Majo super za vijesti s pregleda i čestitke na dečku !!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Čestitke na pišulincu!!
Meni u petak mjere nn i doktor će mi na pregledu reći ima li potrebe da vadim krv za kombinirani probir. Rekao je da ako uzv bude super da nema potrebe. Dosta sam zadovoljna jer je dr specijalist za trudnoće i uzv pa mi je nekako lakše.
Za probavu sam otkrila Psyllium ljuskice i to je jedino šta mi pomaže (iako je odvratno sluzavo za popiti), ali u roku od pola sata sam na wc.u :D
Dečko i ja nekako mislimo da je curica i svi oni bapski signali potvrđuju to, ali sve u svoje vrijeme :)
Sutra ravno 13 tjedana, sve mi je to još uvijek nestvarno i uopće nisam svjesna šta se događa..
Danas me nešto probada s desne strane, ali nije jako i kratko traje pa ne brinem previše.
Iscjedak luduje i mislim pitati dr u petak smijem li probati sve to izregulirati kantarionom.
Danas sam se čak ohrabrila i gledala malo trudnicke kapute na netu, a do sada sam mislila da se neće ni zadržati..
Nadam se da ste vi sve super :)
Jutro curo,necete vjerovati što sam sanjala. Sanjala sam da smo u našoj grupi saznali za prvog deckica i da nisam Maji čestitala pa joj moram što prije .
Pa draga Maja iskrene čestitke na tvom malom pisonji .
Mi smo danas napunili 11t i ulazimo u 12t,samo neka sve bude dobro i dalje .
Ja to mogu, ja to hoću....
Maja58, drago mi je sto je sve u redu i super za deckica :) prvi moguci deckic u nasoj grupici :)
LilaRose, ne opterecuj se kilama, nadoknadit ces ti to kasnije, bitno je samo da je beba dobro...
Franceska, meni svi govore da ce biti curica, ali ja ti niceem ne vjerujem :) mama kaze da su njoj apsolutno svi govorili da ce bit decko, a rodila 2 cure... Seki govorili da ce bit cura, rodila decka! A sto se nekih drugih simptoma tice, ovisi s kim razgovaram. Kod nekog su bapske price da ako puno povracas je cura, a opet kod nekog ako ne povracas sigurno je cura i obrnuto! Ja do sada pobila apsolutno sve bapske price u okolici! Hihihihi
Meni je svejedno, samo ne znam kako neke trudnice kazu da imaju onaj osjecaj da ce biti decko/cura bez obzira sta drugi kazu. Ja to nemam :D al stvarno!
Nego, mene glava sinoc rasturala, povracala 4 puta... Danas je kao malo bolje, ali imam osjecaj da bih opet mogla povratiti :(
P.S. LilaRose, ja se mazem! Kombiniram biobaza kremu i welledino ulje! Ulje ko ulje jako jako masno, pa to stavim navecer pred spavanje, a kremu onda nekad kad mi se ne da bit masna :) nisam jos primijetila strije, iako imam stomaka, ali sve se to da pojaviti...
Majo, čestitam za super pregled i malog pišonju :D
Ja iod početka imam osjećaj da je curka, nadam se da ćemo vidjeti na sljedećem pregledu, jer sam nekako baš znatiželjna...ali iskreno mi je skroz svejedno, kako se kaže samo da je živo i zdravo! Moj muž pak misli da je dečkić...Netko od nas je pogodio :-P
Ja isto mažem biobaza kremom ;)
Pupa, zar je tako loše? Još te mučnine drže?
Mene malo i to dok nešto ne pojedem, uglavnom samo ujutro kad se tek probudim. Ali zato me svakodnevno boli glava, non-stop, a trudim se ne piti ništa, čak ni lupocet, iako sam ga sinoć popila, jer stvarno više nisam mogla!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poisonivy, mislim da povracam od te viroze/prehlade... Uopce nemam apetita, sto pojedem povratim, ne pije mi se nista, strah me za bebu samo... Skroz sam bez energije, grlo i dalje boli premda manje nego jucer... Ali stalno mi se povraca. Al drukcije je od onih mucnina koje sam imala. Ovo je bas povezano s tom prehladom. Ne znam kak da si pomognem vise. Onda me od tog povracanja boli glava, sinoc sam mislila da ce eksplodirati!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji