Ja pijem magnezij jos uvijek....i zeljezo!
Jucer su me rasturala kriza i trbuh da sam mislila da cu se porodit odma ali nisam htjela stvarat paniku ni sebi ni mužu da me po noci vozi u bolnicu, osim ako kojim slucajem nebi pocelo jace...i prestalo je. Možda prije petka mi odemo u rodiliste.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro svima :)
Whoohooo, ajmo Ivy 🎉🎉
Sto se Mg tice meni je doktorica rekla kad smo napunili 34 tjedna da sad kako hocu (uz to sam pila i tablete tipa tokolize da ne dodje do trudova zbog skracivanja cerviksa). Jer ako krenu trudovi nikakav mg ili tablete to nece zaustaviti niti ce doktori pokusavati to i da mg eventualno popijem za grceve, socijalni je rekao isto.
I nakon faze budjenja i brojanja ovaca po noci ja sam sad kao na pocetku trudnoce - spavam ko klada, ustajem samo na wc, dan ne mogu izdrzati bez da odrijemam makar pola sata. Mene organizam ocito na drugaciji nacin priprema na dolazak bebe i daje mi da se naspavam 😂
I ne znam kako ste vi s otecenoscu jer meni zna i saka po noci utrnuti ako savinem ruku. Ako sam dulje na nogama stopala znaju oteci da izgledaju ko djecja igracka, imam osjecaj ako stisnem da ce poceti trubiti 😄
Hej :)
Imam pitanje.... da li imate osjećaj da vam u trbuhu kucka? Sve si mislim da moja beba štuca... ujutro je tak bilo dobrih pol sata, onak ko da srce kuca... Nisu bili udarci :P
Kak da joj olakšam?
Dobro jutro cure!
Simal, stvarno mi je drago da ti je porod prošao super i da nije bilo nikakvih problema, i još jednom ti čestitam na bebici! Hvala na savjetu za chicco uloške, odmah sam ih morala naručiti
Zbilja, jel neka od vas čula ikakva iskustva o ovim ulošcima? http://www.bubamara.in/sve-za-mame/tosama-mama-ulosci-za-rodilje/512403838985866581
nekako mi se cijena čini poprilično velika za pakiranje od 6 uložaka...
Nisam pila niti magnezij niti željezo tako da s tim stvarno nemam iskustva dokad se pije. Željeza sam čak imala i viška prije trudnoće sad je došlo u granice normale.
Kamikazee, baš si me nasmijala s ovim komentarom o natečenosti natečeni su mi samo prsti na rukama i eventualno mi nateknu noge navečer ako sam taj dan puno stajala. Inače, doktorica me je upozorila na to naticanje da nije dobro, da je to znak da se unosi previše soli u organizam.
Cure koje ste već rodile..koliko pred porod ste osjetile bolove u krizima i trbuhu? 😯
Moja seka veli da je s prvim djetetom 5-7 dana prije poroda, a sa drugim jos i duze, da se tijelo tako sprema za porod.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
ILoveCats moja malecka je jucer ujutro i sinoc navecer štucala,točno kako ti opisuješ. Popila sam malo vode misleci da bi joj možda to moglo pomoci jer to inače kad stucam pomogne i meni. Prestala je poslije ali neznam jel to radi vode.
Cure ja sam sad prilično zbunjena što se tiče magnezija. Cini mi se da je baš neka od vas,ovdje pisala kako magnezij treba piti do samog kraja, jer ga prilikom poroda gubimo dosta i može doci nakon poroda do neke vrste napada,nešto kao epilipetički napad. Neznam jesam li nešto pomiješala ili??
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji