Tatrtaruga i Jagodica, ja mislim isto da je to sve normalno na pocetku i da se tome kasnije smijes :) jagodice, moja seka je zapisivala do ne znam kojeg mjeseca isto koliko je mali pojeo, kakva je kakica bila itd. Pa smo ju zezali da ce malog u cetvrtom razredu ispitivati kakvu je imao kakicu i zapisati :) sad kad se ona sjeti isto umire od smijeha na sve, ali prvi mjesec je bio koma... Ali sve je to ok, prodje pa ti bude drago sto je proslo i kako tartaruga kaze, pocnes uzivati s djetetom. Nadam se :)
Jagodica, pregledaj da nisi slucajno stisnula taj krivi code za zalijepiti. Ja sam par puta stiskala onaj skroz dolje sto bude napisan a ne taj forum signatures (on je medju prvima tamo na popisu)... Ja stalno stiskala onaj dolje url sto pise kao da se koristi za neke forume i nisma uspijevala dok nisam skontala da trebam kopirati taj kad stisnem pod tom nekom tockom koja je medu prvima!
Sunshine, drago mi je da je sve u redu :) jos malo pa ce se i srce cuti :) samo uzivaj u svojoj trudnoci. Jesi dobila termin za sljedeci put?
Super Sunshine!! Sta kaze gin na iscjedak?? Jel stalo u moduvremenu??
Cure, ja nakon valjda 100 godina vratila se svojem omiljenom hobiju-citanje..Kada malena legne popodne ili navecer, umjesto TV-a uzmem knjigu..Jel imate sta dobro za preporuciti??
I malo vezano za temu..Sta mislite o kupovini polovne opreme za bebu?? Radi se o tome da kolica , krevetic i dosta toga imamo. Samo sto onu malenu autosjedalicu- "jaje" mi je prosli put posudila frendica koja isto ceka bebu. Tako da sam mislila to kupiti preko Njuskala.Samo sto bas nemam ikustva, sta vi mislite???
Sunshine super za pregled i da je sve ok
Uspjela ja staviti ticker jeeeee.....u postavkama me svaki puta tražilo da upišem prezime a ja to ni jednom nisam vidjela, sve do sad...eto, upisala i ticker je tu...
Sunshine, jako mi je drago da sve ide kako treba!
Nema na čemu, i ja sam se namučila dok sam našla, a baš je lijepo vidit puno tickera na stranici.
Ja mislim da je ok kupovat polovnu opremu, i ja je znam gledat na njuškalu, makar još ništa ne planiram kupovat, dok ne vidim što ću sve dobit/posudit od malih rođaka koji su prerasli te stvari.
Tartaruga, ne znam kakve knjige voliš, ja bi ti preporučila pisca Zafona i njegovu triologiju Groblje zaboravljenih knjiga, ako nisi čitala, mene je oduševio.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Btw. pustili su mog muža na uzv danas, rastopio se sav kad je vidio bebicu
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Tartaruga, ja sam isto gutac knjiga, obozavam citati i zadnjih par dana jedino to i radim. Ne znam kakav zanr volis, ali neki dan sam procitala predobru knjigu, jednu od boljih u zadnje vrijeme- istina o slucaju harry quebert. Je krimic, ali je vise krimic u pozadini... Bas je prica o prijateljstvu, odanosti i zivotu i svemu. Stvarno me se dojmila. U 2 dana procitala preko 600 str. Ali, ovisi sto volis. Ja sam vise za taj tip- stieg larson i ekipa! Ljubice ne mogu smisliti- tipa danielle steel. Radje cu procitat neki mozak na pasu chick lit nego ljubic....
Sto se tice polovne robe, nemam pojma. Kolica i krevetic cemo sigurno kupiti novo, a ostalo ne znam. Svi bliznji imaju male bebe i planiraju druge pa onda nema smisla te stvari posudjivati. Ali nekako muz i ja ne bi uzimali polovna kolica i krevetic. Imamo mogucnosti za kupiti a nekako gledamo da zelimo imati jos djece pa ce se iskoristiti :) seka je kupila polovna 2u1 i kolko god su ocuvana i kvalitetna rekla je da bi voljela da nisu kupili polovna. Npr autosjedalicu tj jaje je posudila za prvo dijete, a za drugo je kupovala novu pa ju je platila preko 1000 kn. Mi smo se odmah dog 3u1 i nova... Ali, naravno, ne mislim potrositi 10 000 kn na kolica :D
Sto se robice tice-to cu nesto dobiti... Ali, o tom cu razmisljari kasnije.. Iako i ja svako malo cunjam po netu :) te plahte, posteljine i to.. Cisto da vidim cijene i sve ostalo...
Sto se tice isjetka,kaze da se dogadja dosta cesto i da se nemam zasto brinuti,jer kod mene ne vidi nista zabrinjavajuce. Iscjedak je bio samo taj jedan dan i stvarno ga je bili malo. Kaze mi sljedeci pregled za 3-4 tjedna.
Tartaruga moja curka isto ove godine krece u vrtic,mi krecemo za tjedan dana,31.8 i nekako se ne brinem bas previse jer se ona ful veseli i jedva ceka da krene.
Sto se tice probira,ja namjeravam raditi NIFTY test,on se radi negdje oko 11 tjedna i rezultati se cekaju oko desetak dana.
Upravo se vratila iz bolnice sa pregleda,sve je u redu. I kaze mi doktor da je po njemu krizno razdoblje proslo i da se beba super razvija jos do iduce kontrole za mj dana da pijem Duphastone
Onda mi je kako on kaze odrzao govor o vaznosti regulacije secera u trudnoci i svemu sto me ceka.
Al o tom po tom.
Ja uglavnom svaki put kad legnem na onaj stol za uzv uhvati me panika sta cu cuti,tako da nakon sto mi je rekao da je sve u redu,da se trudnoca dobro razvija,nisam ga ni upitala da mi okrene ekran da i ja pogledam.
Sortiraj odgovore
Najstariji