Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    09. Rujan 2015. 10:31

Doris, ja sam to sve negdje u 9.-10. tjednu obavila.
    Kikica, dobro nam došla! :)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    09. Rujan 2015. 11:26

Ines, ja isto nikad nisam cula bas otkucaje, ali se jasno vide na svakom pregledu. Nisam nikada ni pitala doktoricu da cujem, ali znam da ima onaj uredaj koji mjeri otkucaje i cuje ih se sve do cekaonice :) na to ce me nakaciti ali ne znam kada, s kolko tjedana.
    Poisonivy, ohohoooo znaci i moja beba bi trebala biti oko 7, prosli put s 10-11 smo bili 4 cm, a na kontrolu idemo sljedeci tjedan. Tad cu bit vec skoro pa punih 15tt! Ne znam hocemo saznati spol, ali me veseli cinjenica da cu vidjeti bebu! I nadma se da je sve ok...
    Doris, ja nisam jos radila briseve i ne znam kad moja gin ima obicaj to raditi, ali debelo sam presla 3 mjeseca trudnoce... Seka kaze da su njoj tek kaaaasnije to radili. Nemam pojma! 
    Ja jucer dosla na jedan rodjendan i jos imala siru malo majicu, al svi su rekli da se vidiiiiiiii i da ne mogu sakriti vise 😀 sad cekam da me klinci u skoli napadnu! :)

Bambola
    09. Rujan 2015. 11:38

Cure bas bas mi je drago da je sve uredu sa bebama i sa vama!! Saljem puse!

DoktoricaBiba
    09. Rujan 2015. 12:09

Pozdrav, cure! Drago mi je kad čitam da su vaši pregledi prošli dobro!

Osjećate li se već kao prave trudnice? Ja sam već mjesec dana konstantno na mučninama. Ne povraćam, ali mi je stalno muka. Jedem po malo jer puno ne mogu. Nadam se da će se to smanjit za kakva 2 tj. 
    Jeli itko od vas primjetio da mu se koža na trbuhu već počela rastezati? Mene užasno svrbi i već vidim gdje su strije u nastajanju, i trudim se da ga mažem što češće, svime što dohvatim, od maslinovog do prirodnog losiona ali mi ništa ne pomaže 

[/url

kiki_ca
    09. Rujan 2015. 12:17

Hvala Ivy :)
    Ja sam bila na pregledu 24.8. i otkucajinsu se culinu prekidima, nakon toga sam bila 2.9. i tad su se jasno i glasno culi, i lijepim intervalima 
    Kad su vama poceli uvoditi neke preparate za krv, kod mene je pravo losa, ali jos uvijek nista mi dr. nije uvela kao terapiju o.O

poisonivy2604
    09. Rujan 2015. 13:35

Pupa, tvoja bebica će sigurno biti još i veća, sada brzinski rastu! ;) a moguće je da saznate i spol :D
    Ja nisam još primjetila strije. Za krv isto ne znam, nalazi su mi bili ok i nije ništa trebalo.
    A što se tiče srčeka, nisam još čula otkucaje, svaki put mi samo pokažu treperenje. I prvo kada upale uzv tražim te treptaje pogledom :)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

Bambola
    09. Rujan 2015. 16:23

Evo cure isla sam opet po briseve i izolirana mi je glupa ureaplasma. Dobila antibiotike i vaginalete probiotika. Tko je jos ono imao ureu? Poison jesi ti? Ne da mi se uopce istrazivat, popit cu sve, i tri tjedna po posljednjem antibiotiku idu opet brisevi.

NMareN
    09. Rujan 2015. 16:31

Pozdrav cure,
    Kiki_ca želim ti dobrodoslicu, neka beba lijepo napreduje a ti da uzivas u svojoj trudnoći .
    Jagodica, Doris i ja imamo znaci termin na isti dan, 6.4.,super,bas me zanima koja ce prva od nas tri roditi .
    Jako mi je drago da su svi pregledi prošli odlično i da bebice super napreduju. Samo neka tako ostane i neka se nastave nizovi s odličnim vijestima.
    Mi smo danas napunili 10.t i usli u 11.t.... Danas mi je malo manje mučno a kilazu održavam na +1kg, e da barem tako ostane do 20.t, tako mi je rekla dr,da bi do 20t najbolje bilo dobiti oko 1-2kg... Jesu vama isto tako rekli?
     Krenula sam piti prenatalne vitamine po preporuci dr i još 3tjedna uzimam tablete utrogestan progesteron.
    Pozzzz svima .

Ja to mogu, ja to hoću....

poisonivy2604
    09. Rujan 2015. 18:21

Ne, ja imam klamidiju i još cekam terapiju, a najradije bi se riješila te bestije da sam mirna. Rekli mi da za 3 tj dođem po terapiju

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻

Damjana
    09. Rujan 2015. 18:27

Pozz žene, drago mi je da bebice napreduju i da je sve u redu. Ja sam neki dan vadila krv i dala urin. Danas sam išla da mi ona moja ginekologica uzme bris i još ne mogu sebi doći od šoka od jutrošnjeg "pregleda" Nakon što  mi je uzela bris, kaže: ok, možete se obući. Ja je pitam: al mi nećete radit ultrazvuk, a ona mi odgovara: ne, ja više ne vodim vašu trudnoću, nego gin. u St. Ja s vama nemam više ništa, osim papirologije: uputnice za St. i doznake za bolovanje. I žena mi nije tila napravit ultrazvuk!! Ja nisam mogla doć sebi, niti još mogu. Uglavnom kako je moja trudnoća od početka rizična zbog dijabetesa, ja sam odmah od nje dobila uputnicu za  perinatologa i išla sam u St, al nisam mislila da me ona više nikad neće pregledati. Nije mi niti trudničku otvorila, da mi je to isto on trebao napravit. Ništa mi žena jutros, osim brisa i uputnica nije napravila. Ne da sam ljuta na nju, nego čak razmišljam da se prebacim u drugog ginekologa. Ova me potpuno razočarala. Naravno, poklona neće nikakvog vidjeti, kamoli minijaturu od Jamana!
    Imala sam 100 pitanja, al me tako otpilila da je ništa nisam upitala. Katastrofa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.