Simal i meni su sivanje i oporavak bili jako bolni..nakon 9 dana sam uspjela sjesti sto je jos i dobro..
Poison cestitam od srca na velikoj curi
Čestitaaaaam! Joj uživat ćeš! Želim vam puno srećeee!
Mune meni je fakat koma, ne mogu sjest i jako jako me boli!
SIMAL
Poison, ČESTITAM!!!!!!!
Brz oporavak ti želim, a maloj Steli puno zdravlja i sreće u životu! Već je pokazala da je pravi borac.
Čekamo cijelu priču s nestrpljenjem!
Jaooo Poison od <3 čestitke :D tako mi je drago, nakon svega pravu curku si rodila. Javi se kad stigneš. Šaljemo dobre vibree
Poison draga cestitam ti od srca na pravoj velikoj curki! Stela dobro nam dosla!!! 😙
Curke sto se tice rezanja,evo da vas ja malo utjesim. Moja cura je na porodu bila teska 3770g i 54cm duga,a ja prvorotka,pa me uopce nisu rezali,nego sam samo malo pukla (imala jedan sav iznutra,jedan izvana). Tako da nemojte se unaprijed opterecivat jer mozda ni ne bude potrebe za rezanjem.
Uzivajte u vikendu!
Poison, cestitkeeeee! Bas bas mi je drago!!! Stvarno je prava cura! Uzivajte skupa, budite nam zdrave i javi nam se s detaljima...
Ajmo, koja je sljedeca? :)
P.S. Halila, pa nemoj zezati da ne mozes skinuti prsten? Ja sam inace frik za takve stvari i da ne mogu mislim da bih odavno zavrsila na rezanju prstena. Meni prsti uopce nisu natekli, ali kako me panika opere da ce mi nateci, onda ja to skinem pa vratim i tak u krug :D
Sortiraj odgovore
Najstariji