Ja stalno stojim na 58 kg nit gore nit dole mrdnuti, ja vam nista ne mogu jesto vec oko 3 tjedna sta god pojedem odmah povratim a ako ne odmah onda poslije i vidim da mi zeludac nista nije preradio sta god se trudim jest ja se ispovracam. Nezz kako napreduje ako ja sve ispovraca, malo me i strah
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Majo nema straha, u krajnjoj liniji dat ce ti cepice. Meni je kuma izgubila pet kg u prvom tromjesjecju od povracanja, i dala joj gin te neke cepice. Nije isla u bolnicu niti ista, a to joj je bila druga trudnoca i 34 god. Kad smo kod godina, zab sam vasu dob 😳znam da Pupa ima 25, Maja oko 23, Mare koliko ti imas? I ti ides na kombinirani ili?
Hej cure !
Mene nema već par dana ali s razlogom. Malo sam u gužvi, imam neko slavlje pa moram ispeći dosta kolača i torti. Inače mi to ne bi bio problem no sad me nakon sat vremena stajanja krene rezati u trbuhu tako da odmah moram sjesti ili leći.
Vidim da ste bile vrijedne i puno pisale čak i o opremi za bebolince. Meni je sve ostale od prve curke tako da ne moram skoro ništa kupovati, eventualno ako bude dečko robicu .Nekako mi ova trudnoća nije još sjela. Ne mislim ništa negativno već si ne mogu pojmiti da ću dobiti bebicu. Znam da sam trudna ali ponekad mi dođe kao da sve to sanjam.Možda je to zato jer smo jako dugo radili na bebi pa sam si zadnjih par mjeseci i utuvila u glavu da meni nije suđeno da ostanem trudna ponovo.
Kad smo kod kila...u prvoj trudnoći sam u prvih 6 mjeseci dobila 6 kg ali onda do kraja još 16....ukupno 22..kaj da vam velim, bila sam ko ormar a kaj je najbolje nisam nešto puno jela. Nadam se da će me u ovoj trudnoći zaobići to debljanje jer sam ionako trudnoću počela s viškom kila.
Moja kontrola je tek 18.09. a do tad moram otići napraviti one osnovne trudničke pretrage krvi i urina.
Mučnina nemam, jedina boljka za sad mi je alergija na ambroziju i iritantno kihanje koje me ubija u pojam. Gin mi je rekla da do 12. tjedna bolje ne uzimati nikakve lijekove tako da molim Boga za malo kiše. Najgore mi je kad moram otići do dućana i uhvati me kihanje tako jako da se, da prostite, sva zapišam. Osjećam se ko inkontinentna baba :) a tek mi je 36....hehe.
E jesam ga sad odužila...Pusa cure !
Ja imam 23. ;) kile isto stoje, istina da sam i prije trudnoće imala nešto viška, znači bila sam i ostala na 68. Ali trbuh mi se baš izbacio, zaokružio, svi moji mi vele da se već kuži. Mislim, neka se kuži, meni je to baš slatko. A na zadnjem uzv-u sa 11+2 (u ponedjeljak) se baš lijepo vidjela bebica, slika je mrak, vidi se glavica, trup i rukice, nogice su nekako skrivene. ;)
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Meni je sutra 22 godine, a dragi ima 32 i jako me razveselio kupio mi flasicu za novorođence i dvije trudnicke majice i trudnicke hlace :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja, zgodan poklon, baš slatko!
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Bok cure, pratim vase postove vec neko vrijeme pa eto da se i ja prikljucim.
Termin mi je 30.03., sad sam u 9om tjednu! Nadam se da ce sve biti ok sa bebicom, iako mislim da se i pretjerano brinem i plasim svega i svacega. Valjda je to normalno za prvu trudnocu :)
Zelim Vam svima puno srece da izguramo ovu trudnocu do kraja i da se bebice rode zive i zdrave!
Maja58, nemoj se sekirati, ako beba raste ona si uzme sto joj treba... A kako Bambola kaze, tebi mogu dati cepice! Ima vremena za debljanje :D
Ja sam u trudnocu usla s taman kila, ni viska ni manjka, sad cemo vidjeti.
Jagodica, ajme, mene pocele oci uzasno svrbiti i jedva ih otvorila jutros, kontam da mi nesto smeta, ali svakako necu kod dr, ionak mi ne moze nista.
Poisonivy, meni se isto trbuh vidi i bas je onako iskocio. Jos nisam na poslu rekla pa se krpam s nekim sirokim majicama... Al eto, jos malo cu reci pa cu ponosno prosetati trbuscic :)
Maja58, jako lijepi poklon :) nadam se da cu se sjetiti sutra tj.uhvatiti vremena cestitatiti ti, ali ako slucajno zaboravim evo preuranjeni sretaaaan rodjos! Ziva i zdrava bila i puno djece rodila ;)
Sto se god tice, Bambola je pogodila, meni je 25, a mislim da Mare ima 27! Ako se dobro sjecam.
Doris, dobrodosla :) nadam se da ces uzivati s nama! I meni je ovo prva trudnoca, kao i vecini cura ovdje... Ili barem prva bebica.... Svi se mi plasimo svega, ovdje se izjadamo i ispitujemo jedna drugu, damo koji savjet i bude lakse :) i termin ti je na jako lijepi datum (moj muz ima rockas 30.3.), nasa beba je odlucila ipak malo ranije (12.3.) tako da ce tata dobiti preuranjeni poklon :)
Cure drage, ja ulazim u 4.mjesec :O
Majo sretan rodjendan 🎉🎉🎉
Ajme Pupa kad si napisala 4 miseca, ja iman osjecaj ka da si pred porod 😂nikad nisam toliko obracala paznju na tjedne!
Ja nisam imala viska kila, a i visoka sam 1.78, tako da manje kile se ne primjete toliko, nisam ni sad nista bas dobila, al ima vrimena, iako ja cekam blagoslov gin da mogu zapocet sa prenatalnim vjezbanjem. Jebiga, ja sam od malena u sportu i osim za zdravlje, kretanje ima povoljan utjecaj na moj um i duh! Meni se vidi ako se baaaas sad zabuljis u donji dio stomaka. A majka me spustila kao 'daj ne fantaziraj, do petog miseca neš nista ni vidit' 😝
Sortiraj odgovore
Najstariji