Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    28. Kolovoz 2015. 09:42

Bambola, super za bebicu. :) ako ništa, barem će te ona uvijek nasmijat i malo razveselit...ja isto stalno gledam slikice uzv-a ;)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

NMareN
    28. Kolovoz 2015. 09:45

Bambola reci mi molim te sto se vidi na slikici?? Jel još uvijek kao mrlja ili se vide pravi mali obrisi bebolina?? Idem na kontrolu za 9dana i tad cu biti trudna 9+5, bas sam uzbudena,već sada .
    Sve ce biti u redu,te male prepirke koje prije možda nismo ni primijetile sad nas znaju prilično uzrujati. Sve je to normalno .

Ja to mogu, ja to hoću....

Bambola
    28. Kolovoz 2015. 10:04

Ovako ima ruke i noge, glavu i trup. Ima i mozak i oci (Vidi se kao prozirno)😂al sve je u nekim obrisima, nema jos jasnih linija. Uglavnom, priji dokici sam ima tjedan copila knjigu iz embriologije i u tim tjednima (ono ima lijep kompjuterski prikaz) sve to skupa i ne izgleda preljepo, al se jako brzo sve to razvija, navodno oni sad nekad pocinju i micat ruke i noge sta mi jos ne osjecamo, pocinju dlake i obrisi noktiju. Al ono sta mi vidimo je mutni obris 😁

NMareN
    28. Kolovoz 2015. 10:47

Bambola baš si me raznjezila, prekrasno. Naše male mrvice rastu .
    Jedva cekam kontrolu,samo da mi što prije produ dani .

Bambola
    28. Kolovoz 2015. 12:43

Daaa, hvala Mare, ma brzo ce to proc, ja se i zaboravim na bebu dok me ne okrene mucnina i slabost. Ponekad imam i to lagano podbadanje, pritisak. Je i vama tako? I grudi su mi na dane. Nekad bole, nekad manje, al Pupa je rekla da je to okej 😝Ma danas me gin obavila na brzinu jer sam se ja uredno nacrtala prva, vec u sedam! Al se njena sestra svadjala sa sestrom iz ordinacije do, pa je gin morala urgirat. Uglavnom, neugodna situacija nakon koje je bila malo zena rastresena preda mnom. I nije mi ka inace sve tumacila na uzv (realno, ja bi mogla po ure buljit u taj ekran!) al dobro, ja sam otisla doma sa knjizicom, slikom i uputnicom za taj kombinirani. Jos moram zube ic pogledat! Nikako se narucit!

Maja58
    28. Kolovoz 2015. 14:08

Drage moje samo da vas pozdravim ne javljam se cesto jer sam pisala 3 poruke ali niste opazile, pa da ne zamaram, uglavnom vas pozdravljam i zelim svako dobro :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

Pupa2
    28. Kolovoz 2015. 15:39

NMareN, ja sam bila prvi puta za potvrdu trudnoce i sad drugi puta u 11.tt i tu se vec vidi beba onako. Mislim nije to sad nesto spektakularno, moja je na ovoj slici sto je uslikala bila okrenuta ledjima sa skvrcenim nogama, ali vidi se jasno glava i trup i usi :)
    A kad mi je pokazivala vidjela sam sve te organe koji lice na to, al tek kad ti ona objasni :)
    Meni slike stoje na frizideru pa stalno buljim u njih!
    Bambola, sad se mozemo izvlaciti na hormone i trudnocu pa smo osjetljive ;)
    Sto se bolova tice, mene je neki dan probadalo kod jajnika bas onak dosta, al eto prestalo je drugi dan. Nekad imam neke bolove, kao menstrualne al u blazem obliku, a nekad par dana nistaaa ne osjetim. Mucnine vise nemam, samo kad pojedem znam onak cudno reagirati na hranu, s oprostenjem, stalno podrigujem tako da me valjda pere zgaravica, al nista strasno! Jedem konacno skoro pa kao prije... A za bolove sisa je sve normalno! Mene jucer boljele kad sam lezala a volim na stomaku lezati.... Tak da sam morala pomijeniti polozaj! A nekad bez beda tak legnem!
    Maja58, sorry draga, ja pregledavam poruke i vidim da sam ti odgovorila svaki put kad si nesto pitala! Nadma se da je sve ok s bebom!

Maja58
    28. Kolovoz 2015. 15:52

Pupa hvala ti, ja svaki dan puno povracala i skontam da kavu ne mogu nikako i od tad samo bi jela nesto, al nista previse ali znao me ponekad zabolit stomak i ledja pri dnu i evo sad sam skontala da mi se jako sexa i uzasno me glava zabolila. Nisam 4 tjedna imala odnose a sada me vuce i ludim. Ja sam bila na pregledu i po mengi sam trudna 9 tjedana i par dana ali sam po ultrazvuku 8 i par dana :) bila sam na ultrazvuku sa 6 tjedana ali govorim koliko sam sada, na ultrazvuk idem opet u 9 tjednu :) grudi nekad buno bolne nekad jedva malo :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

NMareN
    28. Kolovoz 2015. 16:08

Pupa možda i nije spektakularno kako kažeš, ali svima nama je to nešto najljepše. Grudi i bradavice  me nekad bole vise nekad manje,i stalno mi je u glavi da je Pupa rekla da je sve u redu ako grudi bas i ne bole. 
    Maja nemoj se naci uvrijedena,i ja sam listala prethodne poruke i vidjela da su ti cure pisale. Ako na nešto nije dan odgovor sigurna sam da te nijedna id nas nije namjerno ignorirala. Naravno da želimo da budeš aktivna,i vjerujem da nijedan post svaku od nas ne Tamara,tako da Pisi nam. . Nas dvije imamo slične price,druga trudnoća a čekamo prvu bebu,želim da navijamo za svaku kontrolu i da se međusobno bodrimo. Na kontrolu ideš idući tjedan? Ja idem onaj drugi ponedjeljak,i tad bude 9+5. 
    Cure neznam kako vi ali sladoled bi na tone mogla pojesti . Dal pratite težinu možda kod kuće? Dal je koja dobila već koji kg?? Ja sam u plusu 1kg,a dr mi je rekao da do 20t dobijem oko 2kg, neznam kak cu to uspjeti, hmmmm .

Pupa2
    28. Kolovoz 2015. 16:36

NMareN, meni je to naaajljepsa slika ikad! Bili smo na jednom okupljanju i dosao je frend koji je bio nesto nadrndan i kruzila je slikica nase bebe (inace prva beba u drustvu) i kad je dosla do njega bas je grubo rekao: ja to necu gledati. Ja se naljutila (u sebi), al ono, ne zamjeram mu, mozda nije tako mislio, al ja sam skuzila sa sam vec sad osjetljiva na bebicu :)
    Maja58, ako se dobro sjecam tebi je dr zabranio sex? Meni je moja rekla da nema zapreke, al svejedno smo se jednom do sada i muz je priznao da se nije do kraja opustio, sve mu je bilo super al se malo ukocio.... Nadam se da cemo i to prebroditi. Sad imamo uzasno puno posla oko vocnjaka i stalno smo tamo tako da kad dodemo kuci samo se srusimo u krevet i zaspemo! A meni polako dolazi zelja, barem po snovima hehehhe!
    Sto se hrane tice, ja sam tek sad pocela manje vise sve jesti, ali u necem uzivam, u necem ne, al strah me bude kako ce mi stomak reagirati na tu hranu. Tak da pazim sta jedem, jos uvijek... Nisam do sada dobila nista kg, sad puno i radimo pa ne stignem jest od dosade, jedem kad sam gladna! Ujutro budem na 59,6-7 a navecer 60,2-3... S tim da sam jucer i navecer bila na 59,6...nisam imala vremena za neke nezdrave meduobroke za koje bi inace imala! Meni gin nije nista rekla za kg! Znam da je optimalno 12 kao ali kolko u kojem tromjesecju? Ja sad usla u drugo s nula gore... Valjda necu odjednom nabit kile... Inace, pricala s trudnicom koja treba roditi za koji dan i udebljala se... Pazi sad.... TRI kile (3kg)!!!!!! Automatski pala u depresiju! 
    A ja sanjam masnu finu pizzu s puno kecapa i svega, al se bojim stomacne reakcije pa nikak da se odvazim! Kako Bambola kaze, cekam i kupus i sarmuuuuuuuu <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.