I ja sam danas bila na pregledu i prosla kao Ninach :D
Ctg obavila odmah, nisam morala cekati, a onda na uzv cekala sto godina iako sam bila 2.na redu jer je jedna zenska bila unutra valjda 45 min. Onda je isla jedna ispred mene i bila relativno brzo gotova, a kad je dosao red na mene doktoricu hitno zovu na carski dolje... I cekala sam da onda dode nova doktorica. Sto se pregleda tice, doktorica mi je bila super, a ja sam pooootpuno zatvorena. Kaze ona da joj se cini da nece to skoro kod mene i da budem aktivna. A ja sam poprilicno aktivna. Ne znam, jedino da krenem na aerobik :D
Isto kao i Ninach, u cetvrtak novi ctg i ovog puta uzv... Danas samo vaginalni pregled i ukoliko se nista ne dogodi u medjuvremenu, za 6-7 dana ce me opet gledati... Nije bila strasna guzva, ide to brzo nekako, samo splet okolnosti :D ali, zadovoljna sam jer mi je dr stvarno draga i sad sam kao njen pacijent.
Tako da,,cure moje, ima vas koje ce mene ocito preskociti :D
Ja ne pijem nista. Osim zeljeza. Jedem hrpu voca, povrca, ne osjetim da mi nesto nedostaje a i prlijena sam :)
poisonivy čestitke na curici :) Gubitak težine prvih dana kod beba je najnormalniji, nemoj se ničime zabrinjavati i uživaj i dalje sa svojom malenom. I ja bi poput tebe bila zahvalna da se sve tako brzo odvije i da ne stignem razmišljati o glupostima, jer svašta padne na pamet !
Ninachh12 u kojoj si ti to bolnici ? Grozna su ta preguravanja i ja bi izgubila živce! Još kad hormoni prorade ufff :)))
Iinopp dobrodošla :)
kamikazee E. super - taman laano krećem u potragu za spavacicama , pa je tvoja preporuka bas dobrodosla ! I sretnooooo :) Izgleda da cemo uskoro čitati tvoje lijepe vijesti !
Hvala cure na odgovorima ranije u vezi tečajeva za trudnice i evo sad provjereno mogu reći da u Petrovoj prihvačaju i tečajeve i DZ.
Mene inače nekakva žgaravica pere već par dana šta god pojela, jel itko u toj fazi također ?
A mali se rita sve u sesnaest, što je super jer onda znam da je sve u redu
Klokanica i Linopp, dobro nam došle!
Mene žgaravica svakodnevno muči.. ako ne preko dana, onda me probudi u noći. Popijem hladno mlijeko ili malo donata pa bude lakše. Probaj s tim, nadam se da će pomoći.
Pupa i Ninachh, vašim bebicama je očito jako lijepo u trbuhu. Ma neka samo one sebi odaberu kad njima paše. Ja se isto ne nadam da će nešto skoro kod mene bit, vidjet ću u srijedu.
Ovo što kažete za čekanje u bolnici, kod mene je čudo ako se ne načekam tako da suosjećam. Prvi puta sam bila od 8 do 13 sati, drugi put sam već u 9 bila gotova, al zato jer nisam na uzv išla.
I očito ću morati zlataru što se prstena tiče. Ni jedna metoda ne pomaže, morat će ga rezat.
znam da se to kasnije niti ne vidi, al meni je groooozno jer je to vjenčani prsten. Ah.. barem ću se drugi put sjetit i na vrijeme ga skinut.
Pozdrav trudnicama! Nova sam na forumu. Kao i sve i ja cekam proljetnu bebu.
Dvoumim se izmedju vinogradske i sv duha. Svako saznanje dobro doslo.
Abies i nove cure dobrodosle! Kad ti je termin? Trazim nekoga tko ce se samnom druziti do kraja
Ja sam rodila i opet cu na SD. Svi su bili profesionalni i vrlo ljubazni. Pitaj ako te nesto konkretno zanima.
Sto se tice zgaravice i ja popijem casu hladnig mlijeka i pomogne mi. Jedno sam vrijeme grickala bademe.
Jutric proljetnice...
Nove dobrodosle😀
Poison kako ste ti i Stelica?
Simal, jeste li se rjesili zutice, kako ste ti i Ivan?
Ah ta zgaravica, sto ide dalje to gore. Jedino mi pomaze navecer se napiti puno vode i odmah zaspati jer inace se budim usred noci i uru vremena borba.
Halila desi se da se i prsten zaboravi skinuti na vrijeme. Probaj opustit dlan u toploj vodi i pokusaj onda skinuti. Steta da ides rezat samo ce ti ga smanjit poslje jos vise. Mojoj mami se desilo pa joj sad verica stoji u ladici.
Hej svima :)
Vidim da imate problema sa prstenima, ja sam svoj zaručnički srećom skinula prije dva tjedna jer mi je navečer postala tjesniji nego inače i super da jesam, jer sam ga probala staviti jučer i ne ide... prsti mi natekli :/
Čestitam svi mamicama :)
Ajoj Halila, bas mi je zao zbog prstena. Ali mislim da oni danas to mogu srediti da bude isti ko novi. I znam da je tezi dio u glavi jer je vjencani prsten, ali rez je zbog bebaca 😘 Jos daj ugravirati s unutarnje strane mali rez, nek se bas vidi! 😀
Ja cu u VG. Postali su mi favorit jos kad smo trazili gdje cemo ici radi MPO, cesto odlucujem na temelju osjecaja i nisam se prevarila. A koliko sam vremena tamo provela otkako je sve krenulo stvarno sam prezadovoljna. Prva beba je tako da nemam iskustva, ali cimerice iz bolnice sad kako radjaju redom sve mi ih jako hvale. Sestricna je isto prvo na SD, a sad VG i jako je zadovovljna.
Abies, ja sam rodila u njihovoj spavacici i u sobu kad su me dovezli, nataknuli su mi sviju spavacicu. Ali sutra dan nas se naguzvalo pa su cure rekle da su rodile u svojim spavacicama jer nisu imali. A i kad sam ih molila da mi plahtu promijene, rekli su da nemaju jer na idjelu leze 42 zene. Tako da ni tetri, ni jednokratnih pelena nije bilo u hodniku za bebu. Rekli su nam da javimo svojima da nam donesu pelene za bebu. Prijateljica mi pak prica da je sve za bebu imala, dajle, nema pravila...bolje uzeti ili pripremiti da ti netko donese.
Sto se doktora tice, ne mogu ti nista reci. Nisam se raspitivala, a SD sam odabrala jer mi je pod nosom.
Sortiraj odgovore
Najstariji