Tartariga i Fiolina,iskreno mi je zao. 😔😔 znam kako vam je,odtugujte,isplacite se... ja sam cekala 7 mj do nove trudnoce. Al i sada kad sjednem na onaj stol za uzv u grcu i strahu sam i dok mi dr ne kaze da je sve u redu,skoro ne disem... danas sam opet bila na pregledu, i kad sam rekla to dr,on mi govori: ne brinite,sve ce biti dobro. Al ja svaki put imam traume od pregleda.
Drzite se.
Uh,kad se sjetim te Petrove i cetvorke sa onim pomicnim krevetom. Dusu sam tamo ostavila koliko sam plakala.
Nakon 3 mj me naruce na obradu i opet me stave u cetvorku,na krevet do onog di lezis kad si na kiretazi. Seceri ne da su mi ludili,nego ih nikako nisam mogla dovest u normalu. Ostala u bolnici 7 dana. Nisam se mogla nikako smirit i dovest se u normalu sa secerima. Jedan od razloga je i to sto se nisam vratila u Petrovu.
Tartaruga tako mi je žao , budi hrabra i jaka, doci ce vaša srecica uskoro .
Doris sretno danas na kontroli, javi nam lijepe vijesti.
Nema nam Maje vec duze, nadam se da je dobro.
Mi smo danas napunili 9. t i ulazimo u 10., nadam se da je bebolino dobro,za 5 dana idem na kontrolu i vec sada me hvata panika od svih ovih ruznih vijesti . Nadam se da cemo od sada samo lijepe vijesti imati
.
Ja to mogu, ja to hoću....
Cure drage, jako mi je zao sto ste morale proci kroz to, znam da vam je tesko, ali glavu gore i hrabro naprijed...
Bas tako NMareN, i samu me hvata panika od sljedece kontrole kada citam sto se curama događa. Mi smo izgleda tu negdje s trudnocom, ja sam sada 9 tj. Kada ti je termin? Meni 2.4. :)
Ines_m ja još nisam dobila termin, ali po internet kalkulatorima kaže mi 7.4., možda će mi na kontroli u ponedjeljak reći kad bi bio termin. Vidjet ćemo, samo neka sve bude dobro
Ja to mogu, ja to hoću....
NmareN tu sam ja, samo sam pospana stalno pa samo spavam, i pocela sam stalno jest, meni je termin 1.4. Jooj tko se sjeca kad sam ja govorila kako je susjeda pitala jesam li ja jalova, drage moje otisla ja iza kuce i gledam i divim se stalno svojim ruzama penjacicama i obozavam ruze i ugledam ta ista susjeda odrezala listove od apolonije mojoj svekrvi a meni gurnula drvo oko kojeg se mota moja ruza i ja pogledam bolje jednu stabljiku ruze mi slomila uzas kako me naljutila a ja ruzu donijela od mame i posadila sebi i bas zato volim tu ruzu jer mama mi je daleko pa imam bar tu ruzu od nje u blizini. Cure koje su izgubile trudnocu jako mi je zao i ja sam prvu izgubila, budite jake sa ovom drugom trudnocom sve sam super ali nekada mi tesko i pitam se dal ce s ovom trudnocom sve biti ok. Ja se nadam.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Hej curke, kako ste ?
Ja sam baš u komi ! Jučerašnje loše vijesti su me baš zbedirale. Do jučer mi je bio gušt spojiti se na klokanicu i veseliti se zajedno s vama lijepim vijesti, a sad me strah uopće pogledati nove postove. Meni je pregled tek za 2 tjedna i mislim da ću poluditi do tad od brige jer su mi više manje svi simptomi nestali. Još me tu i tamo zabole prsa i bude mi mučno nakon ručka no uopće se ne osjećam trudno. Baš smo imali previše loših vijesti u ovoj našoj malenoj grupici. Sorry ako sam sad i vas bacila u bed ali nemam kome drugome takve stvari reći. Kad i kažem nešto mužu, on me odmah opere da uopće ne želi slušati takve bedirajuće stvari...
Dobila sam nalaze od krvi i urina i imam povišene leukocite tako da sutra moram do ambulante vidjeti što ćemo s tim...
Doris nam danas ima pregled....Doris, javi se što prije s dobrim vijestima...Molim te !
Jagodica4 nemoj se opterecavati, i ja isto imam cekat 2 tjedna od prilike za ultrazvuk i pregled, jednom sam imala spontani krenula dalje, sad sam trudna 9 tjedana, i meni nekad dodje strah, ali onda ohladim hlavu i kazem kako je sudjeno bit ce, ja mogu radit sve sto je u mojoj moci da sve bude ok, ali ako nije sudjeno bas tad bit ce neki drugi put ne treba odustajat. Samo hrabro i nemoj sebe sada opterecavat unaprijed ako je sad sve ok onda je ok. I ja sam provjeravala grudi pa nekad manje bole nekad vise ali sve je to normalno. Uzivaj u trudnoci, ja uzivam svaki tren u trudnoci jer ne znam sta me ceka sutra, ali sada zelim da uzivam, tako i ti isto.
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Ajmo cure ovako, znam da je sok i ruzno ovako sta procitat i da nas svih uhvati strah, al to je zivot i smatram da dugujemo nasim curama Tartarugi, Fiolini i Nessah da budemo hrabre i da budemo i njima podrska!
Jagodice znam kako je to sa muzevima i njihovim poimanjem strahova. Ja sam jucer bila u strasnom stresu (nesto obiteljsko) i sad sam cila bzvz kako je to utjecalo na bejbija. Nemoj se bojat, simptomi su individualni. Uzivaj i samo hrabro!
Sortiraj odgovore
Najstariji