Dan cure! Od 7.15 sam u bolnici, jos nisam gotova 😩😩😩uzv je okej, nuhalni 1.7 mm, deriste je spavalo i nije tilo mrdnit, pa su me lupali po drobu da ga bude i onda je grintavo pocelo mahat rukama i nogama. Pitam se na koga je 😂 taman cekam dat krv i ujutro opet u drugu bolnicu vadit krvnu grupu!
Opstipacija je i mene satrala, jucer sam jedva otisla na wc i nakon mucenja sam imala sukrvicu u stolici, al rekli mi da je to okej. Imam s tim problema otkad pijem antibiotike.
Evo mene sada i sa ginekoloskog pregleda, kaze ovako tlak mi uredan krv urin ma sve odlicno, imala sam 58 kila sada 56, bebac nema nikakvih deformacija zdrav je da bolje ne moze biti, duphastone ispiti jos ovo sto mi je ostalo i vise ga ne moram piti, samo cu piti folatnu :D joj drage moje puno pusa vam saljem i zelim vam svako dobro kao i sebi, ja sam zeljela curicu ali nista pretjerano sta god da je djete je moje volit cu ga sta god da je a musko a zenski, i imala sam prije par dana velik osjecaj da je kod mene pisonja mali, prije 2 dana kuma nam napravila kavu i kod mog muza u salici cuna iscrtana u kavi hah :D kaze ona aaa evo pisonje a predamnom sipala kavu, i ja kazem reci mom muzu sta mu je u kavi kaze ona jest pa ce mislit da sam nesta umakala hah :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Samo da upitam- zar se vec moze vidit spol? Meni je sad doc rekla da tek u 17/18 tjednu su sigurni.
I Garavica to za emocije mi je jasno, i sama imam momente prolijevanja suza na gluposti. Al za snove sam cula da to bude u trudnoci. Ja sam u 13om tjednu i brate zaspem ko medo u zimu 😳 nemam snova zasad, samo cvrsti san i umor.
U Splitu je gadna juzina i glava me danas rastura ajme.
Bambola probaj si lagano glazbu pustiti-za smirenje i opustanje ukucaš na yt.meni je pomagalo da ublazi.a rekla sam necu pit lekadol svi lao popij si ma jok.i caj od kamilice.
Franceska hvala za info mislim da spadamo u kategoriju tvrđih xD lol
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Poisonivy, hvala ti, ja tebi zelim da tebe zaobidje! Evo danas pojela snitu przenog kruha i caj bez icega i to povracam evo vec 3.put. Sto god popijem ispovratim... Mene samo strah za bebu, kako je ona i sta ona sad jede i pije kad ja nis ne jedem i ne pijem :(
Jedino me proljev zasad zaobisao...
Sto se spola tice, ovisi o uzv, da, a i kak se beba naredi. Ja isto znam cure kojima je receno s 12,13 tjedana, ali ne sa stopostotnom sigurnoscu, naravno... A mojoj seki su pogrijesili i u 20.tt :) kad je dosla u 8.mj trudnoce joj rekli da ce ipak biti deckic!
Zato ja kazem da ja nicem ne vjerujem dok se ne rodi :D
Ja nemam neke ruzne snove, znaju me prat promijene raspolozenja... Ali rjesim ja to nekako.
Bambola, super za bebu! Samo sto se ja nis ne kuzim u taj nuhalni nabor :D
Buduci da sam u ovakvom stanju, jel mislite da trebam ici na pregled sutra kod ginekologinje?
Sortiraj odgovore
Najstariji