Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    doris1006
    14. Rujan 2015. 22:31

Joj kako mi je drago kad vidim da nas jos vise ima!!! Cure drage dobrodosle!!! 
    :D 

Pupa, bas je mene uhvatila prehlada zadnjih par dana. Nema druge nego caj, med, limun.... i meni je jos pomogao propolis u kapima kojeg bi nakapala u caj, ili u smoothie ujutro, sok od narance, limunadu... ma u sve. 
    Al ne onaj iz ljekarne nego si pokusaj nabaviti domaci, ako znas nekoga tko pravi med, trebao bi imati propolis u kapima. 
    Meni je to stvarno pomoglo jako puno i nakon par dana sam super. Pa pokusaj :) 
    I daj javi kako bude prosao pregled. :D ( i ti, Jagodice, isto! ;) )
    Meni je opet u srijedu. Ne znam zasto ali ginicka mi je rekla da joj dodjem opet za 2 tjedna, ona ima praksu tako cesce raditi preglede u pocetku.

Nessah
    14. Rujan 2015. 23:32

Samo da vas pozdravim drage moje "stare'' supdfasice :))) 
    Citam vas kad uhvatim vremena i veselim se vasim bebicama kao da su moje. Ja sam uzela ogroman predah poslije spontanog i nisam uopce bila ovdje. Ovo je prvi put poslije mjesec dana i mogu vam reci da se napokon osjecam dobro. Rana je ostala zauvjek na srcu ali fizicki sam odlicno. 
    15.-og 08. mi je ginekolog na pregledu pomogao da se prirodno ocistim kompletno i od tada sam krvarila jos nekih 10 dana i to je to. Sva 3 misljenja kod kojih sam bila na pregledu poslije spontanog su mi rekli razlicito. Moja ginekologinja veli da cekamo sada 3 mj. Drugi ginekolog kaze 3 do 6mj, a ginekolog koji mi je pomogao da se ocistim prirodno veli da se ponasamo kako se budem osjecala. Iskreno, ja se osjecam odlicno i vec par puta se nismo pazili te nastavljamo sa trudjenjem :) Sva iskustva koja sam imala priliku saslusati od raznih zena su mi savjetovale ako je prirodno ciscenje da ne trebamo raditi nikakvu pauzu, jedino mozda sacekati prvi ciklus cisto da se znam orijentirati za Ovulaciju. Svaka mi je rekla da su one falile sto su slusale doktore i sto su cekale… Ja idem po osjecaju i po mom tijelu kako mi je i rekao ginekolog. Nadam se da ce ovaj put moja druga mrvica biti snaznija od mrvice koju sam izgubila.
    Malo sam oduljila ali eto osjetila sam da bi mozda nekome bilo korisno. Vidila sam da je jos jedna cura ostala bez bebe na ovom pdf-u pa se nadam eto da ce mozda i ona procitati ovo i znati da nije sama
    Zelim vam uredne trudnoce idalje i nadam se da cu vam se pridruziti opet! Puse od mene!!! 

Bambola
    15. Rujan 2015. 08:21

Jutro! 
    Prije svega da pozdravim Nessah i pozelim joj puno puno srece i zaista zelim da se uskoro radujemo tvojoj bebici! Molim te nemoj nas zaboravit i javljaj nam novosti!
    Pupa meni uvijek pomogne inhaliranje plus propolis, agrumi i svi ostali vitaminski šutevi! 
    Sto se tice gljiva, osim probiotika i krema koje lijecnici preporucaju, svakako preporucam i Citrofit. Takodjer i za podizanje imuniteta, meni je odlican!
    Ja u sridu idem na kombinirani, znam da je pregled ko pregled i izvest ce ga moja prijateljica, al od same te bolnice me hvata horor. Nekako gledam kako ona to podnosi, i sama je rodila, poradjale su je kolege, a svega se nagleda. Al nekako to prihvati kao normalno. Moram se trenirat 😂 opet sam sinoc gledala super hlace i moj stari broj mi je super u nogavicama, al vise ga ne mogu zakopcat 😩 meni samo izgleda ko da sam se najela, a ne trudno. Iako su mi prijateljice iskomenirale grudi, nazvavsi me 'prposnom i ambicioznom' 😂

Pupa2
    15. Rujan 2015. 09:59

Nessah, drago mi je sto si se javila, bas sam par puta pomislila na tebe, gdje si i kako si. Samo ti slusaj svoje tijelo, ako se osjecas dobro i ako mislis da je to to, samo naprijed. Drzim fige da sve bude u redu i kako treba!
    Doris, imam propolisa domaceg, prijateljicina obitelj ima pcele tako da toga uvijek imam. Ali jutros sam povracala, bas mi je bila muka od tog grla.... Fuuj! Danas imam nastavu pa sam onda do petka slobodna tako da cim mi to zavrsi idem u lezeci polozaj!
    Bambola, meni se svi moji smiju kad kazem da mi je stomak iskocio preko noci, ali stvarno je!!! Nevjerojatno kako  i sama to primijetim, ono jucer nije bio takav, a gle ga sad :) ja vec 10 dana sigurno nosim trudnicke, o normalnima vise ni ne pomisljam :(

poisonivy2604
    15. Rujan 2015. 11:53

Nessah, drago mi je da si se oporavila i želim ti reći samo naprijed ako se osjećaš spremnom. 
    Dobrodošle nove cure, žene, mame  jako lijepo što ovo naše društvance raste 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Maja58
    15. Rujan 2015. 12:22

Drage moje samo da vam javim da upravo za koji minut krecem na ultrazvuk, cuvajte mi palceve, malo me strah  Pusa svima

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

NMareN
    15. Rujan 2015. 14:26

Nessah samo i dalje budi tako hrabra i snažna, slušaj svoje tijelo i sebe .
    Pupa na propolisu koji ja imam doma piše da se ne preporuča trudnicama radi alkohola kojeg sadrži. Kupila sam ga u trgovini.
    Maja čim budeš u prilici javi nam lijepe vijesti, s nestrpljenjem te čekamo .

Ja to mogu, ja to hoću....

• LillaRose
    15. Rujan 2015. 15:25

Pupa kao šta su ti cure rekle puno voća, posebno agruma, čaja i odmaraj i proći će ta prehlada brzo !
    Jagodica i Maja javite novosti s pregleda  ..Ja jedva čekam svoj idući pregled, al tek je 2.10. , ima do toga još 15-ak dana...
    Stigao mi je nalaz kombiniranog i dobar je, rezultati za Down, Edwards i druge trisomije su manji od graničnog. Nuhalni nabor = 1,3 mm...
    Preksutra idem vaditi krv za krvnu grupu. Vaga i dalje pokazuje -3 kg, mada mi se tek poboljšao zadnjih dana. Stanem još u svu odjeću, uključujući i grudnjak ( grudi su se učvrstile ali se nisu nešto značajno povećale)..
    Cure, jel se mažete ? Ja sam kupila u DM Biobazu i mažem se svaku večer. U prvoj trudnoći nisam dobila strije, a sad ćemo viditi šta me čeka ovaj put 
    Lijep pozdrav svima, novim curama želim dobrodošlicu i školsku trudnoću !!!!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Maja58
    15. Rujan 2015. 15:45

Kod nas sve uredno u 11 tjednu smo, srceko kuca i jako smo razigrani u stomaku i nisu sigurni 100% ali im se cini da je mali pisonja :D

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

jagodica4
    15. Rujan 2015. 16:23

Majo, super za pregled i lijepe vijesti !!!! I jedno veliko  za malog pišonju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.