Poison, kladim se da si ti sljedeća! već sam rekla i opet ponavljam - zbog tebe i tvoje curice mi je strašno drago da ste uspjele dogurati do termina! Još nek porod super prođe, a vjerujem da hoće i uskoro ćeš upoznati svoju Stelu.
Kod nas isto ne šalju na carski ako je beba na zadak.. ne znam što bih mislila o tome.. ponekad previše forsiraju prirodan porod i izmuče i mamu i bebu da bi te na kraju svejedno poslali na carski. Nisam oduševljena s takvom praksom. Još su sad krenule te grozne priče, vjerujem da smo sve malo uplašene zbog toga. No nadam se da ni jedna neće imat ružno iskustvo!
Ja vam ovu noć ništa nisam spavala, išla sam na wc svakih 10 minuta doslovno.. inače idem jednom, maksimalno dva puta.. sad se nekako čudno namjestila na mjehur i stvarno mi je već bilo za izludit. Kasnije se i žgaravica javila. Ma divota.
Inače sam cijelu trudnoću bila uvjerena da ću ranije rodit, a sad nekako mislim da neću tako skoro. Sutra kontrola pa ćemo vidjet. U svakom slučaju, glasam za Poison pa Garavica, a onda će se Ninachh i Pupa dogovorit koja će prije.
Lijepo vas je citati kako ste blizu, samo nemojte o kompikacijama i ruznim stvarima na porodu. Sve ste lijepo dogurale do kraja i uskoro cete maziti svoje mezimce. I naravno nama ostalima tipkati kako je sve proslo skolski i bez trauma.
Ja necu predvidjati, losa sam u tome... Samo caj od lista maline, izbacite magnezij, a to vec sigurno jeste i topla kupka i sve ce ici glatko.
Halila, mene nekad tak uhvati da doslovno idem svakih 10-15 max pola sata piskiti. A inace bez 4-5 ustajanja nije noc kod mene :D isto kao ti, ne vjerujem da ce moj bebac uraniti jer sam jos uvijek skroz zatvorena, nista omeksana... A jos 18 dana :) vidjet cemo tko ce pratiti tablicu...
Ja zgaravicu imam ujutro uvijek i uzasno mi je tesko odluciti sto jesti. Od svega ju imam, od mesnog, mlijecnog svakakvog. Ali popodne prodje i onda bude u redu!
Poison, super za pregled!!! Bas mi je drago da je kod vas sve super proslo...
Mi smo danas bili na pregledu 34+4 frajer se sa zadka okrenuo na noge i dr kaže ako se za 2 tj ne okrene carski. S tim da ima dovoljno plodove vode da se može okrenut. Ako ostane ovako carski nema druge opcije kod moje dr na Sv. Duhu
Bok curke!
Mali frajer se zove Ivan o naravno najzgodnijinje na katu!
Hvala na lijepim rijecima ali moram priznat da mi je fakat tesko. On se lijepo oporavlja i nalazi su sve bolji ali ta odvojenost je uzasna. Imamo tu rooming in politiku koja je super ali je jako tesko ako beba nije s vama. Svi se maze i druze sa svojim bebama a samo moj dode kod mene posisat i odmah ga nose. To je tesko ali prezivjet cu.
Sad da vam kazem nesto o onome nakon poroda. Alo jiste kupile uloske kupite chiccove. Ja sam imala 5 paketa Virovih koji su mi jako nadrazili ranu i kad je muz donio chiccove preporodila sam se.
Takoder vi sretnice s vecim cicama obavezno si nabavite izdajalicu. Meni je tolilo mlijeka nadoslo da ja da nemam izdajalicu bi vjecito hodala mokra. Samo curi!!!
Zelim vam svima jako puno srece i da lijepo i mirno rodite kao i ja.
SIMAL
Cure evo i mene s pregleda..otvorena sam prst i rekao je ginic jos 2 tjedna mirovanja i onda sam na miru..beba ima 2100 grama, ctg uredan..anemicna sam i za to sam si uzela Floradix - biljni sirup.
Poison bas mi je drago zbog vas, sad stvarno mozes biti mirna..
Simal vjerujem da ti je tesko, misli na to kako cete doma stalno biti zajedno..i super za savjet o chiccovim uloscima..moji su vec spremni :)
Kriszta, moja je meni u prvoj trudnoci rekla da trebam prestati u 36.tt. Tako sam i napravila.
Posto utjece na kontrakcije maternice i sprijecava ranije otvaranje pa bi mogao kasnine otezati otvaranje. Tako sam ja skuzila. Vi jos pitajte svoje ginekologe.
Jel pijete zeljezo?
Sortiraj odgovore
Najstariji