Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja58
    07. Rujan 2015. 12:04

Drage moje pozdrav vam imam jedno pitanje, 5 tjedana nisam imala sex nit ista, 9+3 sam trudna po ultrazvuku, a po zadnjoj mengi sam 10+4 e sad dali vi normalno imate odnose ili? meni jaka zelja dolazi za tim i nisam 5 tjedana imala odnos jer me strah da nesto ne zeznem. :*

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

doris1006
    07. Rujan 2015. 12:27

Ako imas urednu trudnocu nemas razloga za brigu i normalno mozes imati odnose kad zelis! 
    Strah je takodjer normalan ali tvoja beba je mala i dobro zasticena. Najbolje bi bilo da pitas ginicku, ipak ce ona bolje znati jer prati tvoju trudnocu. 
    Meni je moja rekla da je sve u redu i da nemam razloga za brigu :)

kika832013
    07. Rujan 2015. 13:48

Drage moje evo i mene malo da vam se javim. 
    Iako sam ostala bez bebe ja sam jaka i odlično se osjećam. I dalje vas čitam i sretna sam zbog vas kad vidim da je sa vašim bebicama sve u redu i da im se veselite.  Sad imam još vecu želju da što prije ostanem trudna, jer sam iz ovoga izašla jača nego što sam mislila da ću biti uz to imam jaaaaku želju za seksom, ali me strah u to se upuštati dok ne odem na kontrolu za dva tjedna. 

NMareN
    07. Rujan 2015. 15:29

Kika drago mi je da si bolje, da se osjecas jace nakon svega. Moja preporuka ti je da pričekas do kontrole,i ja sam bila u situaciji kao i ti i mislim da je bolje da pričekate,a svoju želju utaži na bilo koji način s partnerom osim penetracije , dajte mašti na volju.
    Maja i mi smo imali zabranu sexa, radi prijašnje trudnoce koja je završila kao i kod tebe. Po meni je bolje da pricekaš do iduce kontrole i posavjetujes se s lijecnikom. Dajte si mašti na volji kao što sam rekla i kiki, sve osim penetracije, naravno to je moje mišljenje.
    Na brzinu sam otišla do neta samo da vam se javim s prekrasnim vijestima, naša mrvica raste, veliki smo nešto manje od 3cm,dobila sam slikicu,od one mrlje vidi se prava mala beba,doduše nije to još pravilno ali se vidi . Čula sam i otkucaje,jako jako su brzi. Sretni smo,uzbuđeni i kontrola nam je tek za mjesec dana, uf tko ce to dočekati . Dobili smo dopuštenje za sexic .

Ja to mogu, ja to hoću....

Damjana
    07. Rujan 2015. 16:04

Bambola, poslat ću ti u pp, ako to postoji ovdje? gravitiram Splitu, al sam daleko od St :)

Kika, ja bi sačekala, i jesam sačekala kad sam imala istu situaciju. Tada mi ubiti nije bilo do ničega, nije mi se dalo. A sada smo imali zabranu do nedavno, al kako kaže Mare, osim penetracije ima i drugih načina da oboje budemo zadovoljeni :) kad se ne smije, bolje išta nego ništa. al isto sam jedva čekala pravi odnos i spasila se prije par dana :D
    mare, super za odlične vijesti, drago mi je da bebica raste i napreduje! 

svim novim trudnicama želim dobrodošlicu :)

Pupa2
    07. Rujan 2015. 16:04

Doris i Mare, sredit cete vi to s vasim faksom i bit uspjesne zene i majke :) ja sam misljenja da je obitelj na prvom mjestu, a onda sve ostalo... Za sve se ima vremena! Stvar je prioriteta...
    Mare, jako jako mi je drago sto bebica raste i sto je sve ok!!! Bas sam sretna zbog tebe :) joooj, ja svaku kontrolu cekam mjesec dana! Koliko je grozno, toliko ti je super jer je to znak da je sve kako treba biti... A sad uzivajte i na ostale nacine :)
    Kika, drago mi je da si ostala pozitivna unatoc svemu! Pricekaj misljenje doktora i ubrzo cete i vi u akciju :)
    Maja58, sjecam se da ti je sex bio zabranjen jer si morala mirovati.. Super sto je sada sve ok, ali ja ti isto preporucam da pricekas misljenje doktorice. Mi sada imamo normalno odnose, doduse nesto rjedje jer muz ima kocnicu u glavi, ali kad dode prevelika zelja odu sve kocnice! Nismo u pocetku htjeli zbog tog krvarenja, na prvoj kontroli zaboravila pitati doktoricu, a sad na drugoj je rekla da nema razloga da nemamo odnose.... Brzo ce ti vrijeme proci, pricekaj doktora da se ne bi poslije sekirala!

jagodica4
    07. Rujan 2015. 20:30

Mare, super za lijepe vijesti i malu bebicu koja lijepo raste  . Vjerujem da ti je sad puno lakše i da si se konačno opustila. Jesi li dobila termin ?

NMareN
    08. Rujan 2015. 09:58

Dobro jutro cure, bas mi je drago da se veselite zajedno samnom . Samo neka sve bude u redu kao i do sada i super .
    Jagodica dobila sam termin,samo zaboravila ga jučer od uzbudenja napisati, nas dan  6.4.,
    Ugodan dan vam želim.

Ja to mogu, ja to hoću....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.