Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    doris1006
    06. Rujan 2015. 14:36

Bok cure, nema me tu par dana... imam ispite tako da dok jos mogu nastojim to rjesavati (da, da.. studentica.. ) ima li nas jos studentica?
    Meni je 19, za mjesec dana 20. I cini mi se da sam najmladja ovdje 😄 

Napokon su mi se pocele smanjivati mucnine, nisam vise toliko umorna, pocela sam bas uzivati skroz u trudnoci! :D 

Nove cure, dobro nam dosle!! :D 

Sto se grudnjaka tice Lisca ima jako kvalitetne i ugodni su za nosenje. Meni su jako bolne grudi tako da mi je bas trebalo nesto ugodno i Liscini su me odusevili :)

jagodica4
    06. Rujan 2015. 16:43

Sangria i biba dobrodošle ! Baš mi je drago što se naša mala zajednica povećava !

Cure, da li vi sanjate svoje bebice ? Ja baš često sanjam i za svaki san je karakteristično da sam u panici jer nemam ništa doma pripremljeno za bebu i da kemijam kako da što prije i što lakše nabavim stvari. 
    Noćas sam čak sanjala datum i vrijeme poroda haha...uglavnom bio je 23.03. i 17.38. sati...doktorica mi je rekla da sam za 2 sata gotova a ja sam razmišljala kako da odgodim porod za par sati jer moram muža poslati u dućan....onda sam hodala po gradu s bebom u naručju i tražila Dm da si kupim bočice....
    Ovaj datum moram zapamtiti, tko zna, možda je to neki znak :) ...ili da uplatim loto 

• LillaRose
    06. Rujan 2015. 17:01

Bok cure, evo i ja bi vam se priključila jer čekam proljetnu bebicu, termin je 24. 03. Bila sam u petak na ultrazvuku i bebica dobro napreduje, vide se ruke i noge :), ima oko 5 cm...
    U ovom tjednu su mi se smanjile mučnine koje su u početku bile jake i stalne, pa sam izgubila 3 kila. Pravi apetit još nisam dobila. Nastojim jesti kuhano, dosta povrća i variva. Kako vi stojite s obrocima i apetitom?
    Još nešto, ovo mi je druga trudnoća, imam 36 godina, ali prvo dijete sam rodila kad sam bila kao Doris, s nepunih 20, tako da mi je sve noooovo :) Dobila sam uputnicu za kombinirani probir, još netko?
    Sve vas lijepo pozdravljam i nadam se dugom i ugodnom druženju ...

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Pupa2
    06. Rujan 2015. 18:09

Nove curee dobrodosle, lijepo je sto nas ima vise :)
    Ja sinoc bila u svatovima kod jako dragih prijatelja i sve je bilo super do nekih pola 1 kad sam se prikovala za stolicu... Bila sam od popodne u svatovima, stikle, stajanje, plesanje i to i u pola 1 me tako pocelo probadati u lijevom jajniku da je to bilo strasno. Ja sam sjela i nisam se mogla pomaknuti na stolici kolko me to boljelo.... A danas opet nis ne boli! Malo sam razmisljala, ja vam inace imam lijevi jajnik za vise od duplo veci od desnoga i uvijek je to bio mali problem ali me nikad konkretno nisu slali na ista radi toga. Sad si nekako razmisljam da mozda kako se maternica siri pa stisce taj jajnik koji je vec sam po sebi veliki... Pa mozda zato zna boliti kod nekih napora? Moguce? Nemam pojma :/ ali, jucer se nikako nisam osjecala kao u blazenom stanju :D
    Bambola, 11+2 je 12.tjedan :) ja sam sad u 14om 😱
    Netko je pitao za grudnjak-nemam pojma, inace imam bas maleeee, narasle su sada, ali ja sam na B kosarici i dalje :D kupim obicne u h&m-u... 
    Doris, sretno s ispitima!!! Ja sam svoje odgulila prije godinu i pol :) koja si godina? Sto mislis s faksom kasnije?
    Jagodica, ja nijednom nisam sanjala ni bebu ni porod ni nista! Mozda i bolje...
    Damjana, ja isto kupila rifle trudnicke i preporodila se, one su me moje stezale kad sjednem jer se meni stomak sad bas vidi i svi ga sad vide i kuze bez da kazem da sam trudna... Iako stanem u svoje normalno, stavim remen jos i sve, al kad trebam sjesti je bed a i sve mi se usjece... Ja uzela svoj broj tih trudnickih 36, 38 su mi velike....al ima seka 38 pa cu njene uzeti kad se povecam :)
    Bambola, sjetila se ja tebe sinoc.... Jela sarmu u svatovima :) njamiiii
    Nije mi vise muka i jedem sad gotovo sve, ali jutros povracala doma, valjda od dima i svega sto mi smeta! 
    Jucer sam bas bila depresivna neka.... Svi se normalno zabavljaju, mene boli ko vrag, smeta mi dim, ne mogu dugo stajati, osjecam taj jajnik.... Bas mi je bilo zao mene same 😀 al dobro.... Danas je novi dan i odmah je bolje!

