Cure moje evo da vam se javim. Maloprije sam bila na kontroli. Sve je u redu!!! Presretna sam s obzirom da sam bila u strahu.
Iznenadila sam se koliko je beba napredovala od zadnja 2 tjedna, vidi se oblik, pupcana vrpca. Pustila mi je ginicka i otkucaje, rasplakala sam se..
Ne mogu vam opisati osjecaj.
Zelim vam na iducem pregledu srecu i da ne izgubimo vise ni jednu bebicu. Samo primamo nove! :******
Nije mi svejedno ovoliku srecu iznositi zbog cura koje su izgubile bebe, ali zelim i njima ako ovo citaju da ne odustaju, trude se, budu jake i uskoro podijele sa nama sretne vijesti.
Doris draga, malo mi je glupo reći ali rasplakao me tvoj post...Valjda mi se svega nakupilo i sve to s curkama koje su izgubile bebice pa sam se malo raznježila na tvoje lijepe vijesti.
Jako mi je drago zbog tebe, pregleda i bebice koja lijepo raste .
Nemoj se ustručavati ovdje podijeliti svoju sreću, kako zbog sebe, nas koje smo u strahu tako i zbog cura koje su izgubile bebice. Neka im tvoje lijepe vijesti daju razlog da se što prije izvuku iz trenutne situacije te da nam se uskoro jave s lijepim vijestima te da sve ovo ružno bude daleko daleko...Ja im to želim od sveg srca...
Maja i Bambola, hvala na lijepim riječima . Svijesna sam da trebamo razmišljati pozitivno i uživati u trudnoći ali, eto, malo me streslo sve pa sam pala u bed. Proći će...Ma već je bolje
.
Drage moje trudnice, svima vam šaljem veliku pusu!
Zaboravih napisati, Mare, čini mi se da je nama termin isti dan...barem po vlastitim izračunima
Jagodica, i ja sam se tako osjecala jucer i danas, bila u skoli kad sam to sve procitala i bas sam bila u soku....plus sto me od vikenda malo probada, danas je krenulo s desne strane, ne tako cesto i jako, al nakon ovakvih vijesti covjek se valjda za sve zabrine... I ja sam imala period kad se uopce nisam osjecala trudnom... Ali sada, svaki dan gledam u stomak, muz i ja pratimo kako raste, al doslovno iz dana u dan! Nekako sam se bas zaljubila u trudnicu sebe :) i eto, nekako gledam na to da sto god mora biti, bit ce, poduzimam sve da sve bude ok, ali nesto na ceg ne mogu utjecati jednostavno pokusam istjerati iz svojih misli!
Negoo, ja si danas uspjela kupiti haljinicu za svatove u kojoj mi se ne vidi stomak (ne skrivan ga, al kako je na pocetku bujanja, stvarno izgleda kao da sam se preeeezderala i ne imala stolicu 10 dana) i to sam nasla nakon duge potrage i platila ju 120kn :D juhuuuu
I kupila si trudnicke hlace u h&m-u! Mozda si kasnije uzmem jos jedne. Ove moje mogu obuci i stavim ja i remen, al kad sjednem bas zateze i nekako mi se sve usjece u stomak tak da ne volim bas nositi.... Skicala ja tak malo djecje stvari :) predivno je sve i preslatko! :) al me hormoni pucaju...
Doris, jako jako mi je drago sto je sve u redu!!! Samo ti budi sretna i trebas biti, a i dijeliti to s nama :) zato smo tu! Nasa grupa mora biti vesela od sad pa na dalje :)
Maja58, samo ti papaaaj, bilo je i vrijeme nakon onog bljuckanja :)
Ja brojim jos 2 tjedna do pregleda (cini mi s kao i jagodica)... Jedva cekam <3
Hvala vam cure moje! Bas je lijepo osjecati se 101% prihvacenim u ovoj nasoj maloj 'zajednici'... i toliko podrske, lijepih rijeci! Hvala vam svima od srca! ❤
Jedva cekam dobre vijesti i nakon vasih kontrola! I da nam bebice lijepo rastu i rode se zive i zdrave.
Meni je termin trebao biti 30.03. Racunajuci od zadnje menge ali danas mi je pomaknut na 6.4. Tako da mislim da sam tu negdje sa par cura ako se ne varam, mozda cak i isti dan!? Jesam u pravu?
Ajme Tartaruga,draga moja potpuno sam sokirana. Ne mogu ti rijecima opisati koliko mi je zao. Drzi se.
Doris bravo za pregled. Tako ki je drago da imamo i malo sretnih vijesti. Bas se nekako zaredalo puni losih vijesti,pa bi osad nadalje trebale biti samo lijepe vijesti.
Pupa dobro kazes,tako nekako i ja razmisljam.Ono sto mora biti,bit ce. I nekako si razmisljam ako nesto nije u redu,bolje da nesto sada bude,nego poslije. Na dosta stvari ne mozes utjecati,tako da treba izbacit negativne misli iz glave i veseliti se i uzivati.
Evo ja i dalje premorena i potpuno bez snage. Brojim dane do pregleda koji je u utorak. Jako se veselim jer bi trebala vidjeti bebu i cuti srceko.
Uzivajte cure!
Cure plizic utjesite! Radila sam jutros vodjenje i tijekom setnje i price (a ja se zalaufam pricat, vruce je uf) me tako jako probolo u donji abdomen i kriza da sam se preznojila. Trajalo je pet min. Kasnije sve ok. Jos uvik blago zuti iscjedak, lagana mukica, al me to pripalo. Kaze prija da je to normalno. Al mene nikako do sad nije bas tako siknilo. Je vas kad tako?
Ma cure ja sam bila siznila i otisla kod ginicke. Sve je super i bejbi je veci 8 mm od proslog puta. Sve okej za 10+5. Dala mi je duphaston i rojazol plus je napravila briseve opet. Kaze ona da bolje da dodjem nego da se nerviram i da ne guglam. Jer sam ja kao bila- isla sam se informirat na net kad ono sve crnilo. A da nisam otisla bi se ziva pojila. Eto. Bejbi se okrenija put uzv, sad se zabavljam da mogu li vidit spol 😝😝
Bambola, baš mi je drago da je sve u redu. ;-) i super da si se javila ginekologu, jedino tako možeš biti sigurna da je bebica dobro!
A šta se tiče traženja odg na internetu uvijek možeš naći najgore stvari, tako mi jednom muž rekao, "prestani guglat, da ja sad idem guglat zašto me boli prst, vjerojatno bi otkrio da imam rak srca."
malo crnog humora, ali ima tu i nešto istine.
Meni se zadnja 2 dana mučnine opet pogoršavaju, ali tješim se da će proć i to...i na kraju će se sve mukice isplatit :-)
Cure moje, držite se i samo pozitivno.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Bambola, super sto je sve ok... Najbolje je ne citati nista na internetu ako mozes, samo se nasekiras... Barem ja tako! Al nemos si pomoc pa istrazujes :)
Ja nisam imala takvu bol, ovo je bila vise neka tupa bol koja prode iste sekunde kako dode.
Cure, ja vise ne mogu sakriti da sam trudna. Sad se bas vidi i stomak mi je svee vise naprijed... Drzite fige jer danas planiram reci pedagoginji (zbog strucnog koji mi je u vrijeme poroda), a malo je za rec da je pedagoginja cudna zena :/
Sortiraj odgovore
Najstariji