Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    29. Veljača 2016. 08:40

Poison, cestitam ponosnim roditeljima i samo uzivajte mazeci se. 
    Ja sam pocela piti omegu. Odgadjala sam zbog odvratnog okusa ribe jos satima nakon sto popijem. 
    Nocas sam se borila s laznim trudivima, jedva sam se umirila i zaspala.

poisonivy2604
    29. Veljača 2016. 09:10

Hvala vam svima 

Rođena je sa 3520 g i 52 cm.  Sada malo gubimo na tezini, ali kazu da je to normalno, trudimo se cicati sto vise, ali jos nije bas nadoslo mlijeko.
    Cura je inace super, uzivamo i mazimo se  i jedva cekamo ici doma tati da i on uziva s nama.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• iv-ka
    29. Veljača 2016. 10:04

Poisonivy, čestitam ti na tvojoj curici! Drago mi je da je sve prošlo ok i da ste ti i beba dobro. I ja ću roditi u istoj bolnici kao i ti, pa mi je utješno čuti da je sve prošlo u redu, pogotovo nakon ovih horor priča u medijima u zadnje vrijeme...

Ušla sam u 37. tjedan, torba za rodilište je spakirana i sve je spremno za bebu osim mene
    Čaj od maline ne pijem, niti omegu, samo elevit.

• Kriszta
    29. Veljača 2016. 11:06

pa svi ste spakirali torbu? Joooj kako sam ja lijena...ja još niam,a možda je problem,što nigdje ne mogu naći spavaćice za kupiti sa dugmičima. Zasad imam samo jednu...heheh..ići ću roditi bez 

Čaj od liste maline sam počela piti LillaRose ,ali pijem samo ujutro..a piše da se može dva puta dnevno ( po 3 dcl). Meni je čaj fin. Malo meda stavim u čaj i baš je ukusan.

Ivka pa ti si vrijedna,spakirala si torbu...a mi kontam da nikad ni nećemo biti spremne 

ILoveCats
    29. Veljača 2016. 13:39

Hej :)
    Ja ne pijem nikakve vitamine, makar imam ih doma i omegu.... Mogla bi sad zadnjih 2 mj malo potegnuti pa piti :)

Kak ste vi?

linopp
    29. Veljača 2016. 14:40

Bok curke 😄
    nova sam ovdje. Ali vas citam vec dugo😀...i ja cekam proljetnu bebicu (14.04 termin)...i jedva cekam 😄

Cestitam svim mamama na bebicama 😘

Halila
    29. Veljača 2016. 14:43

Poison, jaaaako mi je drago zbog tebe i Stele! Super ste vi to sve izdržale i sam porod na brzinu riješile. Sretna sam zbog vas najiskrenije! Uživaj u svakoj sekundi sa svojom curicom, zaslužila si!  Nadam se da ćete uskoro kući! 

Eto sad kad se pokrenulo, ne mogu dočekat da i ja rodim. U srijedu opet kontrola pa ćemo vidjet jel se što pokrenulo. 
    Sretno vam svima s pregledima koje idete ovaj tjedan i čekamo novu bebicu!

Ninachh12
    29. Veljača 2016. 15:07

Drage moje, ja bila danas na pregledu i zatvorena sam, sve uredno, normalno, pregled opet u četvrtak, neće ovo moje čudo iz mene izaći tako skoro :P  Gužva u bolnici je grozna, došla druga, ctg odmah obavila, i onda poslije mene ih je još 7-8 obavilo ctg dok se čekao doktor i onda sam došla na red za doktora šesta jer su se tri ispred mene doslovno ugurale. Sestra kod doktora viče ajmo po redu ko je obavio ctg i jedna je ušla ispred mog nosa bez da mi je a rekla, a druga isto uletila i kao ispričavala se da ona žuri (i meni se žurilo-svima se žurilo) a treća je bila neka veza od nekog pa su ju pozvali. Malo je reć da sam bila ljuta i razočarana jer onak sve smo trudne i svima nam je teško, al ak dođem prva onda očekujem bit na redu prva. Ali dobro..i to je prošlo :P

Kamikazee
    29. Veljača 2016. 17:01

Spavacice s gumbicima sam uzela u MamaNova i Extreme intimo ducanima. Yamamay mi je imao neki supertanki pamuk, a puno su skuplje, ali isto je bilo par modela pa mozda nekome pasu. 
    Ove neke lijepe spavacice rezane ispod cica jednostavno ne mogu jer nisu namijenjene za moju velicinu i izgledalo bi ko da su cice na pladnju stalno 😂

I moj pregled prosao, 3 cm otvorena, cekamo dalje, kontrola opet za tjedan dana.

Halila
    29. Veljača 2016. 18:51

Opa! Kamikazee, onda si nam ti sljedeća na redu!  Sretnooo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.