Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    18. Rujan 2015. 09:18

Dobro jutro svima. Hvala vam na savjetima... Probala sam sinoc ono sto je Bambola rekla, malo mi je bilo odvratno i nisam mogla sve popiti.. Ali cijelu noc nisam kasljala nego spavala! Doduse, s jednom funkcionirajucom nosnicom... Sad sam ujutro opet pocela kasljati, al pola noci sam spavala s otvorenim ustima (zbog nosa) pa mozda me i to iritira pa kasljem... Danas curi nos, pravo, s tim i krv, popucale kapilare.... Trebala ici danas i sutra na neki strucni seminar, ali otkazala, za nista sam. Imam vikend da se oporavim, sljedeci tjedan hrpa obveza.
    Sad cu si iza dorucka karamelizirati secer...
    Ja nekad znam imat problema sa spavanjem upravo iz tog razloga sto idem piskit puno, ali kak sam dehidrirala, zadnje dvije noci nisam imala sta piskit. Nocas sam se dizala 2x na wc pa sam bila sretna :) al valjda me ta viroza iscrpila pa spavam... Kad nisam bila bolesna sam znala se probuditi i po pol sata-45 min blejati dok ne zaspem... 
    A svi su mi rekli da to privikavanje organizma na novi ritam dode tek kasnije, u zadnjem tromjesecju kao... Tko ce ga znati!

Bambola
    18. Rujan 2015. 09:25

Pupa samo drmaj te šamanske napitke, upalit ce! Mos u kapulu dodat i lovorov list, on ima antiupalna svojstva, al nemoj se cudit ako te malo zamanta, odnosno on uspava. 
    Meni je sveki kupila za rodjendan banana jastuk! Cak sad bez pravog droba bas sam gustala. Reka je muz da oce i on jedan. Jos su mi uzeli neku haljinu uz tijelo sa elastinom. Zasad u njoj izgledam ko prava gic gic 🐽, al kad dodje pravi drob bit ce to uredu!

Bambola
    18. Rujan 2015. 09:36

Da, zaboravila sam jos- poznanica mi je za mucninu preporucila neke djumbir kekse koje ima uzet u bio i bio. A bila sam u zubarice. Kaze Zuby da samo drmam sta vise domaceg kalcija, u smislu mlijeka, jogurta i sireva. Tako da sam se jucer u Lici opskrbila svim i svacima. Da ne treba pita ekstra kalcij.

jagodica4
    18. Rujan 2015. 10:13

Dobro jutro cure ! Kako ste ? Pupa tebe ta prehlada baš gadno čopila. Nadam se da će ti pomoći svi ovi domaći recepti koje su ti cure dale i da ćeš se oporaviti preko vikenda !
    Noćas se nisam nikako naspavala. DIžem se 2x na wc i onda ne mogu zaspati. Na nogama sam od pola 7 i glava mi puca. MIslim da ću morati popiti kakav lupocet jer inače neće biti dobro.
    U pola 12 imam pregled i lagana me nervozica drži. Nadam se da će sve biti ok !
    Javim se kasnije ! Pusa curke, čuvajte se !

Garavica
    18. Rujan 2015. 10:22

Jutro svima.Ajme mi spavali odlično do sada nevjerojatno haha.
    Meni se događalo da ako prerano legnem prije ponoći jer tako sam navikla od prije oko 11 12 ici spavati da se probudim oko 4 i onda setnja po stanu,igrice na telefonu,knjiga do 6 kad muž ustane ode radit mi nastavimo spavati.I ne spavam preko dana više jer me ne drži umor toliko ko u prvom tromjesečju.
    Piškit idem 2 ili 3 puta po noći.
    Bnana jastuk je odličan.ja se riktam svakako,a držim se lijevog boka iako med.sestra kaže da nije potrebno još al osjećam se naj tako.
    Pupa sad sam se sjetila ako ne smiješ mlijeko i meni je znalo smetati sad ništa ne smeta možeš taj preprženi šećer zaliti čajem od kamilice isti je efekt.Mama je meni tako mijenjala jednom sa mlijekom jednom čajem.
    Želim vam ugodan dan :****

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

Pupa2
    18. Rujan 2015. 10:32

Cure, hvala vam puno, divne ste :) vec cu se ja izvuc iz ovoga, samo da bebi bude svega dovoljno...
    Bambola, super za jastuk! Ja ga nemam jos, vidjet cu hocu ga kasnije uzimati. Nekako mi mal stan pa nemam pojma gdje cu sa svim tim stvarima 😀 jos kad krevetic dode.... 
    Jagodica, sretno na pregledu! Bit ce to sve super!!! Javi nam obavezno....

poisonivy2604
    18. Rujan 2015. 11:16

Dobro jutro, dobar dan! ;-)
    Evo konačno da se javim, pa jučer mi ne radi komp, pa proradi, ali nema interneta, a na mob mi nije htjelo poslat poruku...ludnica.
    Pupa, super za pregled  nadam se da će ti svi ovi pripravci pomoć da brže ozdraviš. ;-)
    Jagodica, sretno danas, javi brzo lijepe vijesti da se veselimo s tobom. ;-)
    Imena, ja samo nabrajam koja su mi lijepa, muž se slaže sa njima, tj. i njemu se sviđaju, ali još nema svojih prijedloga..čekam ga! Od muških mi je favorit Viktor :-), a ženskih imam malo više, za sada su to Nika, Korina, Nora, Karmen, Stela, Sofija i Lorena....i kako se sada odlučit? Teško...ali dobro pa imamo još dosta vremena za to. :-) btw. ja sam Iva.
    Banana jastuk mi se čini ko prava stvar...već sada se teško nariktam za spavanje, kad sam na boku uvijek odem na trbuh pa zna bit neugodno, čak i bolit :-\ pa si ja ovaj običan jastuk stavljam među koljena, ili zgužvam deku, pa nju obgrlim nogama, haha. Vidjela sam da ga imaju u kauflandu od jučer za 69 kn, mislim da ću danas po njega. ;-)
    Ja se zadnjih par dana intenzivno bavim završnim radom za faks i popodne ga nosim profesoru, reko da završim to dok nisam još jako debela. :-P
    A do pregleda još 2 i pol tjedna, uf, jedva čekam!

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

NMareN
    18. Rujan 2015. 12:34

Jagodice sretno i javi nam se s novim mjerama bebolinca, .

Ja to mogu, ja to hoću....

doris1006
    18. Rujan 2015. 13:19

Jagodiceee, javi nam se kako je prosao pregled. Iscekujemo dobre vijesti! Pusa
    Bambola, Garavice odakle je vas banana jastuk? I dal ima nesto posebno bitno na sta trebam obratiti paznju pri kupnji? Vidjela sam da postoje neki koji imaju vezice na krajevima, tako da se mogu zavezati i bolje namjestiti pri dojenju kasnije, a imaju neki koji te vezice nemaju. Je li to bitno? Ima svakakvih pa ako postoji nesto na sta treba obratiti paznju, slusam :) i ne samo vas dvije nego i ostale cure koje imaju te jastuke. 

Meni je postalo nesnosljivo spavati nocu, 100 puta se budim, ili mi se piski, ili ozednim ili me ledja bole, pa nikako se onda namjestiti. Jedva cekam taj jastuk nabaviti nadam se da ce pomoci!

Damjana
    18. Rujan 2015. 13:25

Poisonivy, 69kn kazes?? Ja gledala tu po netu 200kn. Valjda ga bude u Kauf. dok dodjem.
    Jagodica,javi kako je proslo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.