U! Zab sam napisat da me jos jako ljuti koza. Jos uvik imam te sitne pristice. Realno nikad nisam imala kozu ka bebina guza, al bi je nekom njegom dovela u red! Sad se dosta brze masti i pore su mi prosirenije, cak i kad lipo nanesem primer i podlogu, bude nekako bzvz. Eto volila bi i da taj detalj nestane kasnije 😝
uh kilogrami, ja i ne znam točno koliko sam dobila, al sam dobila! zadnja i predzadnja kontrola mi je bila ista kilaža, prije toga me nisu ni vagali. uglavnom za pir prošli vikend sam prije 2-3 mj. kupila haljinu koju sad nisam mogla zakopčati. stomak mi je baš ogroman, kao nekim trudnicama na više od pola trudnoće. ja to sve prepisivam inzulinu kojeg sada moram davati 30% više. i dodatnu dozu sam dobila, tako da je sad pikanje 5 puta dnevno. i stvarno ga puno dajem, a to znam da deblja. jučer mi je stigao nalaz hba1c (razina šećera zadnja 3 mj) i iznosi 5,6 pa sam sva happy i odmah me nije briga za kilažu. :))
ja još uvijekmoram biti na oprezu, i kako sam ovih mjesec i pol većinu vremena ležala, totalno osjetim kako me bilo kakav napor umara. jedva čekam da dopuste da se mogu vratit bar malo u normalu. niti šta radim, niti smijem na more, niti sex(jel se to jede) :)))
muž trpi sve moje zahtjeve i ne da mi da nešto radim, sva ta krvarenja su nas jako prepala. tako da se pitam hoću li se do kraja ikako moći opustiti.
Majoooo sretan rodjendaaannn!!! :*
Sto se kilaze tice, uvijek sam bila mrsavica 175cm i 59 kg prije mjesec dana. Jutros sam stala na vagu i 62 kg!
Trbuscic se vec vidi, bedre su deblje, grudi vece...
To mi nije nikakav problem, al pocela sam dobivati strije! Guza, bokovi, malo sa strane trbuha i potkoljeniceeeee! (Pa kako tamo?? )
Jel ima koja od vas problema sa time i kako se borite protiv strija?
@bambola isti problem imam sa kozom i spasila mi je termalna voda Avene, spricam ju prije podloge i pudera, na podlogu i puder i sve ostalo sto stavim na lice, ujutro kad se umijem, 100 puta tokom dana.. imas i male bocice u ljekarni pa ako hoces pokusaj, meni je pomogla ;)
Majo, sretan rođendan!
Ja sam se učlanila u onaj dm program za trudnice pa se dobije biobaza krema protiv strija, trebale bi se mazati grudi, trbuh, bedra i bokovi, tako piše. Stvarno postoje razne kreme i ulja. Ne mažem se redovito baš, nego kad se sjetim, a trebalo bi svaki dan, ali za sada nema novih strija, samo ovo nešto malo od prije na bokovima i guzi (još iz pubertetskih dana). Ali mnogi kažu ako je genetski da se možeš mazati koliko hoćeš i svejedno ćeš popucati. Uglavnom, nema se što izgubiti ako probaš s nekom kremom ili uljem, koža će ti biti elastičnija, pa možda se prestanu pojavljivati nove strije.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jagodica, da, ja sam ocito prva s terminom! ja sam tehnicki jos u zimi, ali 3.mj je meni vec proljece :D
Bambola, ja isto nisam usla s viskom, al me zivcira kad ljudi okolo pricaju kao vi mrsavice se najvise udebljate bla bla bla... Ja cekam sljedecu kontrolu da vidim sta je s tim hematomom, ako je sve ok, ic cu na trudnicke vjezbe :) drzi ih jedna cura tu i cini mi se super...
Damjana, super za secer, samo ti brini o svom zdravlju a za kile manje vise... I sigurno ti je stomak narastao od toga...
E, da, Bambola, meni se lice osugavilo :( svaki dan makar jedna potkozna cvimba na bradi ili negdje na obrazu... I lice mi je nekako masno i puno pora velikih... Bas mi se to ne svidja, al sta da radim...
Damjana, ja nisam popucala, mazem se s uljem welleda (ak se tak zove), uzela u dm-u.. Nanosim ga na sise, stomak i guzu.. Jos nisam popucala, ali ne znaci da necu. Nisam aktivna u mazanju svaki dan, al skoro svaki se namazem. Bas je masno to ulje pa onda nekad nemam volje.
Poisonivy, jel ta biobaza krema onak velika tipa ko mlijeko za tijelo s onom spricom gore kao za sapun tekuci? Ja imam tako nesto, s tim se namazem nekad preko dana, nije masno kao to ulje s kojim se mazem samo navecer pred spavanje. Muzu smeta smrad tog ulja, meni je ok!
Ova koja se dobije u dm-u je u tubi, ali moguće da je to samo uzorak te velike u boci.
Meni se isto super čine te trudničke vježbe! Prije trudnoće sam svaku večer trčala, a sada mi to fali, ali ne usudim se još ništa. Iako bi trebala jer se uspušem već dok se uz stepenice uspnem, grozno. :P
A šta se tiče lica, isto mi je sve nikakvo, ali čini mi se da manje nego na samom početku trudnoće. Valjda će i to proći.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Maja sretan ti rodendan i sve najbolje, neka ti se ostvare sve zelje,a nebića neka lijepo napreduje samo .
Bambola budući da si se prije aktivno bavila sportom reci mi sto misliš o pilatesu za trudnice? Nisam bila aktivni sportaš,ali sam održavala formu uglavnom brzim hodanjem,gotovo svaki dan oko sat vremena,sad u trudnoći sam to smanjila na pola sata i ne bas svaki dan.
Netko je pitao za godine, imam 27 g,mislim da je pupa upamtila .
Sto se tiče sstrija,moja koza je sklona njima,grudi su mi pune struja još od osnovne škole,malo imam po bokovima. Na trbuhu nemam ni jednu,i nisam primijetila da sam dobila nove,ali još se nisam počela ni debljati. Mazem se svaki dan iako vjerujem da bi ih mogla dobiti,nadam se sto manje. Lice mi je za sada oke.
Doris dobro nam došla .
Ugodan vikend cure .
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji