Hvala cure na savjetima samo neka taj pregled prode kako treba i eto mene opet sa osmjehom od uha do uha Nadam se da cu vam se opet brzo javiti ali sa sretnim vijestima, a do tada vam zelim sve naj naj, cuvajte svoje male andele
Cure evo mene s pregleda i preeeeesretna sam!!!! Veliki smo 12mm i srce nam kuca ko luuuudo!! Jeeeeeee
Sunshine-ri super vijesti s pregleda !!!!
Ja sam danas konačno malo bolje, izgleda da se mučnine pomalo smanjuju otkako se bližim dvanaestom tjednu. Sad će valjda i apetit proradit :)
U četvrtak idem na kombinirani, ne želim s opterećivati rezultatima ali kad sam već dobila uputnicu, obavit ću i to.
Nadam se da uživate u lijepom vremenu ( barem moje Dalmošice )
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sunshine super za pregled i malu mrvicu ! Samo neka nam bebice rastu !
Sunshine, super za bebuu bas mi je drago :) neka raste :)
LilaRose, sve ce to biti super, ne brini se, obavit ces taj pregled i bit ce sve ok! Javi nam svakako!
Puse svima
Pozdrav curke, dobrodosle nove, necu nabrajati da nekoga ne zaboravim!
I ja sam danas obavila drugu kontrolu i sve je u najboljem redu!!! :))))) jako sam sretna! sutra ulazim u 12 tjedan, bebica je velika 3,3cm :))) jedino sto otkucaje jos uvijek nismo culi, ja ne znam kakav to ultrazvuk ima moj ginic??? jasno se vidjelo kako srce kuca, ali nije se moglo cuti. Ginic tvrdi da je jos rano, a ja znam da su neke cure pisale da su vec u 10 tjednu cule otkucaje svojih mrvica. Na pocetku sam se uplasila, onda me smirilo to jer se stvarno vidi kako srce kuca, onako kao titraji, ali jos uvijem mi nije jasno da se nije moglo i cuti u skoro 12. tj. :/
Drago mi je da, citajuci unatrag postove od ovih par dana kada nisam dolazila ovdje, ne vidim niti jedan tuzan sadrzaj! :))
Drzite se zene, majke, kraljice :***
Žene moje, dobro jutro! Bas mi je drago da bebice dobro napreduju! :)
I ja sam jucer bila na pregledu i sve je super! Mrvica se dobro razvija i raste, mi smo prošli 7 cm. :D
Kombinirani je isto super, niski rizici za sve trisomije i sindrome. :)
A za bakteriju iz brisa kažu da je prerizicno davati terapiju još u ovom stadiju, da ih sljedeći put podsjetim pa ce mi dati.
Uglavnom, važno da je sve super, spol se još nije vidio, ali, koji god da je, bit ce to pravi mali akrobat koji voli raditi salta, barem tako sada izgleda. ;) u jednom trenu je doktor rekao bebi da bude mirno da je može vidjeti, a mali zvrk se samo okreće. :D jedva cekam da počnem osjecati te pokrete. :-*
A vama svima ugodan dan i puno pusica! ;)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Mareeeeee! Bas mi je drago da je sve u redu sa bebicom!! :*
Znaci Mare, Jagodica i ja imamo termin na isti dan 06.04. :D hehehehe
Ja sam po zadnjoj menstruaciji 11. tjedana trudna, ali na zadnjem pregledu pomaknut mi je termin sa 30.03. na 06.04. Jer je kasnije doslo do zaceca. Vidim da si ti Jagodice 10 tjedana...
Pozdrav
Registrovah se jer vidjeh bas ovu temu, a prvi put sam trudna i sve mi je strano
Ja sam usla u osmu sedmicu, ali po uz idem sedmicu manje, termin je 16.4., tako da ce aBd biti bas proljetna bebica :)
Svega sam prosla u prvim sedmicama, sad sam klasicna trudnica, sa umorom, mucninama i ponekad povracanjem :/
Sunshine bas mi je drago da je i tvoj pregled prosao dobro i da je bebica dobro! Bas su me obradovale ove vesele vijesti jutros! :D :D
Cure, imam pitanje... da li ste vi vec radile briseve?
Meni moja ginicka kaze da cemo to sa 12 tjedana kad dodjem na kontrolu...
Isto tako nisam jos vadila krv niti davala urin na analizu, samo krvnu grupu.
Sortiraj odgovore
Najstariji