Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    04. Rujan 2015. 12:34

Pupa, sretno! :)
    Ja idem u utorak na pregled, jucer su mi potvrdili iz ginekoloske, jer nisu prije znali raspored kako ce raditi. Jedva cekam!

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

NMareN
    04. Rujan 2015. 12:37

Dobar dan cure,
    doris baš mi je drago da je sve u redu,samo neka mala bebica raste i napreduje, a ti uživaj sada, vjerujem da si puno mirnija .
    Bambola super je da si otišla kod ginekologa, sada ne razbijaš glavu bezveze i mislim da se sve mi moramo kloniti interneta jer stvarno pišu svakakva čuda. meni je jednom ginekolog rekao da je to toliko dobro i pametno sve što piše na netu da liječnici nebi trebali postojati .
    Ja se osjećam dobro,uglavnom imam bolne grude ali onako malo,ne strašno,zna me probosti u trbuhu, i mučnine su još prisutne. U ponedjeljak idem na kontrolu i već sam sad laganini na trncima. Jedva čekam ponedjeljak , nadam se samo da će sve biti u najboljem redu.
    Želim vam svima ugodan vikend cure .

Ja to mogu, ja to hoću....

DoktoricaBiba
    04. Rujan 2015. 15:05

Drage proljetnice, ohrabrila sam se da se pridružim ovom klubu u iščekivanju proljetnih bebica! Izračunat mi je termin 2.4.2016. Danas sam zakoračila u 10. tjedan  Nisam se usudila prije prijaviti, imala sam jedno vrijeme smećkasti iscjedak i pomalo sam strepila od najgoreg pa se eto javljam sa zakašnjenjem... Nadam se da me primate u svoje bojne redove  Pusa svima od paničarke Bibe

[/url

Pupa2
    04. Rujan 2015. 15:46

Pozdrav Biba, dobrodosla :) 
    Poisonivy, nas dvije smo ocito prve na redu za postati proljetne mame :D
    Moj strah je prosao supeeeer! Zena me izljubila, cestitala mi i ubrzala mi strucni :) bezveze sam se sekirala! 
    NMareN, jos malo pa ides na pregleeeed.... Joooj ja cekam jos 13 dana :D

Damjana
    04. Rujan 2015. 16:45

dobrodošla Biba! 
    Pupa, mene si zaboravila :) ja sam isto blizu vas. u biti dr mi je rekao da trudnice sa dijabetesom porađaju u 38. tjednu. valjda neću biti prva na stolu 29.2.  al samo da sve prođe u redu do tada, pa nek me i porode 29.2.
    ja se osjećam dobro, tu i tamo osjetim nešto u stomaku, najviše jutri kad se probudim, pa se malo rastegnem u krevetu. vrućine mi je više pun kufer, jedva čekam da zahladi. ne mogu na more,  pa se ovako samo patim po ovom čelopeku.

Pupa2
    04. Rujan 2015. 16:53

Aaa Damjana, totalno sam zaboravila da si i ti tu negdje... Vecinom su sve bar 2-3 tjedna iza nas pa mi se sve pobrkalo!
    Vidis, previdjela sam da imas dijabetes!
    Ma ako i bude 38.tjedan, nema veze, nije to rano, samo neka sve bude ok!
    Ja se uzasno znojim u vrucini, ne budu to one znojave fleke nego mi tijelo bude onak cijelo ljepljivo i polu mokro. Ma koma... Jedva cekam zahladenje (ja sam zimski tip), ljeta mi je preko glave :D

Bambola
    04. Rujan 2015. 18:52

Biba dobrodosla!! Pupa znala sam da ce bit sve uredu 😁meni su isto na poslu svi bas okej reagirali. Iznenadila sam se koliko su uvidjavni! Evo zaneveralo kod mene!! Jao srece 💃🏻💃🏻

Pupa2
    04. Rujan 2015. 21:23

Daaa, Bambola, ispostavilo se da su svi bas super reagirali :) jos samo jedan ravnatelj u ponedjeljak i onda sam gotova sa sefovima :D
    Tko bi rekao da cemo se svi veseliti nevremenu i kisi i smanjenju temperaturaaaa 👏

Damjana
    05. Rujan 2015. 10:36

juhuuu, kiša, kišica! valjda joj se nikad nisam ovako veselila :))
    idem vadit dugu robu iz ormara (ako stanem u šta) 
    evo upravo mi je dr. poslala poruku da su nalazi krvi i urina uredni. sve ide kako treba!
    kad sam već spomenula dr. ginekologicu, stvarno imam sve pohvale za nju, socijalna je, ništa joj ne plaćam, mislim privatno. žena me 2 puta naručivala subotom ujutro kad sam imala  krvarenja, koja su bila petkom navečer, bila na godišnjem i došla otvorit ordinaciju da me pregleda uzv-om. na svaki moj poziv i poruku odgovorila,a zvala sam je panično svaki put kad bi imala to krvarenje. čak me jednom u nedjelju jutri zvala da pita jesam išla za St (jer mi je najbliža gin. hitna u Splitu), kakvo je bilo krvarenje i jel se ponavljalo? stvarno je čovjek prije svega. i ima razumjevanja.
    e sad ja vas pitam, dal da joj kupim neku sitnicu u znak zahvalnosti? nikakve novce davati, nego parfem, bocu vina? ja znam da je to njihov posao, ali isto tako mislim da mi netko drugi ne bi dao ni broj mobitela, kamoli dolazio vikendom i sa godišnjeg da mene pregleda.

Tartaruga2
    05. Rujan 2015. 11:07

Cure drage, pozdrav svima!! Nemojte zamjeriti sto vam se javljam..Zazeljela bih vam zaista sve naj, naj, najbolje, kako sada u trudnoci tako i kasnije.. Zao mi je zbog mog gubitka, to je suvisno uopce spominjati, ali mi je isto tako drago zbog svih vas. I ne daj Boze da je nekome krivo/zao veseliti se zbog toga zbog nasih tuznih prica.. Sve je to valjda sudbina, nadam se bebici kada se malo oporavimo - i psihicki i fizicki.
    Najljepse vas pozdravljam, i uzivajte u svojim trudnocama.
    Kiss!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.