Pupa da, neociscenu skuhas! Mozes u tu tekucinu dodat i malo limuna, izgubit ce vitamine radi topline, al radi okusa ako ti ne bude odgovara. Meni je okej, ka juhica. Zaprzeni secer je isto dobar, al meni osobno presladak.
Doris bravo za bebu! Bas mi je drago da je sve uredu!
I Pupa od 4 deca nakon po ure kuhanja ce ti ostat 2-3 deca za pit. Javi je pomoglo!
Bambola, evo kuha se :) vidjet cemooo! Meni je ovo sa secerom ok, ali mlijeko prije spavanja mi nije najbolji izbor. Nisam bas s laktozom na ti :D pa cu to bolje ujutro.... Ma sve cu jaaaaa 😂😂
Ajde držimo fige sa ti pomogne taj recept za kašalj.
Evo mi stigli kući od šogorice prejeli se xD mmmmmm domaće sve finooo i dobili smo prve trudničke hlače jupiiii tako su udobne imaju ono za trbuh i dolje oko gležnj idu u usko tako da se mogu na štiklicu pošto kumin mali ima krstitke sada i na balerinke i na gležnjače..baš sam happy..baš su višenamjenske lol jer ja se bojim zime pa ko hrčak na sve strane gledam šta ću nosit u kojoj kombinaciji i pratim po dućanima akcije.
I da inače zovem se Anja i ako koja hoće može poslat broj u poruke pa da se čujemo na wap viber....pusa svima od nas
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Ako sam dobro skontala da se mogu slati private poruke jer sam jednom preko kompa išla i vidjela to bez detaljnog proučavanja idem preko fona a tu se nemre sve baš.smotanica tako sam si trebala nadimak dati hahhahahhahahaaa
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Garavica, ja sam si nedavno kupila trudnicke hlace i super su mi, samo su mi rekle trudnice da kasnije i nisu bas neke jer oteknu gleznjevi i to, a one su dolje uske, barem ove koje ja imam iz h&m-a! Svejedno, nadam se da cu ih sto duze uspjet nositi. Ako ne, tunike i tajice i super!
I, da, mogu se privatne poruke slati, samo ja svoje provjeravam svake pete pa desete i onda dodem i vidim poruku otprilike od prije mjesec dana :D
Ja sam od pustog uzbudjenja da napisem prvi post počela pisati na temi Zimske bebe iako je moja bebica ima termin baš u proljeće :)
pa evo drage da i sa vama ovdje podijelim info:
FloDance ima besplatne treninge za trudnice, koji ce započeti 1.10., uz potporu grada Zagreba. Ne znam koliko je još mjesta slobodno, ja sam se danas prijavila, pa ako ima jos zainteresiranih evo link: http://studiothalia.com/projekt-sretna-mamazdrava-beba/ [studiothalia.com]
Jutro cure,
Zadnjih dana moje spavanje prestaje u 6 h,a prije toga idem 2-3x na WC,do sada sam uvijek prespavala cijelu noć i ovo me malo muci jer nakon budenja treba mi dugo dugo da zaspim. Kažu da se to organizam priprema za dolazak bebe pa je to onda sa svrhom .
Noćas sam sanjala da sam rodila curicu,bila je tako lijepai preslatka,prava medenkica... Ufff sva sam se razrazmjestila....
Pupa ako ti smeta mlijeko,možeš samo otopiti šećer,izliti ga na mrvicu nauljen tanjur,pričekati da se ohladi,nozem ga kasnije kvrcnuti i imas male komadiće domaće lizalice koja super pomaže kod grlobolje,kod težeg disanja,astma npr....
Ugodan dan cure svima
Ja to mogu, ja to hoću....
Pupa ja sam isto cula da je tak karmelizirani secer odlican za grlo.
Ja budna vec 2 ure. Nikako ne spavam 😡
Sortiraj odgovore
Najstariji