Zene drage, sve si ja to moram zapisati da posudim u knjiznici i gustam :) kad se udubim u neku knjigu, doslovno ju sanjam i ne mogo docekati da se sutradan probudim da ju nastavim citati.
Volim ja te sve krimice, misterije, trilere :)
Tartaruga, cula sam da je gonic zmajeva, kao i tisucu zarkih sunaca od istoga autora savrsena knjiga. I to cu si zapisati....
Poisonivy, ne preostaje nista drugo nego vjerovati da ginekolog zna svoj posao. Nadam se da ce se rijesiti.... Ja vise ni nemam neki osjecaj da sam trudna, mucnine se utisale (ne govorim jos da su prestale da ih ne ureknem :D)... Valjda je sve ok!
Bambola, ako nadjes neki dobar recept, sibaj, ali prevedeno :)
Dan cure, nije me bilo par dana neplanirano, internet nam nije radio .
Vidim da pregledi prolaze super,samo neka nam tako i ostane . Mučnine imam i dalje iako moram priznati da nisu tako strasne. Danas nam je 8t+1, iduća kontrola nas čeka s 9t+5, još desetak dana,jedva čekam
.
Sto se tiče kolica,to ćemo nova kupiti,također 3u1,računamo istimda ih imamo i za drugu bebu, krevetic imamo moj koji jeu ododličnom stanju.
Ugodan dan vam želim.
Ja to mogu, ja to hoću....
Jeste li vec odlucile koja kolica uzimate ili jos razmisljate? Mi bi isto 3u1.
Znam da ćemo uzeti 3u1, sviraju mi od Leokids, ali još ne razmišljam previše o tome. Prerano mi je to još, s obzirom da prva trudnoća nije dobro zavrsila .Mislim si nekako da ima vremena za sve to,samo neka mi bebuska moja bude dobro .
Ja to mogu, ja to hoću....
ja sam gledala od Cam-a kolica 3u1 čine mi se dobra.. kolegica ih ima i kaže da je zadovoljna.. a i cjena je pristupačna.. ali kak kaže NMareN još je rano za to :)) samo nek bebe budu dobro
Pozdrav cure drage....
Evo moja cura i ja uzivamo,kupamo se po cijele dane da iskoristimo jos ovo ljeto dok traje. Ujutro nekako budem najumornija i bas mi se bude tesko za dignuti,ali onda kad krenem se super osjecam.Jos preko dana znam zijevati,tu i tamo malo prileci i onda budem ko nova.
Sto se tice opreme,ja sam za svoju curku kupila bila Peg Perego switch 3 u 1 i nisam bila bas zadovoljna kolicima,nekako su sva bila kao rasklimana,ne znam kako bi objasnila. Autosjedalicom sam bila zadovoljna. Kada je malena imala oko godinu i pol onda smo prodali kolica,tako da cemo morati kupiti nova,ali jos ne razmisljam o tome jer je jako rano. Sve u svoje vrijeme.
Ja vam ne bi preporucila kupnju rabljene autosjedalice,jer nikad ne mozete znati da li je ta autosjedalica bila u sudaru,a ako je vise nije sigurna. I preporuke su da se ne kupuju rabljene autosjedalice. Isto tako koliko znam mislim da je autosjedalicama rok trajanja nekih 5 godina. Tako da bolje je ustedit onda na nekim drugim stvarima i nesto drugo kupiti polovno,ali s ovim se ne bi bas zezala,to vam moze djetetu spasit zivot.
Sunshine, sekina frendica ima peg perego book plus i uopce nije zadovoljna, skorz su kao sto ti kazes rasklimana, pogotovo po neravnim terenima... Skripe od pocetka i nisu neka cvrsta iako su lijepog dizajna. Pokidala joj se i kosara pa ju je morala ici popravljati i svasta nesto. Koliko vidim, ona su jedna od najprodavanijih kolica, a dosta ljudi koje znam nisu zadovoljni njima... A nisu ni jeftina. Sogorica kaze da je zadovoljna, al vise ih ne koristi jer su s god dana kupili onaj motoric pa je mali stalno u tom. Ali od samog pocetka voznje klinca kolica su skripila jako i svako malo su ih morala spricat wd-om. Dok seka kupila polovna maxi cosi i puno su cvrsca i ne skripe kao ova peg perego nova.
Ja sam gledala bebetto u trgovini i cine mi se super, al ne pisu ljudi previse o iskustvu s njima pa ne znam... Rano mi je jos za to, ali ova mi se cine prihvatljiva! Vidjet cu tamo do 12.mj pa mozda i bude nekih iskustava s tim kolicima :)
Dan cure, evo nas sa pregleda, imamo 2,5 cm i 9+6 smo (sto znaci da ja potajno odbrojavam do prestanka mucnina i ovog uzasnog umora 😁). Mene doktorica poslala na kombinirani tvrdeci da svaka zena koja ima 30+ 'mora' na kombiniranj. Ja jos malo 30 i nikako se naviknit na tu dob 😂uglavnom sredinom 9og mjeseca cu to vadit plus krvna grupa i rh faktor. Kolica i slicne potrepstine uopce me gledam. Svjesna sam trudnoce i drago mi je, al jos nekako nisam uvela tu trudnocu u zivot na nacin da se informiram o takvim detaljima ili npr dojenju. Etogac, nisam od neke volje iskreno, nesto sam se svadjala sa muzem i nekako obicne te neke trzavice koje se uvik dese u odnosu mene su sad toliko snervale da nisam sinoc uopce dobro spavala. Znam sve-smiri se blabla, zao mi je ako vas opterecujem, to je isto nekako zivot, ma, proc ce me!
Bambolaa, super za mrvicu :) jos malo pa ce i mucnine otici pa-pa!
Za sve te stvari ima vremena, ja sam onaj tip kojeg lupi pocetna euforija i onda sve gledam i zacrtavam si sta cu kupiti, nakon toga uzbudenje splasne i onda se ne mogu natjerat na soping i pregledavanje stvari (isto tako mi je bilo sa svatovima).... Sad sam vec dosla u tu fazu da mi se nista ne gleda 😂 a sto se svadja tice, jebiga, sastavni dio zivota, ali sve se to rijesi... Ja sam neki dan bila u depresiji zbog obiteljske situacije i to, sve mi se nakupilo i izgledalo crno, al eto, prodje i to razdoblje pa onda pogledas i malo optimisticnim ocima :)
Ma da, znam sve, bas nekako tezak tjedan, a sve intezivnije dozivljavam. Radim sa ljudima i nikad me na poslu nece ljudi satrat, istrenirala sam se da me to ne dira. Al ove pizdarije su me satrale 😩 ma, bit ce to sve uredu! Moran se i ja naviknit na novu, osjetljivu mene! Sad se trenutno smijuckam slici sa uzv-a 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji