Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bambola
    29. Kolovoz 2015. 12:19

Naravno da koristim termalne vode, to je uvik u mene! Spas!! Moj favorit je La Roche Posay, za strije je super bademovo ulje. Sport u trudnoci se preporuca nakon blagoslova lijecnika ofkorz, s tim da se ne rade trbusni misici nego se uglavnom koncetrira na donja ledja, ramena i noge. Pilates je meni uvijek odlican! Sad, stare studije govore da broj otkucaja srca ne smije prec 140, dok nove to bas ne priznaju (posebno za sportasice). Za svaku prenatalnu vjezbu svakako se raspitaj da radis sa nekim tko zna sto radi, odnosno na koje se dijelove tijela koncetrirat, a koji se ne rade! Svatko tko ima urednu trudnocu moze lagano vjezbat i bolje je i zdravije!

kika832013
    29. Kolovoz 2015. 12:29

Bok cure, nisam bas bila aktivnaali evo da se pozdravim s vama. Uglavnom nije me bilo jer sam puno radila i u cetvrtak bila na pregledu, sva uzbudena sto cu vidjeti bebicu i na kraju sam imala sto vidjeti  bebi nije srce kucalo. Sa svih srtana je gledala gin, vrtila, mjerila ali nista. Beba je bila samo 7 mm velika a trebala je biti 1,5 cm  Jucer sam bila na ciscenju i cijeli dan sam proplakala,ali ja sam jaka i optimisticna. Tako da cemo se druziti neki drugi put na zalost. 

Zelim vam sve najbolje, da vam trudnoca prode u redu i da se veselite svojim andelima 

Bambola
    29. Kolovoz 2015. 12:33

O Kika jako mi je zao radi takvog razvoja dogadjaja! Budi jaka, sve ce na kraju bit dobro!

Maja58
    29. Kolovoz 2015. 12:50

Drage moje hvala puno na cestitkama :) cura koja je izgubila trudnocu malo sam se zalistala pa zaboravila ime, zelim ti reci da budes jaka, ovo nije kraj i ja sam prosla isto i iz toga sam izasla jaca puno, vjerujem da ces i ti, samo odplaci odtuguj i sve ce biti ok i ja sam svoje odtugovala i evo sada opet trudna, samo budi jaka i hrabra. PUSA O 
    Ostale cure i ja imam sada problema s bubuljicama uzas ali nekako se smanjuju i stalno se divim sebi da sam lijepa hah. Puno pusa vam saljem

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

doris1006
    29. Kolovoz 2015. 13:19

Kika, jako mi je zao i ne mogu ni zamisliti kako se osjecas... drago mi je sto se trudis bit jaka i optimisticna, nadam se da ces nam javiti uskoro dobru vijest, pa da se veselimo skupa sa tobom!

Fiolina
    29. Kolovoz 2015. 15:51

A jeste se raspisale za jedan dan dok me nije bilo :) hehe...
    Doris1006 dobrodošla :)
    Kika baš mi je žao za tvoju bebicu, drži se... 
    Majo sretan rođendan 
    Pupa blago tebi, ja jedva čekam da prođem ta prva tri mjeseca da se mogu malo opustiti da bude sve ok :)
    Vidim da ste pisale za kg i za strije.. strije imam od kad znam za sebe, svuda :/ i imam viška kg i prije trudnoće, a do sad sam dobila 1 kg. U ponedjeljak mi je pregled pa ću se opet vagati. Muči me da ne nabijem puno, a opet moram mirovati a jedem pa ne može da se ne zalijepe :( Ovih dana sam malo više hodala,  a danas baš osjetim kako me trbuh boli ko pred mengu pa me strah, stalno idem na wc gledati :( i još me jajnici probadaju.. uff.. za sad se ne mažem ni sa kakvim kremama ni uljima..
    Za sada nemogu  ni neke trudničke vježbe zbog mirovanja...
    Lice mi je ko da sam usred puberteta, sami prištići izbijaju :D valjda će se povuć uskoro..
    Što se sexa tiče.. :D i ja sam imala svakakve snove jer muž baš neće , mislim bojim se i ja makar je dr. rekao da možemo.. pa onda nekak to ukočeno obavimo hihihi 

Uživajte u vikendu curke 

jagodica4
    29. Kolovoz 2015. 16:50

Majo, sretan ti ročkas i sve najbolje !

Kika, žao mi je zbog bebice, drži se...sve će biti dobro !

Cure kako ste ? je li vam vruće ili je samo meni ? Meni je danas koma dan. Ustala sam u pola 6 zbog nekog posla i sad sam strgana. Spava mi se a ne mogu zaspati. Čudan osjećaj .

Strije, strijice...ne želim vas plašitit no nekako mislim da nikakvi preparati neće puno pomoći u borbi protiv malih gadura ukoliko im je koža sklona. U prvoj trudnoći potrošila sam malo bogatstvo na razne preparate no ništa mi nije pomoglo. Zadnja dva mjeseca sam doslovno gledala kako mi koža puca. Znate ono, pogledate se prije tuširanja i vidite 2 strije, otuširate se a na trbuhu četiri. Do kraja trudnoće ispucao mi je doslovno cijeli trbuh. Zato mi u ovoj trudnoći na trbuhu valjda nema više kaj ispucati hehe .

Pupa2
    29. Kolovoz 2015. 17:55

Kika, jako mi je zao sto se neces druziti s nama... Ostani jaka i pozitivna i uskoro ce doci red i na tebe!
    Jagodica, ja sam u totalnoj komi. Mi ovih dana beremo ljesnjake (imamo svoj nasad) i stalno ih cistim... Vec 4.dan zaredom od jutra do mraka cistim i vec mi je pun kufer svega. Jedva cekam da to prodje i da se odmorim. Ne spavam kak spada, stalno sjedim i cistim, ledja me rasturaju.... Uglavnom... Koma! Jos danas ova vrucina... Teeeesko

Bambola
    29. Kolovoz 2015. 18:05

Ocajno je i sparno! I ja sam od 6.30 na nogama, bila u gradu i na pazar. Kao idem prijateljici u grad na rodjendan veceras, zafrkajemo se da prvi put kao milfica izlazim 😝al ljudi moji meni se ne da... Sad kad se sitim da se moram kao malo dotjerat... Plus idemo na veceru, a hrana i ja navecer... Sve mi se cini da sam ja max do ponoc nazad u krpe. Kakva milfica- Pepeljuga 😳

Pupa2
    29. Kolovoz 2015. 18:14

Bambola, ja idem jos na djevojacku. Od 7 sam na nogama i radim.... Uzas mi se ne da ic, sanjam svoj krevet i odmaranje. A nije mi utjeha da cu se sutra odmarati jer kolko mi se cini, ove ljesnjake cu do Bozica svaki dan cistiti :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.