Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    16. Rujan 2015. 19:59

Ma budala. Bas bezobrazan odgovor 'moze sve i nista', ja bi mu oci iskopala na licu mista 😁 al ozbiljno, kad je dobar uzv, oni ti odma vide da nesto ne valja, a onda to naravno odma i kazu. Ne podnosim to patroniziranje pojedinih lijecnika.

Bambola
    16. Rujan 2015. 20:09

E da, mucnine su mi se smirile (zasad!), al ljudi moji sta ja budem umorna to je nemoguce. Okej, stalno radim i puuuno hodam, al brate ja sam zombi. Stalno. Garavica je spomenila problem sa snom, a ja se isto dva puta po noci dignem piskit i jedva oci otvorim do wc-a. Nisam nikad bila anemicna, jasno mi je da mi je posao naporan i puno putujem, al brate ja u devet u krevetu i u sest ujutro se jedva izvucem. Jedva. I onda popodne ako mogu opet malo udrem siestu. Ja sam lik iz crtanog filma 😩

Pupa2
    16. Rujan 2015. 20:18

Damjana, nemoj se sekirati dok ne vidis kod drugog doktora. Ja se isto slazem s Bambolom, da nesto ne valja, odmah bi ti rekao. 
    Ines, ja nemam problema s tlakom, zasad, nadam se da ce tako i ostati, ali svakako moras koristiti lijekove koje si dobila... Nemoj se zezati s tim.
    Bambola, super sto nemas mucnine.... Ja sma isto umorna i bez energije, ali danas, kako me ova bolestina napala, vidim da mi je energija bila barem nalik na nesto! Ovo danas je kriminalno....
    Jedva cekam sutra da odem na tu kontrolu, nadam se da je sve ok s bebom, a usput cu pitat ginicku dal da se patim s ovom prehladom ili da odem kod dr....

Franceska
    16. Rujan 2015. 20:48

Ajme kako mi je poznato ovo s umorom..
    Za ništa sam!
    Ujutro se probudim za posao. Skuham kavu, napravim si doručak, operem zube i onda prije nego se krenem oblaciti i spremati legnem 10min 
    Budem na poslu, kasnije možda do dućana i pravac doma i za ništa sam.
     Trebaju mi bar 2h da dođem sebi. Onda nešto skuham, pojedem i spremna sam za u krevet.
    Užas živi. Samo čekam da to prođe i da opet profunkcioniram..
    Mene večeras glavobolja neke uhvatila (južina je, pa valjda od toga) pa sam sva koma..
    Još sutra i onda pregled u petak, jedva čekam!

poisonivy2604
    17. Rujan 2015. 09:34

Damjana, takvi znaju biti privatnici, nažalost  ja sam bila kod jednoga po drugo mišljenje još početkom trudnoće i naruči me za sve živo, a ja na tim pretragama već bila i pokazala mu nalaze...samo da paru okrene. Nama je nuhalni bio 1.9, ali ni ti nemaš nikakvog razloga za brigu. Potvrdit će ti to i u bolnici. 
    Pupa, sretno na pregledu, javi nam lijepe vijesti i ne boj se za bebicu, kao što je Bambola rekla, ima ona zaliha za iscrpit.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

NMareN
    17. Rujan 2015. 10:03

Pupa sretno danas,javi nam se s lijepim vijestima čim budeš u prilici.
    Damjana sigurna sam u redu,a od dr takvo ponašanje nije ni najmanje u redu. Mislila sam da su svi privatnici milni i dragi. Samo se ti opusti i vidjet ćeš na kontroli u bolnici da je sve u najboljem redu. 

