Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LillaRose
    25. Veljača 2016. 12:42

Pozdrav drage proljetnice, evo i nas nakon dana hospitalizacije . Jedva sam dočekala doći doma..
    Nalazi su mi uredni, otvorena sam za prst d ovoja i glavice i za 15 dana vraćam se nazad u bolnicu i ostajem dok ne rodim..Takvo je pravilo kod trudnica s gestacijskim dijabetesom..
    Stvarno se približilo sve skupa, sad se treba još dobro pripremiti i psihički i fizički.
    Namjeravam i ja piti čaj od lista maline, hvala na savjetima..
    Inače je bebačica teška 2 800 gr ..
    Pusa svima!!!!

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

Malamimi
    25. Veljača 2016. 13:17

Lilla, mozda sve krene i samo za dva tjedna da ne moras trunuti u bolnici dugo. 

Ja malce jos nisam osjetila da stucaju. 

Mama, jesu tebi spominjali hospitalizaciju? Oprosti, nisam primjetila da si odgovorila gdje ces roditi...

mama102
    25. Veljača 2016. 18:04

malamimi zadnje šta je dok rekao za hospitalizaciju je s 37tt...za dva tj idem doktoru, tad ću bit 34tt pa ćemo vidjet šta kaže sad...ja imam filing da mi je 37 tt već kasno jer cu se tad taman porodit...moji dečki rastu ko gljivice, ja bujam i bujam...ne znam kak će to do kraja bit...kotrljat ćemo se :)) porodit ću se u Bjelovaru...kćer sam rodila u Zg...

...i da htjela sam komm još prije šta je simal napisala za porod, al zaboravim...mame koje prvi put rađate, ne bojte se reza i šivanja...ja sam se najviše od svega bojala toga...to mi je bila noćna mora...da, više sam se tog bojala nego trudova...lude žene...hehehe...al tad nisam znala šta su trudovi :) osjetila nisam ništa ni kad su me zarezali nit kad sam šivana...očito je i to od žene do žene, jer simal je napisala da je ona osjetila...
    ...

mama10

Malamimi
    25. Veljača 2016. 18:58

Ako te rezu kad je trud, ne osjetis. Ak te rezu, a trud prosao, osjetis...

• Piki83
    25. Veljača 2016. 19:26

Vecer
    mama102 slazem se s tobom u potpunosti za rezanje i sivanje. Doktor je nastojao izbjeci to kod mene ali jednostavno sam takve grade da je na kraju morao i tek onda je moj bebani izasal. Tako da curke, ne rezu oni bas bezveze kako mnoge misle. Ali ona zadnja tri truda kad je izgon se spoje u jedan veliki i toliku bol da nisam nista od rezanja osjetila samo sam cula cvak. A sivanje sam osjetila kao lagano zatezanje koze jer me i bilo briga kako sam bila okupirana bebanim na prsima. No ipak ne treba se strasiti nicega. Samo se moramo dobro psihofizicki pripremit na trudove jer su oni najgori pred sam porod i ostati pribran da doktori ne naprave nesto sto same ne zelimo osi ako je tako potrebno.

Bellagio
    26. Veljača 2016. 09:35

Simal - čestitke!!!
    Ajme, kad vas čitam imam osjećaj da ćete sad svi u rađaonu, a ja jedina ništa još ne osjećam. Brojim dane do prisilnog porodiljnog i mogu vam reći da ih jedva čekam...umorila me najviše vožnja (želudac mi svaki put preokrene). Troma sam za poluditi i samo bih spavala popodne.
    Opet sam uhvatila nekakvu beštiju pa čekam nalaze briseva (tjedan dana; ima li šta sporije i jel svima potrebno tjedan dana?)
    Što je s tim listom maline; nisam u tijeku?
    Moja jedina priprema je s platnenim pelenama, biram uzorke i namjeravam kupiti podložak za kolica.

• iv-ka
    26. Veljača 2016. 09:58

Jutro cure!

Vidim da se spominje strah od rezanja i šivanja pri porodu, moram priznat da me je više strah toga nego samog poroda

Sutra ću imat 36 tjedana, a trbuh mi se već malo spustio, jel to prerano? Ako ništa drugo, barem lakše dišem

Jeste razmišljale o kupnji izdajalica? Vidjela sam da je ova na akciji http://www.bubamara.in/sve-za-mame/pomagala-za-dojenje/pumpica-za-izdajanje/mam-pumpica-za-izdajanje-mlijeka/2070069001616207006 ali baš i nisam naišla na netu na iskustva s njom... neke mi mame kažu da su te izdajalice bezveze, da se lakše izdojit sama.

Stigli mi i oni chicco ulošci, pa to je ogromno! Jel mi treba cijeli paket za u bolnicu? Zauzmu mi pola torbe

poisonivy2604
    26. Veljača 2016. 10:01

Jutro. 
    Mi u bolnici ostale, ovaj put se vraćam doma u dva komada, samo je pitanje kada tocno..
    Šav su mi skinuli i cerviks nestao, otvorena sam 2 i pol prsta.. danas obavljamo i ekg i anesteziologa da budemo spremne za carski u svakom trenu
    Još maaaaloooooo 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    26. Veljača 2016. 10:07

Dobar dan!
    Ivka, ja sam izdajalicu dobila, prokuhala ju i spremila u torbu. Ali, da nisam, ne bih ju kupovala jer mi je dosta zena reklo da im nije ni trebalo. Uvijek ti netko moze donijeti u rodiliste! Ali ako bas hoces imati za svaki slucaj, onda uzmi. Doduse, ne znam koju bih ti preporucila, ja dobila aventovu rucnu!
    Poison, ajmeeeeeee pa ti se vracas doma sa Stelom :) divno!!! Zelim vam svu srecu!
    Kod mene nista novo, sutra ulazim u 39.tjedan, u pon u bolnicu na kontrolu, al nemam osjecaj da se nesto promijenilo. Vidjet cemo :) moj djecak i dalje luduje u stomaku tako da vjerujem da mu je fino unutra.
    Sto se rezanja i toga tice, iskreno ne razmisljam o tim stvarima, nadam se da ce sve proci u najboljem redu, a nakon svih losih prica jedino mi je vazno da sin i ja stignemo zivi i zdravi doma. Mozda bih vise razmisljala o porodu da znam sta me ceka. Ovako si ne mogu ni zamisliti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.