Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    09. Rujan 2015. 19:33

Biba, ja jos nisam primjetila strije... Mazem se sad svaki dan, al nekako imam osjecaj da je to do tipa koze, a ne do mazanja! Al u svakom slucaju je dobro hidratizirati kozu pa ajd, mazem! A sto se osjecaja trudnoce tice, nekad se osjecam bas trudnom, nekad ne! Zapravo svi koji me vide kazu da se vidi, onda se i osjecam tako, a ovak nekad i ne bas! Iako, opet me spavanje uhvatilo... Imam u trudnoci problema s tim pritiskom u glavi, to me bas umara....
    Kiki_ca, ja nemam nikakve preparate za krv jer je sve ok!
    NMareN, koje prenatale pijes? Ja nikak da kupim!
    Bambola, meni nisu radili briseve i to me zivcira, a za ureaplazmu sam cula da je ponekad teska za istrijebiti... Bitno je da si ju otkrila i da kreces lijeciti... Znam da neke zene piju po vise tura antibiotika... Sretno s tim!!!
    Damjana, doktori ko doktori!!! Zao mi je sto te tak otepla, al ajd bar joj nisi nis kupila 😀

Bambola
    09. Rujan 2015. 21:35

A Pupa pitaj dokicu za briseve, ja nisam imala ureu u brisevima prije trudnoce 😳 ma da, imam 12 dana tog antibioTika i ofkorz da je doc rekla da mi je bice od povracanja i imunitet pao. Ma rijesit cu je! 
    Damjana, sta je zena pala na glavu kad se to jutro ustala? Mozda samo tezak dan. Svejedno, ako je dosad bila okej probaj joj dat jos jednu sansu...

Sunshine-ri
    09. Rujan 2015. 23:06

Vecer cure!

Jako,jako mi je drago zbog svih lijrpih vijesti i nasih bebica koje tako lijepo napreduju. Ja sljedeci tjedan idem vaditi krv i sve ostalo sto treba.Ja necu raditi probir,nego cu negdje u 12 tjednu radit NIFTY test.

Evo sto se tice otkucaja,meni jucer gin upalio zvuk i bas se culo kako jako lupa! Najljepsi zvuk na svijetu!
    A sto se tice strija,ja sam se u prvoj trudnoci mazala sa svim i svacim,onda u 39 tjednu su dosle 2 male strijice i onda u 40 tjednu sam doslovce popucala cijela,ono bas velike duboke strije. I na kraju sam rodila na 41+3. Tako da cure moje mislim da je tu stvar visr genetike nego nekih kremica. Ali meni su te kremice pomagale kada bi me cesala koza od rastezanja. Sada se barem u ovoj trudnoci necu opterecivat da li cu dobit koju striju! Hehehe

Damjana
    10. Rujan 2015. 09:00

Jutro žene! 
    Bambola, al nije me uopće naručila za neki pregled idući. Mislim nije ona mene ni do sada naručivala, al kako sam imala često ta krvarenja, sama sam išla kod nje. za ove briseve me je Roje uputio, ona je pitala: Što ti ih on nije napravio? i još mi je dala uputnicu za urinokulturu što je on napisao, a ja sam u lab nosila urin na običnu obradu. to dvoje valjda nije isto?? a ja se ponadala kako mi je nestala bakterija, a u biti tek sada ću vidit jel nestala. u utorak odnosno nosim urin jer živim u prip. di se taj urin za urinokulturu donosi jednom tjedno!
    evo npr. prestala sam piti folacin, zadnja mi je bila dan-dva prije 12. tjedna, ja sama sam uzela piti Pregnazon complete, jer to imam još od prve trudnoće. U Zg su mi dali, al kako nikada nisam došla do 3. mj, nisam je ni otvorila tada. nisam je niti uspila upitat je to ok. itd

Za otkucaje, mislim da dr. ako ne upali zvuk na aparatu da ih i nećete čuti. tako da nemate brige, kad se vide na ekranu.

Bambola, jesi ti ono u Kosovićke, kad ti je idući pregled?

Bambola
    10. Rujan 2015. 12:47

Damjana, ako nista ostani kod nje da ti pise recepte. Ko je sisa. Da, ja sam u Kosovic, ona ti samo ponediljkom radi privatno u ordinaciji u Mimice (on je kralj), a ostalo u bolnici. Idem u sridu kod nje na kombinirani. Soc gin mi je Vrcic Pervan, isto jako korektna zena.

NMareN
    10. Rujan 2015. 13:57

Dan trudnice,
    Pupa pijem prenatal  od Natural W., 90 tableta na sniženju u ljekarni kupila za otprilike 115kn.
    Uživajte u danu cure.

Ja to mogu, ja to hoću....

• LillaRose
    10. Rujan 2015. 14:21

Bok cure, kako ste danas ?
    Ja sam jutros bila na kombiniranom u bolnici, pregled ko pregled, ništa posebno . Bebač je sad 6, 01 cm, šta znači da je od prošlog tjedna narastao čitav cm. Nalaz će mi biti gotov u utorak. 
    I dalje sam na -3 kg od početne težine (imala sam 52 a sad imam 49 kg).
    Od vitamina pijem Elevit od Bayera, i to od samog početka, dobro ga podnosim. Danas mi je točno punih 12 tjedana. 
    Pozdrav svima, uživajte u današnjem danu :)

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Maja58
    11. Rujan 2015. 11:44

Bok drage, imam pitanje 10+2 sam trudna, e sad me zanima dali vas zna zaboljeti zdjelica i da ta bol ode u prepone, mene ne boli stomak samo eto recimo kosti?

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Maja58
    11. Rujan 2015. 11:44

Bok drage, imam pitanje 10+2 sam trudna, e sad me zanima dali vas zna zaboljeti zdjelica i da ta bol ode u prepone, mene ne boli stomak samo eto recimo kosti?

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Bambola
    11. Rujan 2015. 12:32

Lila super za bebu!!
    Ja sam uzela lipo domace kupine, natukla se i sve lipo povratila 😏 sad se masiram ledom po vratu i zglobovima. Kako ste vi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.