NMareN, ja se opet vratila u mucnine, nije tako strasno kao one prije ali bas ta neka nemoc... Nije da mi se gadi vise hrana ili da povracam na hranu nego bas nesto cudno. Samo sto jos osjetim s vremena na vrijeme bol dolje kod lijevog jajnika... Bas me strah.. Nadam se da je to ok...
Stvarno bi bio red da pocnemo samo primati nove proljetne trudnice.... Bas mi je zao zbog svih koji su izgubili bebice...
Ines, jao, cekam to zahladenje ko ne znam sta... Jedva cekam. Inace ne volim vrucine a kamoli sada... Bas ih tesko podnosim...
Bas me rastuzi kad procitam da je neka od nas izgubila bebicu...
Fiolina draga, nisam nikad cula za takav slucaj i vjerujem da nema goreg osjecaja, pogotovo ako si vidila bebicu i njeno malo srce na proslom pregledu. Isplaci koliko moras i dalje hrabro, ne daj se, borite se opet i docekati ces ti svoju bebicu! Zelim ti sve ono najljepse sta zena zeni moze pozelit u ovom trenutku. Bebica ce doci i bit cete najsretniji na svijetu.
A ostale cure, izgleda da sve zeljno iscekujemo to zahladjenje.
Ima li vas dalmatinki ovdje? Kupate li se? Mene je nekako strah da ne skupim kakvu bakteriju u moru. Plaze su pune turista i more nije najcisce...
Cula sam da je plivanje zdravo ako jr normalna trudnoca pa mi je zao sta ne idem. Kupate li se vi? Nisam valjda jedina koja se toliko boji svega i svacega otkad sam trudna...
Fiolina strasno mi je zao. Stvarno ne znam sta bih rekla,budite hrabri i jedno uz drugo i doci ce bebica,vidjet ces!
Tartaruga kako je bilo na pregledu?
Baš me rastuži kad čujem ovakve loše vijesti. Fiolina, nadam se da ćeš pronaći snage i dići se te da će tvoju tugu brzo zamijeniti neopisiva sreća rođenja bebice. To ti želim od sveg srca !
U zadnje vrijeme čujem dosta loših priča i sve vezane za mlade mame, bebe i mislim si kako je danas luksuz imati normalnu trudnoću i roditi zdravo dijete. Umijesto da uživamo u trudničkim danima, stalno smo u nekom grču i razmišljanjima hoće li sve biti ok. Bar ja tako. Ne mogu se opustiti i biti happy.
Danas sam išla vaditi krv i kad sam vidjela onu gomilu ljudi u čekaoni, fino sam ubacila zdravstvenu u pretinac za trudnice tako da su me zvali u roku 5 minuta . Nalaz me čeka već danas kod ginekologa tako da moram samo nazvati da čujem je li sve ok.
Cure moje, nadam se da je u ovoj našoj maloj grupici bilo dosta loših vijesti i da ćemo odsad donositi samo lijepe !
Čuvajte se !!
Evo cure,zao mi je sto nemam bolje vijesti ali i ja moram na kiretazu..Srce nije kucalo vise i rekla mi je dr da krajem tjedna se javim u bolnicu..Ne znam sta da drugo napisem,u prevelikom sam soku..muza mi nema,malenu mi je pricuvala susjeda-jedva sam po nju otisla..cuvajte se cure i zelim vam sve dobro ovog svijeta...
Ovo je prestrašno...Tartaruga iskreno mi je žao...Neznam što više reći....Užas...
Tartaruga, Fiolina, tako mi je neopisivo žao! Znam kako vam je teško i kako je jaka tuga i bol koju morate sada prolaziti. :( i ništa što vam kažemo nije dovoljno, ali želim vam da budete jake, isplačete se koliko treba, tugujete koliko treba, a onda hrabro natrag u nove pobjede.
Mislimo na vas.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Tartaruga... Ne znam sta bi rekla, bas sam u soku. Sto se to dogadja sa skoro svakom drugom trudnocom?? Kao sto jagodica kaze, stvarno zbog svega toga budes u grcu i stresu i ne uzivas u trudnoci.... Cekas da prode taj neki kriticni period, a ocito da on nikad ne prolazi.
Jako jako jako mi je zao, bas onako jako. Ne postoje rijeci koje bi te vjerojatno sada utjesile... Probaj biti jaka zbog svoje curice... Isplaci se.... Nadam se da ces iz ovoga izaci jaka i spremna za novu borbu za drugu bebicu...
Ne mogu vjerovati..... sutra idem na pregled, trebalo bi biti 10 tjedana. A umirem od straha nakon svega sto cujem....
Cure drzite se, i hrabro naprijed... ❤
hvala vam cure drage, najbolje ste.. danas smo malo bolje.. ali svejedno mislimo na našu mrvicu.. bila sam kod svog dr za uputnicu za dnevnu bolnicu.. :( veli on da se plod valjda apsorbirao u posteljicu.. drugog objašnjenja nema... čudo čudo :( :(
Tartaruga draga.. sve znam, jako mi je žao.. budemo mi to sve prebrodile..
čuvajte sebe i svoje bebice.. mislim na vas i molim se da bude sve ok ,puse
Sortiraj odgovore
Najstariji