Hvala cure na potpori i utjesnim rijecima i ja i dragi smo se isplakali kao nikada ali sad smo dobro, planiramo vjencanje u 10. mjesecu i on mi je najveca podrska i ne da mi da negativno mislim pa mi je puno lakse. Za tri tjedna idem na kontrolu i nadam se najboljem pa cemo mi opet bebicu raditi
Cuvajte se cure i nadam se da cu vam opet brzo javiti dobru vijest
Kika, sve ce to biti dobro... Sad si budite i dalje podrska i sretno u bracnom zivotu :)
Cure drage, meni stomak jos vise iskocio... Malo me rifle stiscu kad sjednem pa se stomak onak rasiri... Normalno ih obucem i zakopcam i remen jos stavim, ali kad sjedim pucam :D
Ja jucer bila na djevojackoj i moram priznati da ovakva trudna mogu slobodno u mirovinu. Dim me ubio, svi pusili, mal prostor, meni okus cigareta u grlu koji me tjerao na povracanje... Nije bilo za sjediti pa do 15 do 1 jedva izdrzala. Dosla kuci, skinula sminku i zmireci osla do spavace kolko su me svrbile oci od dima i svega. A okus u ustima ko da sam popusila kutiju cigara i popila 5 piva -.-
Nisam bas za te stvari vise... Ocito...
Hej proljetnice. Pa kako ste mi? Uzivate na vrucini, ha
Zao mi je kike onako bas zao. Nadam se da bude uskoro ponovno na temi iscekivanja...ali ne trudnoce nego poroda.
Nadam se da ste mi vi ostale zdrave i da uzivate u trudnoci i njezinim mukama.
Pozdrav od svih zimskih bebica na putu
Kika,znam da je jako teško, važno da ste se isplakali i plačite koliko god treba. Dobro je što si pozitivna i optimistična, samo takva i ostani, jer na kraju ćeš i ti držati svoju bebicu i sve će biti u najboljem redu!
Vivi, dobro nam došla, na pravome si mjestu. ;)
Pupa, razumijem te skroz. Mi sa skoro svake proslave prvi odlazimo :-P jučer smo bili na danima piva u Karlovcu, malo smo šetali onuda i stajali nekih 2 i pol sata i jedva sam došla do auta, noge i križa me ubili. Taman kad su ostali zagrijani za akciju, ja sam za krevet.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Pozdrav buduce mamice! :)
Evo da se i ja prikljucim ovoj temi sa svojim iskstvima. Prva mi je trudnoca, sada sam usla u 9. tjedan. Termin mi je 2.4. :)
Za sada je, hvala Bogu sve u redu. Imam mucinine, cjelodnevne, ali bez povracanja. I stalno mi se spava, mislim da bi mogla prespavati dan i noc u komadu bez problema :)
U subotu smo bili u svatovima, stigli doma ujutro oko pola 4, ja sam spavala do 16h slijedeci dan, oko 18h jos malo spavala i navecer u pola 10 vec bila u krevetu. Jel ima jos netko slicne "probleme"? :)
Ines ja sam prvakinja u spavanju! Ozbiljno! Jedino smisleno sta mogu radit je-spavat! I nikako nisam sa zelucem na 'ti'! To je kazu normalno, a mene vec umara jer trebam radit, kuhat i opcenito zivit, a ja se osjecam da da me viroza pomela 😩nisam nikad bila anemicna niti ista, a opet ta iscrpljenost... Ja sam u subotu u 1 dosla doma i jedva sam izdrzala, mirisi, parfemi, ljudi i najgore- brutalna sparina! Uzasno mi smeta ova sparina i vrucina.
Kika draga jako mi je zao da si to morala proći,budite hrabri i jedno drugome velika podrška . Znam kako ti je, prije skoro 7 mj prolazila sam kroz isto sto i ti,bilo mi je jako teško,ali evo ponovno sam trudna,za sada je sve u najboljemredu i oočekujemo proljetnu bebicu. Samo hrabro i sve ce biti u redu. .
Vivo i Ines_m dobro nam došle,želim vam uredne trudnoće i da bebaci lijepo napreduju .
Mama@ bas lijepo da si nas posjetila,mi sve vise manjeuzivamo ,prate nas još uvijek mučnineali si mislimo da ce nam uskoro prestati :).
Cure jutros sam išla vaditi krv,natašte,jedva sam dočekala svoj red pa da idem nešto pojesti koliko mi slabo bilo.
Za tjedan dana idem ponovno na kontrolu,bas se veselim .
Želim vam ugodan pocetak radnog tjedna .
Ja to mogu, ja to hoću....
Ines i Vivi dobro nam došle !
Nekako nam se broj povećava, znači da je ljeto bilo aktivno hehe . Neka neka, samo neka nam bebice rastu i budu dobro .
Cure moje, nadam se da će ove vručine uskoro popustiti. KOliko god volim sunce i ljeto toliko mi sad smeta za pop....t. Znojim se ko luda i nemam zraka i onda me uhvati neka nervoza jer imam osjećaj da ću se srušiti.
Mare, mene sutra čeka vađenje krvi i već sad imam noćne more od toga. Mrzim, ali mrzim igle !
Jučer sam bila u šopingu za moju curku. Moramo se obući za školu . Zastala sam pokraj robice za bebolince i rastopila se...ajme kak je to sve maloooooo. Ne mogu vjerovati da ću uz ovu svoju zvijerčicu uskoro imati i jednog malog miša.
Sortiraj odgovore
Najstariji