuha, nema vise vaginalnih! :D nuhalni 1,3.. bedrena kost isto u normali, ma presretna sam!!!
Iduci pregled za mjesec dana tek, a taman sam se fino naviknula da dolazim svako 2 tjedna i gledam bebaca! :D
Vidim pricate o imenima, Bambola, predivno mi je to ime koje si spomenula, Maruška!! Ako bude curica dolazi i to u obzir ako se dragi slozi. Jos su mi lijepa imena Aria, Leilani, Gloria... ali Aria mi je najljepse! Volim ta nesvakidasnja imena :))
A za deckica nemam pojma...
Iako danas se na pregledu cinilo da je cura, samo nemirna beba full, kaze ginicka da cemo na iducem onda znati sta je!
Bambola, skuham s ljuskom ili bez ljuske? Ma popit cu sve samo da ozdravim!
Doris, supeeer za bebu! I meni je danas bio preko stomaka uzv :) ocito je moja beba spavalica, spavala je pa se na kraju probudila i protegnula :D al dobro, mi smo bili u 9. Da hoce tako i kad se rodi 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji