Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    0905
    26. Veljača 2016. 23:41

Pozdrav svima. :) 
    Nova sam ovdje na forumu, a imam pitanje o trudnickom tecaju. 
    Namjeravam roditi u Petrovoj, sada sam u 29 tt i zelim da mi mm bude samnom na porodu.  E sad, puno sam citala i ovdje na forumu i opcenito na netu i svugdje pise drugacije - negdje da je potrebno ici bas na njihov tecaj u Petrovu, a negdje da priznaju i tecaj iz DZ. Zna li netko za sigurno koje je stanje sa time ?
    Dodatno pitanje je jedno od onih koje vjerojatno spada pod glupa ( koja ne postoje jel tako :P ) , da li je svejedno u koji Dom zdravlja idem na tecaj ili bas moram ici u onaj kojem po boravistu pripadam ?!
    Unaprijed hvala na odgovoru :))

• Kriszta
    27. Veljača 2016. 09:35

Ines netko je bila napisala,da čaja  ima u farmacia ljekarnama. Istina. Jučer sam ponovno otišla do kauflanda (imaju tamo tu ljekarnu) i pitala,imaju,skroz. Ja sam si odmah kupila još jedan,ali imali su više komada. 

Klokanica0905 ja ti ne mogu ništa reći što se tiče Petrove,al ja nisam išla na tečaj u bolnicu gdje ću roditi i  išla san na tečaj u DZ gdje po boravištu NE PRIPADAM. Eto :)

Ninachh12
    27. Veljača 2016. 10:43

halila-šalim se naravno :P neću do lipnja čekati, sljedeću nedelju ja rađam ;) Što se tiče prstena, također sam na vrijeme skinula, ako ces nedaj Bože morati na carski morat ce ti ga rezat..probaj ga skinuti na bilo koje načine :S

Klokanica-moja sestra je rodila u 8om mjesecu 2013 U Petrovoj i tad je bilo obavezno da pratnja mora imati položen tečaj isključivo kod njih i on se plaća, ne sjećam  se točno koliko. Oko 500 kn ako se ne varam. Ja mislim da se to još uvijek nije promijenilo, ali ti provjeri još, najbolje ti je nać na internetu broj od Petrove, nazvati i pitati, tako ces biti sigurna :) 
    I dobrodošla ;)

kiki_ca
    27. Veljača 2016. 11:28

Jutric klokanice, kako ste mi?
    Poison I, sretno ovih dana, da sve prodje u najboljem redu I da se sto prije oporavis ^^
    Kod mene kontrola odgodjena do 10.3. :/
    Tako da ce biti dva mjeseca od zadnjeg pregleda, doktorica otisla na godisnji
    Sve razmisljam da se negdje privatno narucim, da vidim jel sve ok
    Jucer u nabavku isla, skoro sve kupila za bebaca I za sebe, pa ono sta bude falilo u hodu cemo :)

Garavica
    27. Veljača 2016. 12:35

Ola curke ja citam ali ne pisem xD
    jooj Poison tako se veselim za tebe i za nas sve koje smo blizu i promatramo dogadaje svaki dan.
    mene uhvatila prehlada ajooj kud reko pred kraj al eto.sigurno je od silnih nocnih preznojavanja koja su ono redovita.valjda se tijelo cisti tako kazu...caj od lista maline pijem obavezno i jedem 6 datulja dnevno.pa valjda ce pomoci sve skupa da malena izleti.
    Nemojte se zamarati oko tih stvari to sve zaraste,prode...gledajuci na ostale stvari to je stvarno najmanja briga barem ja to tako gledam jer sam previse mozda citala literaturu...
    treba raditi na opustanju jer glava stvori previse scena nepotrebnih.
    Ne znam koja je napisala ali da sve smo tu negdje po simptomima al je lakse kad se iznesu.Ja kazem ne zalim se da mi je tesko tako mora biti trpim sve za moju curicu i sad je vec proslost dosta stvari koje su me davile.Sve spominjete dosta bol u ledima eee mene koljena bole kad idem sjesti i pete
    od tezine tak da prijavljujem u simptome ali ove pred krajnje hahaah.
    Nove dobrodosle.odmarajte za vikend i uzivajte.
    U utorak se javimo sa valjda nekim novostima.:))

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Anna123
    27. Veljača 2016. 12:38

Pozdrav cure! Evo još jedna nova članica. =)

Mi smo 31+4, prva trudnoća. Kada ste počele s pakiranjem vašeg kofera za bolnicu, kupovanje krevetića/kolica itd.? 

simal
    27. Veljača 2016. 12:53

Boook curkeee!

Prvo Poisonivy i Malamimi sretnooo!

Vidim da se piše dosta o rezanju, to je stvarno individualno. Meni je to stvarno bilo bolno i još uvijek me boli, dok curki koja je bila sa mnom u sobi to uopće nije bilo nešto strašno niti ju ne boli ništa previše. Nemojte se toga bojati, to će biti ili neće. U trenutku kada se to bude događalo bit će super ako je to stvar koja vas najviše boli. Kao što je to slučaj kod mene. 

P.S. jučer smo izašli iz bolnice i prvi dan i noć doma su  prošli bez problema. Još smo žuti ali se sunčamo kod prozora pa će i to proći. 

Pussa

SIMAL

poisonivy2604
    27. Veljača 2016. 15:03

Stigla je Stela, prava cura od 3520g i 52cm. 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Piki83
    27. Veljača 2016. 15:14

Poison, draga.... Cestitam od srca💞 
    Bas mi je drago da ste uspjele sve izgurati i da je sve zavrsilo sretno.
    Nasa druga beba Curica...bas mi je drago😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.