Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ines_m
    31. Kolovoz 2015. 11:53

Hvala vam svima na podrsci i dobrodoslici! :)
    Citala sam vas od pocetka, zao mi je cura koje su izgubile bebice :( drzite se, budite jake i ne odustajte! <3
    Ja jos nisam zasula otkucaje src svoje bebice, ali na prvom pregledu mi je ginic pokazao srce i vidjeli su se kao blagi titraji, pretpostavljam da su to bili otkucaji. Tada sam bila u 6 tjednu. Sljedeci pregled mi je 8.9.kada cemi radit nekakve briseve.

Cure, jel ima netko iskustva s masazama kraljeznice u trudnoci. Kako imam viska kg otprije i problema s kraljeznicom, strah me kako cemi biti u visokoj trudnoci :( narucila sam se na masazu jer vec sada osjetim lagane bolove, a u trudnoci jos nisam dobili niti jedan kilogram.

Plzz napisite svoja iskustva ukoliko ih imate

Hvala :)

doris1006
    31. Kolovoz 2015. 11:55

Vivi i Ines_m dobro nam dosleeeeee! 

Lakse mi je nekako kad vidim da i vas ostale muce ove vrucine... uz to sam i pospana stalno i umorna, iscrpljena.... iako ne radim nista osim kucanskih poslova s obzirom da sam vec otvorila bolovanje. 
    Zavidim zenama koje trudnocu super podnose i u potpunosti uzivaju.. nadam se da ce se ove "muke" (slatke muke) ublaziti uskoro kad izadjemo iz prvog tromjesecja!! :)

Tartaruga2
    31. Kolovoz 2015. 11:58

Pozdrav cure!!
    Nije me bilo duuugo
    Curica i ja smo bile par dana kod njezine prabake (muzeve bake) na selu, ona obozava ici..Bile smo same, tata na putu, pa smo isle malo.
    Nove cure-dobrodosle!!
    Kika, jako mi je zao sta si sve morala proci, ali sigurna sam da ces uskoro i ti docekati svoje
    Nadam se da ste sve dobro, da dobro podnasate vrucinu-ja jako tesko, a inace OBOZAVAM ljeto i more. Sad mi je to sve tlaka i umaram se uzasno..
    Sutra idem na pregled, nadam se da ce sve biti ok. Bas me hvata neka panika/stres/strah dan prije odlaska kod dr. Samo da sve bude ok!!
    Čuvajte se i pisemo se - sada smo u civilizaciji i imamo interneta

Sunshine-ri
    31. Kolovoz 2015. 14:18

Kika stvarno mi je zao. Drzi se i da se sto prije radujes novoj trudnoci,vidjet ces brzo ce to! 

Vivi i Ines dobrodosle!!

Ajme bambola tako i ja. Sada di god vidim tu robicu za bebe se sva rastapam i cudim kako je to sve maleno i slatko!

Evo meni danas curka krenula u vrtic,bila je sat vremena i ja sam bila tamo cijeli vrijeme s njom,super je proslo,rekla je da joj se jako svidja i bas se nekako opustila. Tako da sam bas sretna sto je tako lijepo proslo. Sutra ostaje sat vremena sama i mislim da nece bit nekih velikih problema. 

Ajme i ja sam non stop iscrpljena. Evo od 7.45 budna,sad jos treba kuhat rucak a ja bi najradje legnula i lezala cijeli dan. 

Muzic mi stize sljedeci tjedan tako da curka i ja vec lagano odbrojavamo dane i jako se veselimo.

Ja se narucils za pregled sljedeci tjedan u utorak ,8.9 . Tad ce mi biti 7 tjedana i 1 dan tako da bi se trebao vidjet bebolino i cuti srceko,jedva cekam!!!

Sunshine-ri
    31. Kolovoz 2015. 14:20

Tartaruga sutra ce sve biti super na pregledu,vidjet ces! I ti polako izlazis iz nakriticnijeg razdoblja.

Tartaruga2
    31. Kolovoz 2015. 14:46

Sunshine, bas  mi je drago za vrtic..I mi krecemo 7.9., ja sam sva u nekom strahu kako ce proci ta adaptacija. Nadam se ok , jer mi je malena bas drustvena i otvorena.
    Nama tata stize ovaj tjedan, tako da i ja jedva cekam..Sutra sam narucena u 12, sva sam na iglama. Nadam se da ce biti sve ok..
    Pozz!!

Fiolina
    31. Kolovoz 2015. 21:12

Ej drage moje.. nisam imala snage prije pisati... bila sam danas na pregledu kod svog dr. koji je valjda 10 min radio uzv, da bi na kraju rekao da on ne vidi ništa više, tj. gestacijska je prazna.. poslao me hitno u petrovu na uzv.. i tamo su mi samo potvrdili to da moje bebice više nema, da je gv prazna.. niko ne zna zašto ni kako, jer smo prije dva tjedna vidli bebu i srce  muž i ja smo pretužni i cijeli dan plačemo :( naručili su me u četvrtak za kiretažu.. osjećam se najgore na svijetu i uz to me je užasno strah svega toga... ali nedamo se, preživjeti ćemo.. i opet krenuti u treći ivf postupak... to nas jedino i drži sad...

Svima vama želim da vam trudnoće budu školske, da se bebice rodice žive i zdrave i da uživate s njima.. ja se nadam da ćemo i mi opet uskoro čekati našu mrvicu...  

Pupa2
    31. Kolovoz 2015. 21:42

Dobrodosle nove trudnice, zelim vam ugodnu trudnocu i sto manje tegoba! Ja sam isto spavalica, malo manje u zadnje vrijeme, ali danasnji dan mi je posebno tezak. Cijeli dan mi je muka (ali ne ona mucnina nego nesto cudnije), spava mi se i bas me probada dolje.malo sam se i uplasila jer me bas pocelo boljeti od djevojacke neki dan, malo prestane i onda opet. Nadam se da je to sve normalno...Tako da, sutra samo odmaranje, ljesnjaci mogu cekati... 
    Sunshine, super za vrtic i dogovoreni pregled! Brzo ce i to!
    Tartaruga, sretno na pregledu sutra i javi nam lijepe vijesti...
    Mama@, hvala na posjeti :) jao ti si presla pola, predivno! 
    Fiolina..... Ne znam sto bih napisala osim da mi je uzasno uzasno zao... Ne znam zasto se to moralo dogoditi. Ali, zelim ti od svega srca da se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede do svoje bebe... Probaj biti jaka koliko god mozes. Ne znam sta da vise kazem jer sam bas sokirana i tuzna... Ne zelim ni zamisljati kako se ti osjecas... Sretno u svemu...

NMareN
    01. Rujan 2015. 10:15

Fiolina draga tako mi je zao,bas me razalostio tvoj post sinoc prije spavanja. Budi hrabra, budite si najveca potpora u ovim trenucima i doci ce ponovno i vasa sreca . Nemoj se bojati zahvata kiretaže, bila sam i zaista fizicka bol nije toliko strašna,tocnije ja nisam osjetila doslovce nista. Ovisi koliku dozu narkoze dobiješ,stalno sam kukala kako se bojim i vjerujem da su mi dali nešto jace jer nisam osjetila bas nista a bila sam budna. Zelim ti svu srecu i da nam sto prije javis lijepe vijesti.
    Cure drage nadam se da nam više nitko nece otici s proljetnih beba,nijedna od nas,primamo nove ali nedamo više nijednu van .
    Pupa i ja sam jucer jedva izdrzala dan,tako mi je bilo mucno kroz cijeli dan,malo se smiri pa ponovno pocne. Nisam povracala,ali nemoc,vrtoglavica,mucnina na najjace... Cijeli dan sam provela uglavnom u krevetu. Moji nalazi krvi su ok,koliko se kuzim u to .
    Cure koje su danas na kontrolama i vadenju krvi sretno, javite nam lijepe vijesti.
    Ugodan dan svima .

Ja to mogu, ja to hoću....

• ines_m
    01. Rujan 2015. 10:24

Fiolina, zao mi je jako :( budi cvrsta, glavu gore i samo naprijed!

Meni je isto tako jucerasnji dan bio uzasan, nekakav pritisak u zraku, glavobolja me ubijala...nesto mi se cini da ni danas nece biti bolje. Krajem tjedna javljaju nekakvo zahlađenje i kisu, nadam se da cemo onda lakse podnositi ove nase slatke muke 
    Ja sam jucer dobila nalaz krvne grupe, kako mi je ovo prva trudnoca, nisam do sada znala krvnu grupu. 0+ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.