poisonivy2604
    06. Rujan 2015. 18:27

Vidim žene da ste se raspisale ;) neka, neka, to je baš lijepo :)
    Nove trudnice dobro nam došle :)
    Doris, i ja sam još studentica, malo sam razvukla faks :-\ zapravo ostao mi još samo diplomski i još malo pa je gotov, tako da se nadam da ću u skorijoj budućnosti to riješiti!
    Lillarose, ja sam bila na kombiniranom!
    Mene još mučnine more, obično samo dopodne i glavobolje me znaju zezati, što nije bio slučaj prije trudnoće :-\ povremeno me malo boli donji dio trbuha, zapravo više nekako probada, ali pretpostavljam zato što se sve širi i stiska pa se ne brinem toliko zbog toga. Nikakvih drugih tegoba nema :-D
    meni bi isto trebali novi grudnjaci, inače imam male, ali moji su mi svi malo na knap, to ću ovaj tjedan kupiti. I o kakvim ste ono vodicama za čišćenje lica pričale? Jesu dobre one miceralarne vodice?
    Ja otkad sam trudna nisam ništa s bebicom sanjala, ali dosta prije ove trudnoće sam sanjala da sam rodila dečkića, porodila me moja ginekologica, i nazvala ga Viktor. I sada mi se baš sviđa to ime. :-D

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

jagodica4
    06. Rujan 2015. 19:11

LillaRose dobrodosla ! 
    Meni je također 36 godina i ovo mi je druga trudnoća. Imam curu od 12 godina tako da mi je sad sve opet " novo ". Na prvom pregledu mi je doktorica rekla da moram na amnio no meni to ne pada na pamet. Za kombinirani ću još vidjeti. Šta kaže tvoje veliko dijete na prinovu ? Moja je baš happy !

• LillaRose
    06. Rujan 2015. 19:45

Drage cure hvala vam na riječima dobrodošlice :)
    Jagodica meni je gin rekla da na amnio šalju od 37 +, i ja sam mišljenja da ne bi išla , a kombinirani ću obaviti tijekom ovog tjedna jer sam taman ušla u 12-ti tjedan. 
    Baš mi je drago da je tvoja curka sretna zbog bebice, moj je već veliki tinejđer, mislim da će mu sve "sjesti " u glavu kad vidi trbuh, ovako još ne doživljava previše...
    Poisonivy gdje si radila kombinirani i kako je prošlo ?

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Bambola
    06. Rujan 2015. 20:52

Vau, bas lijepo da ima novih cura!! Dobrodosle! 
    Koliko znam amnio je invazivan pregled(igla ide kroz pupak do plodne vode ili cega vec). Takodjer se radi po volji trudnice, kao i kombinirani koji kao preporucuju u dobi 30+. Ne znam, kuma je drugo dijete rodila sa 34, isla je svojom odlukom na amnio. Sutra idemo na kavu pa je mogu pitat detalje. 
    Svaka cast za trudnice u dobi od 20 godina, ja sam tada bila teski zvrk i nije mi padalo ni na kraj pameti zasnivanje obitelji. 
    Pupaaaa sarma 😩😩jaoooo!! I da, to probadanje ti je napor, ja sam nekidan i sama to prosla, ono kad sam se prepala. Znam da se osjecas ko starica nekad, i ja sam, jednostavno nemas snage za sve i to je uredu. Mene na dane probada, uglavnom intezivnije kad radim, a kad odmaram manje.

Bambola
    06. Rujan 2015. 20:58

E da, micelarna vodica ti je super za skidanje make up-a i tih blazih necistoca. Ja volim Avene otopinu, a mi smo spominjale termalnu vodu u spreju. Termalna je odlicna za osvjezenje, iako je ja koristim i kao fiksator sminke ili navecer prije stavljanje teze nocne kreme. 
    Idem i ja na kombinirani, za nekih tjedan dana. U bolnici su mi rekli da se obavlja izmedju 11+6 do 13+6.

Damjana
    06. Rujan 2015. 21:25

Bambola, di su u Splitu te slike? Po štandovima ili neka trgovina? inače 90% kupovine obavljam u Splitu, tako da mi je to usput. 
    za grudnjak, ja sam prije trudnoće kupila Liscin, pamučni, al deblje podstavljen. preporodila se, inače su me od prošle trudnoće stalno češale sise i perutale se. Ovi pamučni i krema su me spasili, čim obučem mikrofibru, kreću problemi.
    Pupa, znači ja sam 13. tjedan? :) jel ti piješ još folnu ili si se prebacila na vitamine?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.