Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    11. Rujan 2015. 12:37

Majo ne bole me kosti, bar mene, al zna bit ka neki pritisak u kriza i donji abdomen. A sad, od ovih antibiotika sta pijem radi ureaplasme sam kompletno zastopana, pa vise ne znam jesu crijeva u pitanju ili sta vec... Uglavnom, redovito nesto osjecam doli. Ma sve je to okej

Maja58
    11. Rujan 2015. 12:56

Ja sam sva sitna i vec imam stomacic maleni, sta god pojedem povratim ubija me kiselina ali stomacic je i dalje tu, :) u ponedjeljak idem na ultrazvuk, a u srijedu na ginekoloski pregled, napokon da dodje taj ultrazvuk :D  ja sam sada trudna 10+2 po ultrazvuku, a po menstruaciji sam 11 tjedana i par dana. U trudnicku mi upisan termin po racunanju zadnje menge 1.4. , pa sada ne znam na sta da idem da sam trudna tih 11 tjedana ili 10.

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Bambola
    11. Rujan 2015. 13:32

A to ti ne znam. Sad kad ti izmire bejbija nek ti kaze opet tocno. Njima je to sve ionako +- jedan dan.

Bambola
    11. Rujan 2015. 13:32

A to ti ne znam. Sad kad ti izmire bejbija nek ti kaze opet tocno. Njima je to sve ionako +- jedan dan.

Maja58
    11. Rujan 2015. 14:37

Ma ja to racunam po ultrazvuku :) evo sad zvala za nalaz urina i uredan je pao mi kamen sa srca jos prezivit ultrazvuk kad god ide ultrazvuk mene malo strah, al nadat je se najboljem samo :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pupa2
    11. Rujan 2015. 15:09

NMareN, mislim da cu i ja uzeti od NW, cula sam da Elevit kod dosta zena izaziva mucnine!
    Lila, super za bebu, neka raste :) drzim fige da nalazi budu ok.
    Maja58, mene ne boli tako, zna me jedino jajnik probadati...
    Bambola, kolko si ti sada trudna? Nesto blizu mene? I jos povracas? Nadam se da ce brzo prestati. Mni sad zna nadoc samo nekad onak kiselina da moram povratiti, ali to nisu ni priblizno mucnine onima s pocetka!
    Ja se danas naradila ko budala, spremila stan, oprala prozore, terasu, ma sve sve ko da nema sutra... I sad se osjecam kao da me nesto pregazilo. Cim dobijem malo energije, zaboravim da sam trudna i preforsiram se! Al dobro... Odmarat cu sutra :)

Bambola
    11. Rujan 2015. 16:42

Ajme znam to kad malo osjetis energije, pa se podemonis i onda gotovo! Spavanje do preksutra. Ja mislim Pupa da sam dva tjedna iza tebe, ja sam taman 12+0, tako da nadajmo se, avaj nadajmo se da ce pocet prestajat uskoro!

poisonivy2604
    12. Rujan 2015. 10:59

Jutro žene. :)
    Da se nadovežem na mučnine, meni danas točno 14 tjedana, a one prestale tek prije koja 3 dana...već sam mislila da ni neće. 
    Kako ste inače?

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• LillaRose
    12. Rujan 2015. 11:20

Ja sam danas na 12+2, mučnine i povraćanje prestali su pred par dana. Tu i tamo me muči žgaravica, ali zato pazim da jedem što laganiju (kuhanu) hranu jer to mi najbolje odgovara. I sir.. Mogla bi ga jesti u svakom obroku, pogotovo onaj posni, zrnati i sl..

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Pupa2
    12. Rujan 2015. 11:47

Poisonivy, super za mucnine! Mene nekad znaju oprati onako naglo, al odmah prestanu. Skuzila sam da mi puno paradajza smeta... Pogotovo navecer. Najbolje je kad veceram nesto skroz lagano, al onda se nekad probudim u 3,4 i umirem od gladi :D al ne jedem do budjenja ujutro...
    Lila, meni kuhano isto jako pase, ali to smo vecinom jeli i prije trudnoce... U varivu i povrcu se i muz i ja gusimo! Danas bila na trznici, nakupovala povrca pa cemo kuhati sljedeci tjedan.... Meni nekako najvise pase lagana juha i lagano varivo tipa grasak, mahune... Pojedem ja i peceno nesto, al ovo mi finije. Jedino sto ne jedem je mlijeko, sir i mlijecni proizvodi. To moram nekako nadomjestiti, ali jednostavno mi ne pase. Neki dan popila navecer jogurt i bas mi nije sjeo nikako :/
    Ja danas opet u svatove. Vec mi je dosadilo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.