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    17. Rujan 2015. 10:14

Drage sve, evo mene s pregleda! Beba je super, oko 10cm i sve je najnormalnije zasada, nadamo se da ce tako i ostati. Hematoma nema vise, ne moram piti vise duphastone :) beba je spavala i onda se pred kraj probudila i pruzila nogice 😍 preslatko!!! Kaze ginicka da je mozda i mogla vidjeti spol, ali da je taman posteljica bila preko, tako se naredila da je apsolutno bilo nemoguce ista vidjeti! Hehhehe :) neka, bitno da je beba dobro! Ja ne znam jel mjerila nuhalni nabor, nije mi nista rekla....
    Pitala sam ju i za tu prehladu, bilo im je cudno sto se nista nisam udebljala pa sam objasnila da jesam dobila oko 1kg, ali da sam sve izgubila s ovim povracanjem pa mi je rekla da pokusam sto vise piti, za hranu manje vise, ali tekucine sto vise... Tak da sam si sad skuhala nezasladeni caj pa pijuckam i molim Boga da ostane u meni. Nisam povracala od jucer popodne, valjda necu opet... Iako mi se cini da je zeludac zasad ok!
    Uglavnom, sad novo odbrojavanje, mjesec dana do novog pregledaaaaaa :)

jagodica4
    17. Rujan 2015. 10:44

Pupa, super za pregled i za malu bebicu koja super napreduje. Baš mi je drago da je sve ok. Nadam se da će i tebe napustiti ova glupava prehlada pa da ćeš i ti živnuti.

Damjana, nemoj se živcirati. Svakako se posavjetuj s drugim doktorom no ja ti savjetujem da se odlučiš samo za jednog koji će ti voditi trudnoću. Ja sam u prvoj trudnoći također išla kod privatnika i socijalnog i svaki puta mi je socijalna pljuvala po privatniku i izmišljala neke probleme zbog kojih mi je kakti prijetio spontani itd. Na kraju sam ju otkantala, ostala kod privatnika i mirne glave uživala u trudnoći i rodila zdravo dijete.
    Što se tiče kombiniranog, ja sam već nekoliko puta rekla da se dvoumim da li da idem. Sad kad vas čitam sve sam bliže odluci da odbijem sva ta testiranja. Plus što imam frendicu koja je zbog svega toga završila na psihijatriji. Morala je na amnio koja je pokazala da beba ima Downov sindrom što je nakon prvotnog šoka prihvatila i rodila. No, nakon teškog poroda rekli su joj da je beba ipak potpuno zdrava. Sve to ju je dotuklo i umjesto da bude sretna, pala je u postporođajnu depresiju i provela 3 mjeseca na psihijatriji. E pa pitam ja vas, tko je ovdje lud !!
    No, ajmo se ostaviti ružnih tema.

Curke, jeste li već razmišljale o imenima ? 
    Btw, i meni je sutra pregled pa ću i ja vidjeti svoju malu buba maru 

jagodica4
    17. Rujan 2015. 10:44

Pupa, super za pregled i za malu bebicu koja super napreduje. Baš mi je drago da je sve ok. Nadam se da će i tebe napustiti ova glupava prehlada pa da ćeš i ti živnuti.

Damjana, nemoj se živcirati. Svakako se posavjetuj s drugim doktorom no ja ti savjetujem da se odlučiš samo za jednog koji će ti voditi trudnoću. Ja sam u prvoj trudnoći također išla kod privatnika i socijalnog i svaki puta mi je socijalna pljuvala po privatniku i izmišljala neke probleme zbog kojih mi je kakti prijetio spontani itd. Na kraju sam ju otkantala, ostala kod privatnika i mirne glave uživala u trudnoći i rodila zdravo dijete.
    Što se tiče kombiniranog, ja sam već nekoliko puta rekla da se dvoumim da li da idem. Sad kad vas čitam sve sam bliže odluci da odbijem sva ta testiranja. Plus što imam frendicu koja je zbog svega toga završila na psihijatriji. Morala je na amnio koja je pokazala da beba ima Downov sindrom što je nakon prvotnog šoka prihvatila i rodila. No, nakon teškog poroda rekli su joj da je beba ipak potpuno zdrava. Sve to ju je dotuklo i umjesto da bude sretna, pala je u postporođajnu depresiju i provela 3 mjeseca na psihijatriji. E pa pitam ja vas, tko je ovdje lud !!
    No, ajmo se ostaviti ružnih tema.

Curke, jeste li već razmišljale o imenima ? 
    Btw, i meni je sutra pregled pa ću i ja vidjeti svoju malu buba maru 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.