Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    14. Rujan 2015. 10:45

Franceska, ja ti nemam pojma nista o upalama i gljivicama, svaki put kad sam ih imala ssam dobila vaginalete i kremu s kojom smo se mazali muz (tada decko) i ja jer je jako bitno da se i on rijesi gljivica ukoliko postoje na spolovilu... Mi se zadnje 3-4 godine prije braka nismo stitili nikakvim kondomima ni pilulama pa je onda uvijek bilo da se i njemu crvenilo ukoliko sam ja imala gljivice. Grozno zvuci :D ali nama je nestalo kroz par dana. Meni je obavezan popratni sadrzaj uz gljivice bio sirasti iscjedak. Hvala Bogu, nisam ih imala vec duze vrijeme.... 
    Poisonivy, sad si me sjetila, svekrva mi je pricala kad je sogorica isla na 4d i donijela sliku bebe, kaze da kad se mali rodio, totalno se sjetila te slike s uzv-a, da je bas bio slican kad se rodio... To mi tak zvuci nezamislivo :) 
    Moj muz ide sa mnom sada u cet na pregled i pitat cu ginekologinju jel smije i on uci kad mi bude radila uzv. Ako ne, vidjet ce na 4d :) al prosli put je bio tako tuzan sto on nije vidio bebu, a ja bila tak uzbudena nakon uzv-a! Sve u svemu, polako odbrojavam 3 dana do pregleda i jedvaaaaa cekaaaaam!

NMareN
    14. Rujan 2015. 10:45

Jutro cure,ili bolje reci dobar dan,
    Franceska dobro nam došla,uživaj u bebi i trudnoći zajedno s nama .
    Maja mene ne bole kosti, mene ti cesto bole leda,donji dio leda, .
    Pupa pa ti još sitno brojis do kontrole,super,da sam barem na tvom mjestu . Sto se tiče 3D/4D uzv, mislim da je to jedno prekrasno iskustvo. Mi smo također razmišljali o tome.
    Iscjedak imam svakodnevno ali to je povezano i s vaginaletama koje koristim. Osjećam se uglavnom dobro,mučnine su se jako bas smanjile,jedino me muci spavanje,odnosno budenje radi odlaska na WC,cca 3x,e to mi teško pada jer kasnije teško bas zaspim .
    Uskoro krećem na vježbe i bas se veselim tome .
    Ugodan dan svima .

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    14. Rujan 2015. 10:49

NMareN, nas dvije poslale u isto vrijeme post :)
    Ma joj pa ja cekam na svoj pregled vec 4 tjedna :) cinilo se kao vjecnost!!! A opet nekako brzo proslo sad kad pogledam! Imam osjecaj da su svi vec sto puta vidjeli svoje bebe od mog zadnjeg pregleda :D
    Sad si me sjetila da pitam ginekologinju jel konacno nestao hematom i jel sve ok da mogu i ja vjezbati!
    Sto se piskenja tice, ja sam od negdje 10og tjedna jedanput nocu se ustajala i isla piskiti, a zadnje 3 noci, ajme majko mila po 3-4 puta. Bas budem izivcirana :D

NMareN
    14. Rujan 2015. 11:00

Hahaha,da u isto vrijeme poslale post.
    Ma znam da čekaš već mjesec dana,ja imam još 3t do kontrole. Neka ti sto prije prode vrijeme do kontrole pa da i ti vidiš svog bebolinca. Nadam se da ti je hematom otišao baj baj i da možeš i ti na vježbanje :-) .

Ja to mogu, ja to hoću....

Garavica
    14. Rujan 2015. 11:27

Bokić curke!
    Evo ja se registrirala i nadam se druženju:) malo sam još zbunjena sve mi je novo još preko moba idem ovdje pa dok se snađem...uglavnom trudna sam 14 tj i 1 dan :) pratim sve i brojim dane do 25.kad nam je idući pregled.Termin 13.03. Al nebude to na dan sigurno xD 
    Eto toliko za sada od mene :) spremamo se u neku šetnju ali nema sunca pff.
    P.s.sorry ak sam upala kome u riječ.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Cocosich
    14. Rujan 2015. 12:05

Pozdrav cure,
    evo i mi smo novi ovdje..prva trudnoća pa smo jaaako uzbuđeni :)  sad smo u devetom tjednu i borimo se s mučninama, ima tko kakav savjet za preživljavanje :)?

Pusa svim budućim mamicama i bebama

Pupa2
    14. Rujan 2015. 12:29

Garavica i Cocosich, dobrodosle! Garavica, mi smo tu negdje s terminima! Ja sam na 14+3 al su mi odredili termin 12.3.
    Cocosich, nazalost, nema nekog recepta ili lijeka za mucnine dok si sama ne nades sto ti pase... Gotovo svaka cura ovdje se borila ili se bori s nekim oblikom mucnine, jace ili slabije, s povracanjem ili bez... Meni nazalost nije nista pomagalo dok nij samo od sebe prestalo. Jedno vrijeme sam samo grozdje jela jer mi je pasalo i kruh i maslac, dok nisam sve to ispovratila momacki. Probaj sto laganije jesti, ali morat ces si naci nesto sto ce ti biti koliko toliko prihvatljivo! Meni je sada super, sve jedem i nemam vise mucnina osim sto mi neka hrana teze sjedne na zeludac pa mi se stalno vraca hrana...
    Jos malo pa ce proci, izdrzi :)

jagodica4
    14. Rujan 2015. 13:31

Hej curke, kako ste ?
    Mene nema neko vrijeme jer sam zauzeta sa shopingom.Čitam ja vas ali nemam vremena sklepati nešto pametno . Počela je škola i svaki dan moram ići do grada po kojekakve gluposti koje su maloj kakti potrebne za školu . Hvala Bogu da smo dobili knjige jer bi inače bankrotirala.

Franceska, Garavica i Cocosich dobrodošle ! 

Danas sam bila u Petrovoj vaditi krv za krvnu grupu i ostalo kaj već ide u paketu i teta kokoš me tako grozno piknula da me ruka pekla još 2 sata nakon vađenja krvi. Inače sam paničar kad su igle u pitanju pa onda još kad mi se ovak nešto dogodi, ajme majko .
    Dobila sam i nalaz od urinokulture i , hvala Bogu, nalaz je super...sterilan urin .
    I meni je pregled ovaj tjedan, točnije u petak...sad bi se bebolinac trebao već lijepo vidjeti tak da jedva čekam.
    Šta se tiče 3d ultrazvuka, planirala sam definitivno ići kad za to dođe vrijeme samo još neznam gdje .
    U petak se moram dogovoriti s giničkom šta ćemo po pitanju kombiniranog jer sam ja više na strani onoga da odbijem ići. Vidim da ste vi više manje sve išle a ja i dalje nisam pametna šta da napravim. S jedne strane bih išla a opet znam da u slučaju lošijih rezultata neću ići na amniocentezu.

Ima li još koja curka ovaj tjedan pregled ili smo na redu samo Pupa i ja ?

Franceska
    14. Rujan 2015. 14:46

Kad sam vadila krv za krvnu grupu imala sam podlijev 2ipol tjedna dužine oko 30cm i izgledao je jako grozno.
    Doktor je danas preporučio magnezij pa sam si nakon posla kupila neki od 300mg koji se topi u ustima. 
    Kaže da ne trebam dolaziti prije redovnog pregleda pa sada brojim dane do petka :)
    Ja sam imala popodnevne mucnine, ali nisu bile strašne, ali me je mučio užasni umor, jedva sam odlazila na posao (sad je malo bolje) i opstipacija. Stolica svakih 5 dana. Užas. 
    Sad sam šmrkava, imam nizak tlak i sve me nešto boli. Nikako da krebe to blaženo doba :D

Pupa2
    14. Rujan 2015. 21:38

Cure, polako me hvata neka prehlada... Grlo me pocinje boljeti... Jel si mogu necime pomoci? Osim caj, med i limun?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.