Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    27. Veljača 2016. 15:16

Cim stignes pisi...sto, kako, kad, koliko...ma sve nas zanima😳😁

Mune
    27. Veljača 2016. 15:41

Simal i meni su sivanje i oporavak bili jako bolni..nakon 9 dana sam uspjela sjesti sto je jos i dobro..
    Poison cestitam od srca na velikoj curi 

simal
    27. Veljača 2016. 16:07

Čestitaaaaam! Joj uživat ćeš! Želim vam puno srećeee!

Mune meni je fakat koma, ne mogu sjest i jako jako me boli!

SIMAL

Halila
    27. Veljača 2016. 16:31

Poison, ČESTITAM!!!!!!! 
    Brz oporavak ti želim, a maloj Steli puno zdravlja i sreće u životu! Već je pokazala da je pravi borac. 
    Čekamo cijelu priču s nestrpljenjem!

Ninachh12
    27. Veljača 2016. 17:04

Jaooo Poison od <3 čestitke :D tako mi je drago, nakon svega pravu curku si rodila. Javi se kad stigneš. Šaljemo dobre vibree 

Kamikazee
    27. Veljača 2016. 17:20

Ivy cestitam!!!! 💕💕💕💕
    Uzivajte i ljubite i mazite i pazite :)

Sunshine-ri
    27. Veljača 2016. 17:50

Poison draga cestitam ti od srca na pravoj velikoj curki! Stela dobro nam dosla!!! 😙

Curke sto se tice rezanja,evo da vas ja malo utjesim. Moja cura je na porodu bila teska 3770g i 54cm duga,a ja prvorotka,pa me uopce nisu rezali,nego sam samo malo pukla (imala jedan sav iznutra,jedan izvana). Tako da nemojte se unaprijed opterecivat jer mozda ni ne bude potrebe za rezanjem. 

Uzivajte u vikendu!

Pupa2
    27. Veljača 2016. 18:19

Poison, cestitkeeeee! Bas bas mi je drago!!! Stvarno je prava cura! Uzivajte skupa, budite nam zdrave i javi nam se s detaljima...
    Ajmo, koja je sljedeca? :)

Pupa2
    27. Veljača 2016. 18:21

P.S. Halila, pa nemoj zezati da ne mozes skinuti prsten? Ja sam inace frik za takve stvari i da ne mogu mislim da bih odavno zavrsila na rezanju prstena. Meni prsti uopce nisu natekli, ali kako me panika opere da ce mi nateci, onda ja to skinem pa vratim i tak u krug :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.