Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    24. Veljača 2016. 14:33

Ja pijem magnezij još povremeno jer imam stalno grčeve u nogama tako da mi nema druge pomoći, a bez magnezija ne mogu tri koraka napravit. I doktor mi je rekao da ga pijem u slučaju grčeva u nogama.
    Također sam anemična oduvijek i sad sam bila nekih mjesec-dva bez željeza, al sad ću opet počet piti Heferol jer mi se opet spustilo na donju granicu.
    Inače bile danas na kontroli, ctg uredan, urin isto sve super, tlak malo niži, uobičajeno, uloživa za vrh prsta i dalje i kaže doktorica da neće to tako skoro krenuti tako da ćemo mi još malo pričekat. Jedino imam pripremne trudove od jučer navečer pa je rekla doktorica da popijem normabel ako bi bili baš jako bolni.. Za sada trpim iako nije ugodno, al nekako mi draže bez normabela. 
    Čekamo sljedeću proljetnu bebicu... ajmo Poison! 

NMareN
    24. Veljača 2016. 15:12

Mamasita pa znala sam da je netko o tome pisao. Razumijem da se to neće dogoditi svakoj ali sam bila zbunjena kad su cure počele pricati da treba pred kraj prekinuti s magnezijem . Iduci tjedan idem na kontrolu pa ću pitati svog gospona dr

Ja to mogu, ja to hoću....

mamasita4
    24. Veljača 2016. 16:31

Ma naravno...vidi što će reć....:-)
    Držite se svi, guštajte u zadnjim danima u singlu.......:-)

Sunshine-ri
    24. Veljača 2016. 18:15

Vecer proljetnice moje!
    Evo i nas s pregleda. Frajer je tezak 2200,ctg uredan,ja potpuno zatvorena. Kaze gin sve je u najboljem redu. Kupili danas frajeru odjelce za izlazak iz rodilista,curka izabrala pa je bila sva vazna. 😍

Drugo sve klasicne trudnicke boljke,lagana nesanica,boli kicma,zgaravica,pisanje po 100 puta 😀. Bas me zanima koja nam je sljedeca na redu!

ILoveCats
    24. Veljača 2016. 19:05

Večer :)
    Velika sestra odabrala za malog bracu :) :)
    Ja bi isto neko odjelce ali ja sam kupila onog medu u h&m-u i mislim u tome izvesti princess van iz rodlišta :)
    Znam da bude toplo ali njoj bude ok :) ipak je to mala beba...

Čim se bavite? Kak vam je? Ja samo hodam po dućanima ... i gledam i divim se...

NMareN
    24. Veljača 2016. 21:34

NMareN
    24. Veljača 2016. 21:38

Ja ucim, sutra cu staviti prati bebinu oblekicu,pa posteljinu,danas sam malo premještala stvari po stanu i usisavala,kuhala ručak,svašta Nesta :). Sutra idem na vježbe a danas smo napunili i 34.t, još samo sedam dana do kontrole, jedva čekamo. Guska je u tjedan dana prilično narasla,bas me zanima kako ćemo izgledati pred sam kraj. Veselimo se jako Babići i uživamo u zadnjim tjednima trudnoće :).
    Laku noć proljetnice

ILoveCats
    25. Veljača 2016. 11:33

Ines m, moja mokraća ima drugačiji miris ali možda je sve to normalno a vjerojatno češće mokrimo pa se sve ono kaj nije ok čisti van.

čaj od maline se pije od 36 tj, neki vele da može i od 36 tj., meni doula rekla 36 tj.

Kak ste? Ja sam prehlađena, to mi je muž prenjel i sad se osjećam užasno... Pijem čaj, pokušala budem naranču pojesti... Imate kakav lijek kaj može? Med,limun?

poisonivy2604
    25. Veljača 2016. 11:53

ILoveCats ja sam se lijecila cajem, medom i limunom i bilo je uspjesno 😉 eventualno koji lupocet ako glavobolja nije prolazila..
    Mi dobro, bolovi se smirili, lagano provjeravam dal mi je sve u torbi za bolnicu sutra...predugo je spakirana, pa vise ni ne znam hahahaha
    I imam osjecaj da se moja cura ipak okrenula, jucer i danas ne mogu napipati glavicu kao do sada, vec je meksi i veci "krug" na tom mjestu...ili mi se to cini samo

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.