Poison sretno! To je stvarno blizu :D
Crna ja mislim ako se ustanovi streptokok da se na porodu primi antibiotik, a i beba kad se rodi..ali nisam sigurna..
Crna, meni je dr rekao da se dobije terapija antibiotika i onda još na porodu injekcija, ako dobro pamtim. Na svu sreću, bio mi je negativan nalaz, a vjerujem da bude i tebi!
Poison draga, sretno! Vjerujem da si sljedeca, osim ako nas neka bebica ne iznenadi :)
Ja u utorak idem na bris i meni je dr.rekao da ako se nesto nadje, pri porodu se dobije injekcija kako bestija ne bi presla na bebu. Iskreno se nadam da nece nista naci.
Kako stojite s oticanjem? Meni pocele ruke i noge malo oticati prije par dana
Kriszta, po tjednu se uklapa.. Ima nas dosta pred finišem, baš me zanima kako ćemo se rasporediti.
A gdje nam je Ninachh?? Da nema možda nešto novo kod nje???
Halila-ma nemaa ti kod mene ništa, ja cu zadnja roditi, ahaha :P Ne brinite, javit cu ja vama kad me uhvate trudovi ;)
Čitam, al nikako da napišem nešto :P Ja vam problema s oticanjem nemam, jedini problem kojeg imam je kičma koja me boli sve jače, točno znam da nesmijem raditi ko prije jer onda sam navečer slomljena..inače kod mene sve po starom, sve u najboljem redu :))
Ma ne misliš valjda lipanj dočekat?! To bi ipak bilo malo previše.
Meni su noge stalno naotečene već neka tri tjedna. Ruke ne baš, al su mi prsti dovoljno debeli da vjenčani prsten ne mogu skinut. Ali nikako.
Sortiraj odgovore
Najstariji