kao što Tartaruga kaže, drago nam je zbog vas i vaših bebica i da ste dobro samo se veslite..ja vas čitam i dalje i sretna sam kad vidim da je sve ok sa vama i bebicama
Damjana možeš joj nešto sitno kupiti, bombonjeru ili vino..čisto znak pažnje jer takva se doktorica ne viđa često.. baš si sretna da je imaš :)
Damjana, slazem se s Fiolinom, neku cokoladu ili bombonjeru... Bas je divna stvarno... Ja se isto zasad ne mogu pozaliti na svoju ali nisam ni imala tako neke prehitne slucajeve...
Danas je uzitak ic u svatove po pomalo hladnom vremenu :)
Tartaruga i Fiolina, drago mi je da nam se javite i uvijek ste tu dobrodosle! Nadam se da cete se ubrzo oporaviti, na sve moguce nacine i krenuti u nove pobjede sa sretnim ishodom :) :*
veliki veseli pozdrav uzbuđenoj grupi! ja bih vam se rado pridružila, jer očekujem bebača ili bebačicu s terminom 15.3.2016. :) isto kao i većina ovdje, nisam se usudila ništa pisati prije tog sudbonosnog pregleda u 12. tjednu.
svima želim puno pozitive, radosti i dobrih savjeta :)
Sangria i Biba dobrodosle i zelim vam skolske trudnoce! Otkud ste cure? Koliko godina imate?
Tartaruga i Fiolina saljem vam veeeeliki zagrljaj,da se wto prije oporavite i iznenadite nas s lijepim vijestima!
Damjana ja bih svakako nesto kupila,neki parfemcic ili nesto,ne mora biti nesto veliko,a tvojoj doktorici ce to sigurno puno znaciti. Svaka cast toj doktorici,stvarno jako lijepo od nje.
Uf napokon ohladilo,evo gledam sad na termometru,vani je 15 stupnjeva.Bas godi,napokon osvjezenje. Samo da nema ove glupe kise,nju je volim,a ovdje kod nas u Rijeci jaaaaako cesto pada.
Sutra nedjelja,jos 2 dana pa pregled u utorak! Jako mu se veselim i ful sam uzbudjena! Puse svim curama i laku i ugodnu noc vam zelim!
Ej, drage... Budući da me muči zgaravica, ne mogu spavati. Pojela sam dvije banane i tako me sve peče.. Inače, rijetko sam je imala do sad, u životu čak ali očito je banana bila okidač. Osim što mi je muka po cijele dane, sad još imam i kamen u želucu. I tako koristim ove sitne sate za kontempliranje o životu pa sam vas mislila upitati, znate li gdje se mogu kupiti dobri grudnjaci koji podupiru i nisu samo za ukras ( tipa ny ili hm)? Nosim D košaricu i inače teško pronalazim dobre grudnjake. Sad su mi se grudi za mrvu povećale pa nosim samo dva najudobnija, sa širim naramenicama. Inače, moj me ginić redovno špotao da ne nosim dobre grudnjake i da će mi se grudi prije objesiti zbog tereta i da će mi se izvući mliječni kanalići prije vremena zbog toga. Svaki savjet je dobro došao!
[/url
Aha, sorry, Sunshine, da te ne ignorišem. Inače sam kraj Klc doma, ali sam odselila u Austriju prije godinu dana. Imam 31.
Dobrodošla Sangria!
[/url
jutro cure! dobrodošle nove!
nama je danas 12 tjedana :) ova brojalica ispod se ravna po menstruaciji, a meni je trudnoća tjedan dana manja od toga.
ovaj tjedan bi trebala u moje gin. na briseve, pa ću joj definitivno uzet nešto. žena je stvarno zaslužila.
inače, jučer sam bila u h&m i uzela trudničke rebe, da meni to već treba, već mi je povelik stomak.
stala pored kase, čekam priju i samo promatram kolica, kad nailazi poznanica iz studentskih dana sa svojom bebom u kolicima: gledaš kolica,a? :)) i stvarno sam skontala da ja samo gledam kolica gdje god se nalazim :)
Jutro curke! Evo ja usla u 12 ti tjedan. 11+2 je dvanaesti tjedan jel da?! 😂 kako san blesava, pa triban potvrdu! Uglavnom, dobre grudnjake, lagane, a opet da lijepo to udobno drze (koliko vec grudnjak moze bit udoban jelte) ja nadjem u Intimissimi. I plus uvik imaju nekakve akcije. Nemojte se zavaravat da su sportski grudnjaci udobni, bar meni, oni cvrsto drze, al brate su cvrsti, jako. Jucer sam isla malo po ducanima dok sam cekala bis za zadar da odem do muza. Ja se zaboravim da ce drob rast. Gledam ja hlace i pitam 38 velicinu i odma mi sine- nema toga do daljnjeg 😩. Zasad se izvlacima da ljetnim ono sirim i udobnim hlacama i haljinama, iako je zahladilo, ovde nije jos za rebe.
I da, ginekologici mozes kupit neku mozda stosnu sliku ili izradu nekog akademskog umjetnika. Ne znam kod vas, al u Splitu stvarno ima tih lijepih stvari sta oni izradjuju za turiste, ili mozda koraljnu narukvicu, tako neki klasican komad nakita. Parfem je isto odlican, al to mi je nekako intiman poklon, tesko je pogodit ukus, a cuga mi nije nekako bas... 😂
Bambola, svidja mi se ideja o slici ili figurici za Damjaninu ginićku. mislim da bi se joj to svidjelo.
I hvala za intimissimi. Ne bi se toga sjetila. Ma stežu ti sportski i mene, znam da sam na zumbi ponekad jedva disala jer dosta stisnu prsni koš, ali barem ne đipsa sve okolo. A za hlače, mene isto stežu već pomalo u trbuhu, ali ne znam da kupujem veću veličinu već sad?
Kako se inače nosite sa trudničkim tegobama?
[/url
Pa zasad vecinu vremena sam okej. Ne mogu nikako jest ni pomirisat jaja, al imam tu zenu na selu i od nje kupujem domace povrce, tako da uzivam u ribi, salatama i mesu i varivima. Navecer zna bit zeznuto, sinoc sam tri ipo sata putovala do zadra i dosla sam na pola luda. Bas me oprala mucnina. Mirnije zivim u odnosu na prije, tj. puno hodam, al ne izlazim i smanjila sam sport kao takav. Nista sad previse drugacije, al opet mirnije nekako. Poceo me malo pustat onaj umor. Jos nije sjajno, al je bolje. Kako ste vi cure?
Sortiraj odgovore
Najstariji